Strumfi de iul-aug2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, si Saby a invatat intai A, E, O, apoi primele consoane au fost: K, Y, Q .

Stefania, multumesc pentru comentariul de pe FB, esti tare draguta . Imi pare rau de problema cu ambasada, asa fac multi cand ai nevoie de ceva de la ei si stiu ca nu poti fara.

Maine incerc sa fac mucenici, sunt innebunita dupa cei moldovenesti. Ieri si azi mi-am consumat putina energie facand bucataria luna, numai bine sa o stric maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Vivela, si Saby a invatat intai A, E, O, apoi primele consoane au fost: K, Y, Q .

Stefania, multumesc pentru comentariul de pe FB, esti tare draguta . Imi pare rau de problema cu ambasada, asa fac multi cand ai nevoie de ceva de la ei si stiu ca nu poti fara.

Maine incerc sa fac mucenici, sunt innebunita dupa cei moldovenesti. Ieri si azi mi-am consumat putina energie facand bucataria luna, numai bine sa o stric maine.

Lasa, lasa ca te ajuta fetele dsa faci mucenicii si sa faci murdar si sa faci curat. Ai ajutoare de incredere

Vio te pui tu cu logica lui Laur

Vivela te poti plange de multe dar nu ca David nu are simtul umorului, distractie la maxim in fiecare zi

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Nu mi s- a mai intamplat demult sa rad asa cu lacrimi. Dementiali, amandoi.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

'Neata, incep sa-mi revin si eu, mai am de rezolvat cu dintii. Mi-a cazut o plomba si ma doare alta masea de pe aceeasi parte .

Am inceput sa fac mucenicii, pana diseara o sa tot migalesc la ei, copilele mananca, ele ma ajuta sa faca mizerie in bucatarie, nicidecum la curatenie, trebuie sa mai creasca.

Sunt deliciosi copiii nostri cu replicile lor.
Saby mi-a declarat aseara "pe tine te iubesc mai mult decat pe tati si pe tati il iubesc mai mult decat pe tine" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Anca, spor la mucenici. eu cred ca anul asta sarim peste, am asa o lehamite de dulciuri...
eu cred ca Saby a vrut sa adauge "... in functie de cine vine cu ciocolata"

David e amuzant, nu zic nu. dar sa vedeti ce nu-mi venea mie sa rad mai devreme, cand m-am dus sa iau ceva de pe balcon si el a inchis usa in urma mea. si sotul nu e acasa, telefonul nu-l aveam in buzunar si nici balconul nu e macar inchis...imi venea sa mor de ciuda ca n-am fost mai vigilenta. si el radeaaaaa....si eu tremuraaaaam...
dupa ce i-am zis sa nu mai faca niciodata asa ceva, el tot zicea "ba daaaa, ba daaa..." .
adevarul e ca m-am speriat nu atat de frig, cat de ce s-ar fi putut intampla in casa cu ei 2.

copiii continua cu tusea, parca vad ca il tin pe david si saptamana asta acasa .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Whewwwwwwww, gata, i-am dovedit . Sunt super incantata de rezultat, au iesit fix 40 bucati si o jumatate, dar nu mai pot de mijloc, am stat in picioare cel putin 4 ore, maine sper sa pot fi pe picioare.

Vivela, cred si eu ca te-ai speriat de situatie, te-a descuiat David pana la urma? Saby s-a incuiat odata in baie, noroc ca a urmat instructiunile si s-a descuiat singura, sotul deja intrase in trepidatii si voia sa sparga usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza....o cafelutza de cicoare vrea cineva???

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata
eu as vrea un litru de cafea..suntem treziti dela 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

cafeluta am baut, acum mi-am facut un ceai

eu una m-am cam saturat de vremea asta, sambata lucram in gradina, ieri a nins dar eu semanam rosii, azi dimineata erau -7 grade ... babe, babe dar cam au dinti
azi avem serbare si maine petrecere de 8 martie cu colegii de servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am cateva poze https://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu3/AndreiMartie2011?authkey=Gv1sRgCOP02o7PmPnIjAE&fgl=true&pli=1#

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput