Mamici si copii din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 20
lorellay spune:
gradi nr 1..dumbrava minunata...colt cu ITM..acolo da?
La cine ai inscris copiii? Si la ce grupa?Mica?
Daca ma crezi ca nu stiu cum le cheama pe educatoare?!Marica si Floarea le zice Codrin.El e aici doar de 1 an.Inainte a fost la d-na Olga Olteanu , o super doamna..super super.
Stiu ca grupa mica aici mai are la anul d-na Diana...tipa de engleza.
Eu sunt foarte multumita de gradi asta.Curat, mancarea buna, zilnic altceva..afisat..ce si cat, doamnele ingrijitoare sunt super ok, administratorul la fel, direcoarea o draguta.Acm ce sa zic..ne invartim in gradinita asta de 3 ani si mai urmeaza 4...noi am fost multumiti pana acum.
Anka ma duc si eu la viciu...deci tre sa-mi iau haina pe mine....
De trezit dimineata sincer m-ai luat...sotul se scoala la 6..si ma trezste la 6 jumate..da ma dau jos din pat pe la 7 fara 10.Scol Codrin..beau o cafa mica..1-2 vicii..si gata.Diana e la bunici in timpul saptamanii.
Fuga la o pipa...
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Buna dimineata si poftiti la o cafea fierbinte.
Lorellay eu pier timpul dimineata tragand de Erica vreo 10 minute sa se scoale, alte 10 sa se hotarasca de fapt cu ce sa o imbrac, dimineata o imbrac eu ca lenea e mare...ies pe usa de abia la 7.50, da 40-50 de minute stau dupa ea.
Mirela tu azi ai zi scurta si de salariu, asa ca azi mai uiti de griji
Ce faceti de Paste?
Ce le luati copiilor in afara de dulciuri?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
pe rebeca am inscris-o la grupa d-nei marica, care va lua grupa mica din toamna, dar am inteles ca nu mai sta decat 1 an apoi iese la pensie, iar pe rares l-am inscris la etaj la grupa d-nei monica care are grupa mare acum si va face la anul pregatitoarea.
gradinita nr 10 la care merg ai mei, de langa scoala 15 din gavana, este muuult mai frumoasa, mai spatioasa, mai aerisita, mai bine organizata. ei sunt cumva intr-o aripa noua si sunt doar 2 clase acolo, au o baia mare si frumoasa cu 5 wc-uri mici si 5 lavoare mici pt inaltimea lor, f curata si spatioasa, sala de mese ok, clasa de clasa/dormit cu mobilier nou si frumos, paturi in perete, geamuri termopan si aerisesc in fiecare zi fata de nr 1 unde nici nu se deschid geamurile, deci muuuult mai mare decat ce am vazut la nr 1, iar la nr 2 este incomparabil mai mic si mai nasol.
insa pe mine ma nemultumeste ca sunt f amestecati in cadrul grupelor, cum sunt la step by sprep, dar si personalul didactic la nr 10 parca nu isi da atat de mult interesul. acesta ar fi singurul motiv pt care as fi fost tentata sa ii mut si pt care am facut toate demersurile. deci am reusit si i-am inscris deja si la nr 1, insa nu stiu daca sa ii mai mut sau nu, tinand cont ca rares va mai merge doar 1 an acolo, apoi va face clasa 0 la scoala, iar rebeca este muuult mai cooperanta la activitati ca el si ea s-ar descurca cu succes la orice camin!
pt ca de cand m-am "infipt" in rares si l-am amenintat ca daca mai vin o data la camin si imi zic d-nele ca nu este atent si nu participa la activitati, nu repeta poeziile/cantecele, nu scrie, nu coloreaza/picteaza ADIO desene tot restul vietii lui!!!! acum a inceput baiatul sa fie extrem de atent, de cooperant si de cuminte.
Eu, Rares si Rebeca
mirela0521 spune:
da anca o zi absolut MINUNATA!!!!!!! uite, pana si vremea s-a indreptat! de bucuria mea cred!
nu stiu ce o sa le iau. stabilisem cu mama sa le luam biciclete. noi 1 si bunicii 1, dar sa vedem daca luam acum sau asteptam ziua rebecai pe 4 iunie.
in rest le-a luat mama haine noi la amandoi. eu cand eram mica in ziua de paste eram imbracata din cap pana in picioare in haine noi. asa ne ducea mama sa luam impartasanie
Eu, Rares si Rebeca
lorellay spune:
of..am scris si s-a pierdut mesajul...
si eu am azi zi scurta...
mirela daca aducii copii la gradi nr.1 fetele vor fi colege.Stiu ca Marica iese la pensie la anul..mai mult nu stiu, cine ii preia.Eu sper sa vina o educatoare noua,tanara.
Fetelor voi unde lucrati?
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Si eu vroiam sa-i iau bicicleta in avans acum pt Constantin si Elena, da nu parea super incantata sambata cand am mers la magazinul de biciclete si s-au cam terminat si banii, asa ca cred ca dupa Paste. Haine noi cu totul nema buget si timp, da vreau sa-i mai iau ceva de imbracat in afara de tricorile pe care le-am luat, asa ca vad maine...
Duminica e ziua lui G, sambata viitoare la fel, da i-am zis ca lui nu-i iau nimic
Eu azi sper sa scap pe la 17.30 de aici
Sorana eu lucrez la PAM Corporation, firma privata si fac de toate, iar programul e pana termin treaba la birou
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Da bicicleta cu rotile de cat le luati? Erica are 1m si vreo 12 cm si am urcat-o pe una de 20" si ajungea la pedale. Nu stiu dc sa-i iau de 18 sau de 20.
lorellay spune:
Ai mei au amandoi bicicleta ..O sa le luam cateva chestii maruntele..si pentru Codrin vor fi ascunse prin gradina pe la socrii..si va avea harta sa le gaseasca.
Eu sunt bugetar...
un week-end placut va doresc...
ank999 spune:
Sorana deci tu ieri pana la 19, azi program scurt, deci lucrezi la Primarie
Super tare faza cu harta. Eu nu am de unde curte deloc
Fetele va doresc week-end placut, cu soare si caldura.
A fost cineva la simfonie?
tanima_i2002 spune:
Eheee ce s-a animat forumul....Cum ne-ati amenintat ca fugiti cum am iesit toate, vedeti mai fetelor?!!!
Eu nu merg la Simfnie si nu am mai fost de ceva ani pentru ca imi este urat de aglomeratia care se creeaza. Ma mai deranjeaza ca in loc de un festival al florilor este mai mult un targ cu de toate. Prefer sa trec pe fuga sa privesc cateva flori si doar atat. Urasc aglomeratia, zgomotul, imbulzeala, agitatia...
Flori eu mi-am luat de pe net si anul asta am trecut la agricultura la bloc: am plantat la glastre capsun, ceapa si rosii. daca vom manca ceva din productie proprie va voi anunta. pana atunci ma minunez de culturile mele ca plante. Asteptam si rodul.
Legat de Paste, le-am luat la copii cate o jucarie, nimic scump/pretentios, hainute noi avem destule primite (abia mi-au trimis surorile mele din Spania cateva asa ca m-am scos), le voi cumpara numai ce au nevoie si ne vom bucura de magia sarbatorilor, vom vopsi oua, le vom decora/picta, vom face cosutele cu iarba si vom piti ouale in ele ca nu avem unde in curte si ne multumim cu ce avem. Si cum spune fi-miu ne trezim de dim sa mergem la biserica sa luam pastite si apoi il asteptam pe iepuras cuminti. Sper sa fie mai cald de Inviere sa putem merge la slujba, caci anul asta as vrea sa iau si copii cu mine.