Mamici si copii din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

raluca cum se numeste gradinita voastra si unde anume s-a mutat?
noi stam in gavana si tocmai de aceea mi-a convenit caminul la care merg ei acum. iar gradinita PITICOT BARBA COT pt care as opta este tot in cartier chiar extrem de aproape de noi, la 2 blocuri distanta. nu as vrea sa strabat jumate de oras pana acolo mai ales ca si serv il am destul de departe de locul unde stau. mi-ar fi peste mana sa fac atatea drumuri. asa ii duceam in centru la cea de langa ITM daca nu conta zona in care se afla gradinita.
as fi vrut sa aflu pareri ale celor care au optat pt PITICOT BARBA COT, dar nu cunosc pe nimeni. am vb cu directoarea de acolo acum 2 zile si la prima impresie este super, dar as fi vrut sa aflu si pareri ale celor care chiar isi duc copiii acolo. cred ca nu am alta varianta decat sa ma infiintez la poarta si sa "acostez" parintii care ies si sa ii iau la intrebari :)))))))))))))))))))))

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Neata..

Mirela, gradinita se numeste Kinder strumff, numai ca e cam departe de voi..e langa colegiul Zinca. E o idee buna sa iei parintii la intrebari la iesire.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela nu stiu ce sa-ti zic cu gradi, da si unele din astea particulare au probleme, in sensul ca doar ii pupa in dos pe copii si ii lasa in bamii lor ca sa le placa. Pe 8 imi zicea sora mea ca fiica unei colege a fost la o gradinita de genul asta si a renuntat. De kinder am auzit si eu ca e buna.
Maya o are pe Ana la o gradi particulara si e multumita da vad ca nu a mai dat pe aici...
fetele.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

ralu e cam prea departe si necesita drumuri speciale.
eu intru la serv la 7.30, dar din oct nu cred ca am mai ajuns mai devreme de ora 8-8.10. sper sa nu ma ia lumea prea tare la ochi in curand. plus ca mereu plec mai devreme cu 15min ca sa ajng cat de cat la 16 sa ii iau, sa nu ramana singurii care pleaca cel mai tarziu de acolo.
acum ca s-a mai incalzit afara si nu mai ingheata asa tare pe drum (ei merg ca melcii si as fi intarziat ff tare si sa ii duca soacra la cele -6 sau -8 grade cat au fost toata iarna, nu i-as fi dus/luat pe jos ca ar fi inghetat de frig si ar fi racit)
dar acum ca tot este cald as vrea sa o las pe soacra macar sa ii ia ea, sa nu ma mai grabesc eu atat de mult acasa ca sa ii iau. iar soacra nu ar merge zilnic pe autobuz nici macar ea, dar si cu 2 copii mici :))))))))))))))))

Mergi la inceput

anca de asta mi-e si mie teama, sa fie totul o joaca acolo si sa nu se faca mare branza. si mai costa si 6mil/luna/copil. adik triplu fata de cat dam noi acum pt amandoi copiii.
pana la urma ideea mea de a-i muta la o gradi particulara, sau macar pe rares, este ca sa faca mai multa carte. pt ca nu sunt multumita de cum evolueaza unde este acum. nu doar ca sa aibe DADACA! sau ca nu are cu cine sta acasa. ca slava domnului o are pe soacra-mea care nu face altceva decat sa ii lase de capul lor sa faca ce vor. si nici nu trebuie sa platesc pt o astfel de "activitate".

Mergi la inceput

Problema cu mama si autobuzul o am si eu...
Mi-am gasit un apartamente ieftin langa Pediatrie pe Dacia si mama imi tot scoate ochii ca ea nu paote, ca puteam sa gasesc ceva langa ea. Dar in sfarsit probabil la vara o sa ne mutam si noi din garsoniera. Gradi va fi destul de departe, dar asta este. Cu aceeasi bani in Craiovei luam un ap vechi cu 2 camere

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

FELICITAAAAAAAAAAAAARIANCA!!!!!! ma bucur tare mult pt tine ca va mariti spatiul. bravo!
cat priveste parintii, ce sa zic, e bine sa fii aproape de ei, dar daca vor cu adevarat isi pot oferi ajutorul oricum si oricunde. fiecare cu viitorul si drumul sau. decat sa cumperi ceva mai prost calitativ doar pt a pastra aceeasi zona mai bine schimbi cartierul si vecinii. iar in dacia chiar sunt blocuri bune. si matusa mea sta tot acolo, chiar langa spital blocul de langa parcare. este o zona buna si destul de linistita. unde mai pui ca esti si aproape de spital, daca doamne fereste aveti nevoie.
cat priveste caminul sa stii ca este un camin f bun cu program prelungit chiar acolo in cartier la care a mers si verisoara mea. ar trebui sa il ai in vedere decat sa faci naveta la camin in alt cartier.

Mergi la inceput

Mirela naveta la camin trebuie sa o fac pt ca eu nu am cum ajung sa o iau , ci o ia mama si merg amandoua la ea. Blocul meu este primul de dupa parcare, in continuarea spitalului, dar nu ne-am permis decat la etajul 4, dar asta este. Deocamdata in afara de ai mei nu stie nimeni. Nu am cumparat inca, am facut doar antecontractul, actul urmeaza

Mergi la inceput

oricum este un pas inainte. si daca izolatia pe plafon este buna nu ar trebui sa fie nici f cald/frig. ma bucur pt tine
matusa mea sta in blocul din fata ta, paralel cu al tau.
eu ziceam ca daca o dai la camin in cartier poate sa vina mama ta sa o ia si ramane la tine, nu trebuie sa se mai duca cu ea in alta parte. sau poti sa o lasi chiar pana la 18 la program daca vrea si se acomodeaza erica. bine, pana la urma voi stiti cum e mai bine...

Mergi la inceput

eu inca ma framant ce sa fac cu rares, sa il mut la o particulara sau nu. am intors problema pe toate partile si nu stiu ce sa fac. 6mil mi se pare destul de mult doar pt el si sa o las pe rebeca tot la camin unde este acum, mai dau aproape 2mil si pt ea. deci 8mil in total numai pe camine. si daca se inchide arp in iunie si raman somera din ce o sa platesc toti banii astia??? si asa nu avem un salariu de domne-ajuta, dar asa fara el deloc? plus ca daca ii serar asa trebuiesc drumuri facute pt fiecare, deci timp dublu pierdut in locatii diferite.
mi-ar fi mai convenabil fie sa ii mut pe amandoi la un camin tot de stat din centru, dar mai serios/riguros dpdv al educatiei/activitatilor. ca pe mine asta ma nemultumeste de fapt. faptul ca nu a invatat mai nimic in cei 2 ani jumate de cand merge la caminul asta si faptul ca sunt copii ff amestecati. as fi preferat sa fie gruparea clasica de grupa mica, mare si mijlocie decat asa grupa cu copii de la 3 ani la 6-7 ani!!! este supraomenesc sa se poata lucra cu 23-26 de copii pe atat de multe nivele de varsta. pana la urma nu educatoarele sunt vinovate, ca sigur ele isi dau interesul sa faca ceva cu ei, cu modul de organizare al caminului!!!! pana la urma ma pun si eu in situatia lor si ma gandesc ca si mie mi-ar fi supraomenesc sa fac bastonase si liniute cu copii mai mari si sa fiu intrerupta si trasa de manaca de pitici care vor una sau alta. sa fii mereu intrerupt dintr-o activitate sa raspunzi si cerintelor celor mici mi se pare super greu. automat daca te imparti in 4-5 directii nu rezolvi nimic pana la capat si nu obtii nici un rezultat notabil!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput