Sa mai am rabdare sau nu?
Raspunsuri - Pagina 5
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Rufus, ce vrei sa zici prin ´´aproape nemaivazuta´´? -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Mai rar auzi o femeie care se plange de lipsa de apetit a partenerului. De obicei doamnele sunt fugarite de pofticiosi...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
luisa1983 spune:
citat din mesajul lui Un_cabotin
Stii povestea Frumoasei din padurea adormita:
Sarutul care o trezeste (sexual/orgasm) trebuie sa fie al unui anumit print. Degeaba o tot pupa piticii (no offence ) peste tot, ea se va trezi cand o atinge (unde trebuie) barbatul potrivit.
Pitici parca sunt in ,,Alba ca zapada si cei sapte pitici" nu in ,,Frumoasa din padurea adormita" !
citat din mesajul lui Un_cabotin
Doar femeia potrivita il face sa tremure de dorinta si sa devina armasarul naravas pe care ti-l doresti in pat. El doarme inca, saracul, si poate asa va dormi pana la sfarsit.
Aici ai dreptate!
sollaine spune:
Dragi forumisti!
In ultimele 3 zile am incercat sa va dau un semn ca sunt cu voi. Din pacate timpul imi este foarte limitat,saptamana aceasta incerc sa deschid o noua afacere si dupa cum stiti asta implica multa, multa munca, transpiratie si timp ...Asta spre bucuria partenerului care abia apuc sa-l mai vad pe la 11, 12 pm ...
Evrika!!! Un nou business era solutia tuturor problemelor noastre.
La modul cel mai sincer va multumesc pentru raspunsuri.
Le multumesc si celor care s-au grabit sa-mi ofere cele mai colorate "complimente" .("un_cabotin" , ma intreb care dintre noi doi este mai frustrat?).
Opiniile voastre m-au ajutat sa privesc si dintr-un alt unghi problemele personale .
Inchei intr-o nota reconfortanta cu "balada forumistului" , gasita undeva pe un ....forum.
Balada forumistului ideal
"Dimineata cind ma scol
Vin pe forum in control!
Iaca prinzul a sosit,
Eu de topic stau lipit
Vine vremea de plecare,
Fac un "post" si ies agale.
Seara..cina...luminari...
Tot mi-e gindul la "postari".
Noaptea nu mi-e somn deloc
Scriu un rind si-o iau din loc.
Dimineata sint la fel
Buimacit, nitel rebel.
Forumul nu-mi mai da pace
Stau intr-una ca pe ace.
Am postari peste o mie
Azi imi caut si sotie.
Cine oare mi-a raspuns?
Cine-a scris ceva in plus?"
Multa sanatate tuturor si s-auzim numai de bine !
Mara
Un_cabotin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sollaine ...Asta spre bucuria partenerului care abia apuc sa-l mai vad pe la 11, 12 pm ... Evrika!!! Un nou business era solutia tuturor problemelor noastre. Le multumesc si celor care s-au grabit sa-mi ofere cele mai colorate "complimente" .("un_cabotin" , ma intreb care dintre noi doi este mai frustrat?). |
Suuper! Felicitari, si la mai multe business-uri deschise in fiecare luna
Pai eu sunt cel frustrat, ca doar nu o doamna draguta si sensibila ca tine, nu?!
Cu tot respectul, corect este:
Citat: |
Asta spre bucuria partenerului pe care abia apuc sa-l mai vad pe la 11, 12 pm ... |
Succes!
May3 spune:
cred ca frustrarile o sa-si spuna cuvantul inr-o buna zi si o sa iasa nasol.
daca ai incercat tot ce se poate si degeaba, mai bine....
8+
http://www.zebraroz.ro/