Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Rikidone, asa e, sau ma rog, apare ca info. Personal am mai multa incredere in fitohormoni, deci astia naturelii, proveniti din plante. Desigur, fiecare alege si face cum considera, eu una nu ma mai feresc de ei. Se cam bat cap in cap informatiile, din moment ce pe de alta parte sucul de sfecla rosie e antitumoral, bun pt tensiune, plin de B-uri dintre care si acidul folic, magneziu etc.
Cred mult ca alte chestii ne fac rau: stresul, dioxina si hormonii sintetici. Eu eram aia mai impotriva regimului de pe endorezolvedPana mea, nici capra nu m-am nascut, acolo ai voie iarba sa consumi si aia triata
Noi avem disfunctie hormonala si imunitara grava, iar dc sfecla este acceptata si de medicina moderna, adica recunoscuta ca un important detoxifiant si bun bun pt ficat(unde se metabolizeaza hormonii, multe suntem cu probleme de kg in plus, retentie hidrica, cu toxinele la ele acasa), eu o beau. Ma ofer cobai, oricum sunt plina de endo, dupa dureri imi simt un ovar prin alta parte, iar nu e la locul lui, nu stiu de ce naiba s-a mai lipit acumasa ca bag sfecla ca m-am saturat sa ma tot umflu ca broscoiul in fiecare luna
Edit: aici retete cu amaranth, quinoa etc pt endometrioza
http://books.google.ro/books?id=R0soEnfirKYC&pg=PA124&lpg=PA124&dq=amaranth+endometriosis&source=bl&ots=Zzug7hROc9&sig=GL9NxvE4XdPX2f4ZGencxHMy8qU&hl
=ro&ei=Ojd6TbezGYy08QPly4SjBA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CBYQ6AEwAA#v=onepage&q=amaranth%20endometriosis&f=false
retete cu sfecla rosie - beetroot si nu numai
pt endo
http://books.google.ro/books?id=JY5UnPV2HCEC&pg=PA28&lpg=PA28&dq=beetroot+endometriosis&source=
bl&ots=c0onHjbz6a&sig=vgFQoB26MofVJjO8FFA9od-JN0k&hl=ro&ei=ojh6TZ7CKJDG8QPK-KWjBA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=4&ved=0CC8Q6AEwAw#v=onepage&q=beetroot%20endometriosis&f=false
este si pt chisturile ovariene ft buna
cautati pe net sunt o multime de info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oshima spune:

roxypuy – ai dreptate a fost o sincronizare de grup cu ciclul nostru ...pe de o parte pot spune ca m-am simtit bine 8 luni fara ciclu, fara dureri, fara tampoane, fara mirosuri, fara tot ce implica el ...dar daca am nevoie de el ca sa merg inainte cu fertilizarile ...ma bucur ca a sosit...ciudate mai suntem noi femeile ...
eu am inceput sa beau din ziua 1 pana in a 6 a zi ceai de papadie pentru eliminarea toxinelor si din ziua a 7 a incep pe celelalte...sa dea Dumnezeu sa fie de ajutor...

lelu – offfff analiza aia Ca 125 imi da fiori pentru ca imi aminteste cand mi-a citit-o ginecologul si mi-a spus ca sunt suspecta de endometrioza ...un cosmar ...

Fetelor, eu am cerut la farmacie No-spa si mi-a dat Spasmocalm...spune ca face acelasi lucru...voi stiti ceva?

misspii - iti tin pumnii ca sa fie totul ok. Incearca sa ai incredere in Dumnezeu...

Mergi la inceput

Oshima, nu stiu, n-am mai luat antiinflamatoare de cand am nascut. Eu cu Voltarenul ma impacam, no-spa am folosit pt contractii rele in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

roxypui..da...doar tesut endo..chisturi nimic.oricum si asa doar cu tesut endo...nu reusesc sa raman insarcinata de 2 ani..groaznic.nici nu m-am gandit ca asa avea asa ceva.eu m-am dus sa fac laparo pt trompe..erau singurele care nu le verificasem si dr mi-a recomandat laparo si nu hsg pe motiv ca laparo si repara..si bine a facut ca m-a trimis sa o fac pt ca altfel n-as fii aflat de existenta endometriozei.
misspi..imi pare rau de ceea ce ti se intampla..fii tare pt sufletele
tale

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Missipi..sunt alaturi de tine!Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa nu fie nimic rau!!!O sa ma gandesc la tine..Ai grija de voI!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Lucialu, si tu ai dreptate ca hormonii din plante sunt clar mai buni decat cei sintetici. Si mai ai dreptate si ca unele informatii se bat cap in cap. Si daca ar fi sa ne luam dupa tot ce scrie pe internet, eu personal as alege sa ma impusc!
http://www.ultraviolet.ro/articol/estrogenii-ascunsi-din-alimente-si-produsele-de-igiena-pe-care-le-folosim
Clar o sa arunc cuptorul cu microunde pe geam! Din cauza lui sa-mi creasca mie estrogenul?

Mergi la inceput

buna fetele!!!!
fetelor eu citesc despre boala asta si ma ingrozesc...
mi-e frica ca n-o sa devin niciodata mamica la cate se scriu despre ea

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

fetelor, apropos de fitohormoni:
1. stiu si eu despre sfecla rosie ca are fitoestrogeni, dar in acelasi timp cica curata ficatul foarte bine ( intamplator m-am documentat recent despre ea pentru fiica-mea, care are scaun dur si cica sucul de sfecla rosie este excelent pentru probleme de tranzit - pacat ca nu vrea sa-l bea)
2. mi-am cumparat seminte de in, chiar interesante la gust, iarasi contin fitoestrogeni, dar in acelasi timp de doua ori mai multi acizi grasi omega 3 decat pestele - asa ca evident ca le voi folosi in continuare

3. nu sunt cafengioaica, foarte rar beau cafea, dar m-am gandit ca atunci cand am pofta, sa o inlocuiesc cu altceva, asa ca mi-am luat orz solubil si, surpriza! dupa ce l-am luat am aflat ca nu e bun in endo, contine gluten!

Vorba lu' lucialu, ajungem sa mancam iarba selectionata!

Mergi la inceput

Irina, eu imi fac un paharel obisnuit de suc plus ce ii dau fie-mii, mai putin de atat ca nu bea mult. Eu nu beau suc de sfecla simplu, pun si morcovi si mere plus un pic de lamaieca sa nu se oxideze repede. Am gasit sfecla mica cc cat un pumn mai mic. Pe aia o curat si pun fo 4 mere. Azi am combinat si cu un pic de telina. Am citit ca e bine in combinatia asta, sa nu fie sfecla dominanta, si e buna o cura de o saptamana cu pauza mai apoi de 2-3 saptamani. Asa cum fac are gust de mere, chiar e bun. Doar ca e rosu sucul de la sfecla. Poate o convingi sa bea asa.
Rikidone asa e.
Fitohormonii au rol reglator hormonal(chiar daca apare cuvantul estrogen in ei, nu e acelasi lucru cu estrogenul nostru), am incredere in ei.
Irina, eu mi-am luat din nou cafea de cicoare, de data asta instant ca vreau sa o prepar rece ca pe frappe. Nici nu spui ca nu e cafea.
Fara gluten e quinoa si amaranthul. Si au vitamine si minerale ceva de speriat.
Kitty, sa stii ca mare parte dintre fetele care au postat numa aici sunt mamici ori gravidute.

Mergi la inceput

Buna fetele!!!
lucia doamne ajuta!!!
astept ziua de marti sa ma duc la dr...sa vedem ce tratament imi da
si oricum incep sa imi strang sertarelul cu naturiste ca nu se mai poate..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput