Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

La multi ani mamici!

Raluca_u, medicina naturista/homeopata nu ati incercat? Sanatate multa!

Moni_iulia, tu parca ai fost la dr. Pavel Chirila. Ati avut rezultate cu tratamentul de la el?

Miha, felicitari pt kg -.

Croco, nu am stiut ca te ocupi cu bijuteritul. Bravo!
Eu nu le prea am cu acesoriile, nu ma dau in vant.

Lull, imi pare bine cate citesc. Si Mateias imi aduce hainutele ca si Alex.
Sunt tare scumpei, dar eu cred ca o sa am o problema cu el cu datul. Il vede pe David ca da si vine la noi cu diverse lucruri si da in noi si e tare incantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

La multi ani mamici!

Moni_iulia, tu parca ai fost la dr. Pavel Chirila. Ati avut rezultate cu tratamentul de la el?

Sunt tare scumpei, dar eu cred ca o sa am o problema cu el cu datul. Il vede pe David ca da si vine la noi cu diverse lucruri si da in noi si e tare incantat.

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13)

Ai vrut sa ma scoti din barlog?
Din pacate nu te pot ajuta ca nu-i vorba de mine.
Raluca_u sanatate multa puiului! Unde ati fost la salina si cum se mai simte Stefanut?
Mi-am facut si eu tema de we, f frumos "personaj".
Imi plac la nebunie bijuteriile lui Croco...
Si vreau sa intre proaspata mamica sa ne spuna cat de frumoasa si papacioasa e Daniella.
Si pt ca inca nu e pre tarziu:
La multi ani mamici dragi!
Sa fiti sanatoase si puternice!

Las cafea si mucenici pt cine se trezeste dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

La multi ani mamici!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13)

am fost noi la pavel chirila si alti prieteni ai nostri. la ei a mers binisor cu tratamentele lui, la noi...
la adina am suspendat tot - cica exista un procent extrem de mic care la tratamentele astea au reactii contrare celor asteptate. din clipa in care am inceput sa ii dam o tinea tot intr-o raceala parca, din rau in mai rau... cum le-am sistat si-a revenit copilul
la stefan mi-a spus ca nu se baga...
daca vreau neaparat imi da pt imunitate dar el nu crede ca o sa ne ajute ...
mie nu prea mi-a placut de el ca e f expeditiv, desi e f renumit. tr sa stau eu sa ii spun una alta de copil si sa il intreb dar asta sau ailalta nu conteaza? si el a da... adica prea multe intrebari noua nu ne-a pus, in 3 minute ne-ar fi expediat daca nu eram eu vorbareata... si tac pac scoteai 3 milioane...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata!
Mihafelicitari pentru cele -7 kg! Sunt sigura ca te simti minunat dupa sala! Tine-o tot asa! Cum a fost petrecerea de aseara?
Croco sunt superbe bijuteriile! Tot respectul! Pupam Amiliciul drag sa treaca orice rau de masina!
Raluca multa sanatate si putere! Veti gasi calea sa scapati de raceli, trebuie!
Fraguta, Lullaby, Mamideandrei, Mimika, Moni, Diamar
O astept si eu cu drag pe Iulika sa ne povesteasca de ei!
Si mai astept si alte fete cucuiete precum Techila, Liliac, Dana, Raluk, Manga, Luto, Madalina, Uka, Alex, Nela, Bia sa ne incante cu prezenta lor!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-

Mergi la inceput

Raluca, noi am fost la dr Radu Naghiu si nu se compara cu ce povestesti tu. Timp de o ora, ne-a pus o gramada de intrebari si isi si nota raspunsurile noastre si ne-a dat un tratament pentru stimulare cognitiva si pentru detoxifierea organismului. Pe noi asta ne interesa, dar mi s-a parut foarte profesionist iar consultatia a fost 150 lei.

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata! mucenici cu miere si nuca aveti? ; eu am cumparat dar inca nu sunt preparati! abia beau cafeaua, dupa un somn lung, de vreo 10 ore , ceea ce va doresc si Dvs

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

buna dimineata! mucenici cu miere si nuca aveti? ; eu am cumparat dar inca nu sunt preparati! abia beau cafeaua, dupa un somn lung, de vreo 10 ore , ceea ce va doresc si Dvs

Neatza si de la mine!

Nici macar nu stiam ca exista, dar am vazut ieri la sora mea. Eu am crezut ca se mananca asa, ea mi-a spus ca se fierb si se fac cu nuca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

mai, dar v-ati ametit azi de 44 pahare? pe unde umblati? chiar nu mai vrea nimeni sa vorbeasca aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza girls!

Croco, sunt f frumoase bijuteriile, am pus deja ochii pe cateva.

Eu sunt cam neprietenoasa zilele astea, ma rog, mai mult ingrijorata:(, bunicu' meu e in spital, trebuie operat..offf, si e batran si neajutorat:( Doamne ajuta sa fie bine!

Saptamana viitoare o sa ma duc si la gradi, sa semnez contractul, sa vedem ce formalitati mai trebuie indeplinite. Sunt restanta si la vaccinurile lu' Pisi, nu a facut nici ROR nici ultimul infanrix, cel ce trebuia facut la 13 luni. Nici nu stiu daca sa le mai fac, o sa discut cu medicul, vad si daca o primesc la gradi asa.

Pisi e draguta tare, sunt topita dupa ea, e intr-o perioada de maxime achizitii, imita tot ce vede. Spune doar cateva cuvinte, tati, gata, caca, tzitzi si mai nou uca,p robabil va vorbi mai tarziu un pic. Si probabil ca toti dovleceii daca vrea ceva si nu primeste face un spectacol, cu tavalit pe jos, plansete..jale mare si in secunda doi uita deja. Imi aminteste de copilul unei prietene, dimineata cand il lasa la gradi se tine de ea si-i spunea mamicuta mea, nu ma lasa, te implor, evident in niste plansete si cum inchidea usa o dadea in joaca si ma-sa saraca pleca cu inima rupta la serviciu.
Stiu ca voi afla si eu ce inseamna:(

Cam atat girls, va pupescu!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Neata!
Fraguta Doamne ajuta sa traca cu bine peste operatie!
mami eu n-am baut dar ma simt beata in dimineata asta. Se pune?

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput