Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna ziua si de la noi!

Intai vreau sa urez si felicitari noilor ursuleti crestinati! Din cate ati povestit, Sugu, Andreea si Heidy, ma bucur ca ati avut o zi frumoasa care sa implineasca aceasta zi speciala!

Azi avem sarbatoriti, prin urmare vreau si eu sa urez La multi ani pentru bebelusii care ieri si astazi au aniversat inca o lunita!

Ana_o, bine ai revenit!

Sashenka Ce rezultate mai ai cu dieta? Sunt si eu programata pt 1 martie, sa vad ce plan mi se rezerva!

danait, imi pare rau sa aud de problema cu tiroida! Oricum, e bine ca nu te solicita fizic ft tare, sper sa nu iti dea prea mari batai de cap! Felicitari pt evolutia lui Lucas!

Vasari. Elfica, si alte fete care ne-ati ajutat cu materiale ft interesante si carti Multumim!

Letzy , sanatate multa tuturor din casa! sper ca v-a lasat raceala!

Ioana_Mami, bine te-am regasit!

Sa povestim si despre noi! Nu avem o perioada prea frumoasa, Evelina face ft urat cand trebuie sa pape,chiar nu prea ii mai este foame! Ma chinui cu ea sa-i dau 60 ml de lapte praf pe zi la o masa de aproape 2 sapt, am schimbat deja o data laptele...si pe langa faptul ca tipa si se incordeaza cand ii dadeam LP, acum se agita ft tare si la san! Sambata nu a vrut sa manance de la 7 dim pana la 15.00. Am incercat sa-i dau fortat...dar tipa (deloc idee buna) si se agita...nu merge! Prin urmare, mi-a luat 200g intr-o sapt si jumatate.
Eritemul tot apare si dispare...incerc sa-i recoltez urina s-o duc la analiza sa vedem dc are ceva...sper sa nu!

Ana, Beatrice, ne ocupam si noi de ultimele detalii pt botez, care va fi sambata aceasta, pe 26! De abia astept, poate se va mai linisti!

Va las, ca se urleaza, poate i s-o fi facut foame, bine ar fi!!!
Va pup si sper sa intru sa recuperez mai mult!

PS: am pus si noi poze noi pe picasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

vmadelain, incearca cu foehnul pe burtica in timpul mesei. poate merge. la noi a fctionat. imi pare rau ca treci prin etapa asta. gandeste-te ca e doar o etapa.

anymona, ce e chestia aia pt care mergeti la urolog?

fetelor, multumesc pt raspunsurile legate de diversificare. ai mei au avut la nastere 1800/1700 grame, acu au 6200 si abia vineri fac 4 luni. io zic ca sunt taman bine la greutate, sa vedem ce ne zice la next visit pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

vmadelain, incearca cu foehnul pe burtica in timpul mesei. poate merge. la noi a fctionat. imi pare rau ca treci prin etapa asta. gandeste-te ca e doar o etapa.
anymona, ce e chestia aia pt care mergeti la urolog?
fetelor, multumesc pt raspunsurile legate de diversificare. ai mei au avut la nastere 1800/1700 grame, acu au 6200 si abia vineri fac 4 luni. io zic ca sunt taman bine la greutate, sa vedem ce ne zice la next visit pediatra.
Adi, mami de ana si ioachim

Adi O sa incerc, dar ea nu a raspuns prea bine la foehn, dar incercarea moarte n-are! Partea urata e ca atunci cand se urleaza si agita, transpira...o sa sun si dr sa vad ce parere are, cu toate ca am vb vineri, si mi-a zis sa mai asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna, fetelor, am o intrebare: a depus cineva dosarul pentru CIC anul asta? Ca astia ei mei de la serviciu mi-au trimis decizia de suspendare a contractului de munca nevizata la ITM asa cum vor cei de la Asistenta Sociala de la Ploiesti, pe motiv ca ITM de la 01.01.2011 nu mai are atributii de control, ci doar de verificare...si deci nu vor sa vizeze nicio decizie.

Parca vad ca bat drumul degeaba sa depun dosarul...

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna cikas!

anymona la multi aani! Ce pofta imi facusi cu tortu tau!..Da tre sa rezist.

andreeacc felicitari pt botez! Si la mine le-a placut vinisoru, si la fel le-a turnat doar apa in cap nu le-a bagat la fund. Mai bine asa.

Fetele ce se face cu lumanarea de botez? Ca sunt si mari+lungi,si loc nu am.
Au fost decoate cu red roses si frezii-foarte frumoase. Am scos florile si le-am pus in vaze ca imi era mila de ele sa se strice. Si le usuc dupa si le pastrez.

JoAnn pai si dc nu mai le speli seara nu ai discoteca pan la culcare? Sau se linistesc doar cu papa seara?

florina22 cu ce vrei sa incepi diversificarea?
Eu nu prea stiu cu ce sa incep ca aliment ca sunt atatea pareri, eu sunt impartita si nu stu cum sa fac. Mai avem tot doo sapt si noi-pe 6 facem 4l.

beatrice75 da e asa important sa nu se vada operatia? ca pan la urma sta in kiloti acolo...

anymona cred ca as sta si eu sa vad ca stau in fundulet. Da care e legatura oare intre statu in fund si diversificarea?

Ratzele sunt neobisnuit de linistite acu vad ca sed in patut-le-am pus una lg alta si dau din maini si stau in cumulare acolo. Au papat si sunt calme. UAU. Cred ca am timp sa fac salata de vinete. (Adipapazi o fac montignaca. Azi dimi am bagat omleta de oo de tzara).

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Deci voi spuneti ca peste un an nu se va mai vedea taietura. Acum la mine este o dunga rosie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

adipapazi ti-au luat super bine in greutate..Nu stiam ca asa micuti fusera. La noi se mentine diferenta, asta e ce sa-i fac. Mara are 6100 si Ilinca 4400../avem 3luni juma.

Olgutzika am depus eu dosar pt CIC pe 9feb, si da cica nu se mai vizeaza de ITM. Mie nu mi-au facut pb l-au acceptat.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Deci voi spuneti ca peste un an nu se va mai vedea taietura. Acum la mine este o dunga rosie.

depinde de organism (de piele) in primul rand dar in general nu se mai vede, nici la mine nu se mai vedea dupa 1 an, chiar mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

a fost bine la botez,zana a plans decat cand a atins apa in rest a fost cumintica.a fost frumos si emotionant.Dimitrie a fost sufletul petrecerii.ma bucur ca o pot striga pe nume pe fata asa imi e de drag.

poze gasiti aici

http://family.webshots.com/album/579397104otfIXc?start=12

felicitari tuturor fetelor care si-au crestinat micutii si micutele sa va traiasca sa va bucurati de ei in fiecare clipa la maxima intensitate

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Buna, fetelor, am o intrebare: a depus cineva dosarul pentru CIC anul asta? Ca astia ei mei de la serviciu mi-au trimis decizia de suspendare a contractului de munca nevizata la ITM asa cum vor cei de la Asistenta Sociala de la Ploiesti, pe motiv ca ITM de la 01.01.2011 nu mai are atributii de control, ci doar de verificare...si deci nu vor sa vizeze nicio decizie.

Parca vad ca bat drumul degeaba sa depun dosarul...

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Eu am depus-o nevizata, doar cu stampila societatii. Bafta!

Mergi la inceput