Barbatul cu 39 de neveste :)
Raspunsuri - Pagina 2
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Eu am remarcat in poze ca TOTI au in picioare slapi, mai putin domnul tata care are pantofi. Oare ce venituri are domnul asta? |
:)) Pe ala micu cu adidasi de la 12 fara 1 cred ca vor sa-l faca fotbalist. In el e speranta familiei.
accept92 spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti De fapt nu cred ca familia este chiar asa frumoasa. Nu cred ca toate doamnele se inteleg intre ele, cred ca sunt tot felul de grupuri, intrigi, gelozii... |
Eu cand am vazut poza cu doamnele si gainile, dimpotriva, mi s-a parut ca in tabara si m-am gandit ca poate unele neveste au intrat in familie intai ca prietene ale unei neveste anterioare. Un fel de 'girls club', varianta indiana pentru 'Sex and the city'...
szivarvany spune:
probabil a intemeiat singur un sat si neavand concurenta a devenit cel mai chipes
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
larasarit spune:
Ba eu cred ca se inteleg minunat.
Si oricum barbatii nostri au de-a lungul anilor zeci de amante, de ce sa nu le aiba pe toate de-o data si sa traiasca in aceiasi casa cu ele?
r_ocsy spune:
Daca lor le placeee ... putem noi sa spunem ceva ? Poate secretul fericirii este locuitul "claie peste gramada" si noi nu avem habar !!!
Laura25 spune:
citat din mesajul lui larasarit Ba eu cred ca se inteleg minunat. Si oricum barbatii nostri au de-a lungul anilor zeci de amante, de ce sa nu le aiba pe toate de-o data si sa traiasca in aceiasi casa cu ele? |
Intra-devar, profunda remarca asta!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
AkaManah spune:
citat din mesajul lui larasarit Si oricum barbatii nostri au de-a lungul anilor zeci de amante, |
Drace..acum mi-am dat seama ca sunt un bleg.....
http://www.trilulilu.ro/lauvoi/c7dd44c61c8d69?playlist=78062
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AkaManah
Drace..acum mi-am dat seama ca sunt un bleg..... http://www.trilulilu.ro/lauvoi/c7dd44c61c8d69?playlist=78062 Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta. Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. |
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |