Mamici si copii din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 16
ank999 spune:
CE AR STA A MEA NUMAI IN CURTE SA ALERGE (OCUPATIA EI FAVORITA).
Mirela am bagat si o vodka cu suc de mere si cred ca asta m-a activat
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
Ale mele ar sta numai in curte. Pe Erica abia o bag in casa, iar dimineata abia se trezeste si vrea afara. Nu prea le au cu TV-ul..Riana cere disney channel cand se trezeste, dar daca ii spun sa iasa p-afara, nu face nazuri.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
mirela0521 spune:
rebeca sta si ea afara destul. ii place si isi gaseste de lucru ce sa faca. la nisip, cu cateii sau diverse mici prostioare pe care le face. in schimb rares nu sta deloc afara. la nisip il plictiseste f tare. abia il scot la aer. el nu vrea in curte mai deloc. cel putin nu in curtea lui. in schimb ar fi curios si interesat sa mearga la vecini in curte si sa se joace acolo. pt el curtea lui inseamna doar piscina, si in rest prefera sa mearga in parc. dar daca nu sunt copii cu care sa se imprieteneasca vrea imediat acs. nu se da nici unul pe topogan sau leagan, sunt deja plictisiti. doar daca se da si copilul cu care au legat prietenie, altfel nu vor. rares mai degraba se urca prin copaci si cauta tot felul de comori prin iarba, iar rebeca il urmeaza sa vada ce face.
Eu, Rares si Rebeca
mirela0521 spune:
fetelor, astazi mi-a plecat soacra la tara si mai vine abia in mai, nu stiu cand. abia acum am realizat ca vor avea vacanta de pasti si nu au cu cine sa ramana acasa! ce ma faaaaaac??????????
Eu, Rares si Rebeca
ank999 spune:
Mirela da sta a ta soacra la tara, nu gluma, da macar mancati ceva eco de acolo.
Cat au vacanta de Paste? O saptamana? Aia de dupa?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
sa mancam ceva eco? :))))))))))))))))))))))))))))))) ar di bine daca ar fi asa. din pacate, desi stam la casa, noi traim numai din cumparat de la supermarket.
nici macar balegar ca nu are de unde sa ia de acolo. ce naiba sa mancam de acolo? absolut nimic. nu mai locuieste nimeni acolo de ani de zile. sunt doar case parasite.
se duce soacra de 2 ori pe an (primavara si toamna) pt ca i-au murit parintii amandoi si trebuie sa le faca pomenile. ei au murit aici, in pit, ca soacra si-a adus parintii de ani de zile la ea cred ca mai bine de 8 ani, doar ca sunt ingropati acolo si le face pomenile acolo.
incearca sa tina si ea niste ziduri in picioare. ba mai zugraveste, ba mai repara un acoperis, dar nu ma intreba de ce, pt ca acolo tot nu va mai sta nimeni niciodata. sunt 200km pana acolo, deci nu se merita sa tii de niste case la capatul lumii ca sa le vizitezi de 2 ori pe an, dar daca ea asa simte sa faca...
Eu, Rares si Rebeca
mirela0521 spune:
mai ce vreme... nici nu ploua, nici nu e soare. imi vine sa dooooooooooorm
Eu, Rares si Rebeca
ank999 spune:
AM AVUT UN CONTROL SI DE ABIA ACUM AM TERMINAT. FA AIA SI CEALALTA, SCOATE ACTE
mirela0521 spune:
anca, ai scapat cu bine de control?
vai ce vreme frumoasa este astazi. super! sau o fi de la radiatiile solare, de la gaura de ozon de care se tot vb ca se muta din finlanda spre rusia si romania?
Eu, Rares si Rebeca
ank999 spune:
Mirela am scapat cu bine, da nelamurile pe care le aveam le am inca, asa ca nu stiu in continuare cum trebuie facute niste raportari si nici astia de la vama nu m-au lamurit, nici macar marea doamna Mihaela Badea
Era frig dimineata cu tot soarele, da cred ca la pranz va fi super. Sper sa scap mai repede azi, sa ma bucur si eu de un pic de stat afara cu capra