Mamici si copii din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 18
ralu80 spune:
Ce ziceti fetelor, trecem pe mess? Ca eu cu facebucu nu le am, desi am cont.
O saptamana frumoasa tuturor, fara raceli si mofturi.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
mirela0521 spune:
raluca as sta si eu pe mess daca as putea. acasa nu am timp de nici o culoare de net, iar la serv am timp dar nu am acces, ca am netul restrictionat si nu pot sa intru pe mess, pe yahoo si altele. pe facebook pot insa :)
Eu, Rares si Rebeca
tanima_i2002 spune:
Salut!!!
Fetelor, nu va condamn ca vreti sa abandonati subiectul.De mai bine de cateva luni mai exista datorita voua. Eu va mai citesc cand si cand, dar de pe la servici mai mult in fuga ca acasa nu am net decat sporadic. Iar serviciul ...este servici, stiti si voi, mai intru in pauze dar nu am intimitatea necesara.
Eu sunt intr-o perioada nu prea placuta si nu prea am chef de vorba, dar dupa cum va spuneam va urmaresc din umbra.
Copii sunt bine, un pic cu tuse de ceva saptamani dar pe trecute, aerosolii si-au facut treaba dar vantul de zilele astea ne-a dat iar de furca. Miruna este o domnisoara in toata regula, cu mofturi si pretentii pe masura: ba vrea fusta, ba vrea ciorapii x, ba vrea sa plece la cresa in pijamale...Rares este si el cu mofturile lui: nu mai vrea caciula ci numai sapca si pe frigul si vantul asta nu prea ma bucura mofturile lui. In plus are o energie fantastica, s-ar culca numai la 12 noaptea. Dimineata Miruna este destul de matinala, mai ales in week-end cand abia as mai lenevi si eu dupa ora 7 in pat chiar daca nu dorm...dar matza doreste sa dea trezirea.
Eu vreau sa vina vara odata, ca si voi dealtfel, cred, mi s-a luat de frig si vant si vreme mohorata.
Va pup si sper sa mai treceti totusi pe aici.
Legat de facebock sau cum s-o scrie, eu sunt total impotriva sit-urilor de socializare, prefer sa socializez face to face cu oamenii, drept pentru care nici pe acest sit nu prea am mai scris in ultimul timp. Ma deranjeaza ca cele mai multe persoane se ascund in spatele unui ID si vor sa para altfel decat sunt, asta nu o spun legat de cineva anume ci asa...la general, pe forumuri, sit-uri diverse...
O saptamana super si cu mult soare!
mirela0521 spune:
tanima ma bucur ca mai treci pe aici si ne mai scrii.
din pacate, asa cum si tu bine ai observat, din acea luuuung lista se burtici, apoi mamici, care am activat pe forum am ramas doar noi 3 si cu tine, care ai revenit de curand 4!
sincer si eu prefer intalnirile face to face, si chiar mi-ar face placere sa va cunosc personal pe voi, fetele de pe forum, cu care am impartit atatia ani si bune si rele din experienta de a fi MAMA. chiar mi-ar placea sa ne vedem toate la un suc/cafea sau ce s-o mai fi purtand in ziua de astazi. asa ca trece-ma pe lista de inatlniri.
eu la serv am destul timp liber in ultima vreme, pt ca situatia nu e pe roz din pacate. voi fi o tanara somera cu diploma! asta este...
Eu, Rares si Rebeca
ank999 spune:
Buna fetele! Eu daca am prins timp liber, tot pe aici
Tamina ma bucur mult sa mai aud despre voi. Ceva poze?
Cat despre pretentii stiu si eu bine cum e
Mirela mi-ar placea tare mult sa ne intalnim, ultima oara cand te-am vazut (si asta rapid din intamplare era Rebeca bb)
Am trecut si eu prin ce treci tu si imi dau seama ce simti.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
multumesc anca pt incurajari. da, asa este era bki un bb mic. parca in carrefour ne-am intalnit intamplator. si anul trecut m-am intalnit cu G pe trivale. era doar el si erica.
chiar, daca este vremea frumoasa poate ne vedem pe trivale sau in centru la o plimbare cu piticii, ce zici?
Eu, Rares si Rebeca
ank999 spune:
La mine e mai naspa cu deplasarea ca nu avem masina, da ne-am luat apartament langa padure
Sper sa se faca vremea frumoasa si sa ne intalnim.
ralu da si mie id-ul tau de mess, am acces de la serviciu , da nu e voie
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
lorellay spune:
Hello fetele...
Am mai scris si eu pe aici..mai rarut..eu locuiesc in Mioveni, dar lucrez in Pitesti.
Codrin e la gradi in Pitesti..la nr. 1.
Ce stiti sa-mi spuneti de scoala 19?Acolo va merge Codrin din toamna.
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Lorellay esti bine venita aici.Daca va mai exista si un capitol 2 la subiect o sa-l botezam mamici si copii din Arges
Care e scoala 19? De unde? O sa intreb si eu pe la cunoscuti dc stie cineva ceva. L-ai inscris pur si simplu, sau dupa sfaturi/pile /cunostiinte? Oricum tu esti pe lista la noi de mult timp.
ralu ma uitam la listuta si Erica ta lipseste. Cand e nascuta? Vreau sa o bag repede!
ank999 spune:
Gata Ralu am bagat si printesa mica