dragelor...I am back in business....a fost tare frumos acest week-end prelungit si mai ales ziua de ieri. A fost chiar o zi DI VIS.
In primul rand va multumesc din suflet pentru urarile si cuvintele frumoase, mi-au mers direct la suflet. Sa stiti ca mi-am salvat capitoul trecut in Favorites, sa ma mai uit din cand in cand, vorba lui dece, sa-mi creasca ranza-n mine.
Toata ziua de ieri a fost o zi minunata, parca nici de ziua mea n-am primit atatea telefoane. Ieri am facut o minipetrecere cu familia si deja David a primit o gramada de jucarii, iar el era cel mai atras de o caciula si de cartoanele de la jucarii.
oricum cel mai si cel mai frumos lucru petrecut ieri a fost cadoul pe care ni l-a facut David si anume a facut primii 4 pasi, evident tinut de noi. M-a topit toata, ce sa mai zic...Acu ne pregatim intens pentru petrecerea de sambata.
si acum, pentru sarbatorita zilei: IRIS
Sa fii la fel de frumoasa ca si acum si sa ai parte numai de bucurii in viata alaturi de parintii tai dragi.
am dat copy paste... mai Bea, trebuie sa incerci neaparat!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
haha, am dat cautare in google corasla si mi-a aparut topicul de azi 22 febr cu ce am scris eu...
--------------------------------------------------------------------------------------------
cica se pune si 6 oua la 1 l de lapte... deci mai multe oua, gust mai bun...