Cu dragoste din Iasi (100)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Instinctual vorbind genul masculin e atras de genul feminin.Exista foarte multe cazuri de baietei abuzati , dar la fete e un risc mai mare .
Eu personal am optat pt scoala particulara nu din motive de siguranta ci din cu totul alte motive nu pt. a o proteja de nebunia din jur.
Diferentele sunt destul de simple dintre un baiat si fata: doar fata poate ramane insarcinata, clar fetele sunt mai sensibile : si fizic si psihic.Personal nu stiu de existenta unor bordeluri in care femeile sa se duca pt. barbati ci doar invers -deci e clar ca fetele sunt mult mai expuse.
In legatura cum imi protejez si imi voi proteja eu fetita: nu o las in fata scarii singura si nu o voi lasa ; este si va fi o comunicare deschisa cu ambii parinti ; nu imi voi expune copilul la pericole, nu o voi lasa sa faca scoala vietii ; ii voi explica absolut toate pericolele dar nu o voi lasa sa se confrunte doar pt. a-si face o idee.Poti trai foarte bine si fara a fi expus.De ce sa nu fim cu totii linistiti fara sa ne gandim dinainte cum sa-l expunem pe copil ca sa stie despre ce e vorba?
Va fi un copil supravegheat pana pe la 18- 19 ani cand apare cat de cat maturizarea.Nu stiu cum va fi dar eu si sotul meu suntem destul de implicati in formarea ei ca om si facem tot ce putem ca atunci cand va pleca la facultate sa aiba un fond destul de consistent si sa fie sigura pe ea.
Si aici inchei orice provocare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Loredana, La multi ani pentru Horia! Sa fie un baiat norocos si sa va aduca multe bucurii in viata!
Cu intarziere, La multi ani tutoror floricelelor care si-au serbat ieri ziua onomoastica!

Fetelor, multumim mult de urari! Am baiat de 13 ani, si nu-mi vine sa cred ca e atat de mare. A fost o zi frumoasa ieri si azi ne bucuram de vacanta si de vreme frumoasa.
Sper sa ajung azi sa vad magnolia din fata primariei, e unul din copacii preferati ,mai era una frumoasa in spatele universitatii cand eram studenta ,iar florile sunt superbe.
Lorym, sa-ti traiasca puiutul sa te bucuri pe deplin de el...insa un copil e un copil indiferent daca e baiat sau fetita, iar noi tot parinti ramanem. Sunt ai nostri si indiferent cum sunt, ii iubim si suntem in stare sa spargem muntii pentru ei. Si te doare pe tine ca parinte si o vorba aruncata mai in gluma, mai in serios...si aici chiar nu putem avea controlul.Vorbele ranesc de multe ori, mult mai mult decat o palma sau o julitura la genunchi. Ce folos ca tu de acasa il inveti sa vorbeasca frumos, sa se comporte civilizat, sa fie asa cum ti se pare normal, iar la scoala are colegi care au cu totul alte valori, indiferent ca sunt baieti sau fete? Ma uit la cel mare al meu, el e un copil linistit, dar vine oripilat de la scoala cateodata de cuvintele pe care le spun mereu colegii. E o moda, cu cat vb mai urat, esti mai...cum ii spune, "popular"...si stii cu ce ma confrunt acum...e o moda, esti mai smecher, daca te duci cu temele nefacute sau faci pe clovnul la ore....esti admirat de cei din jur, pentru ca deh...ii raspunzi profesorului si clasa rade...Iar de participat la vreun concurs sau ceva...pai de ce? Ca sa te creada ceilalti tocilar? Pai ce, manelistii, fotbalistii, pitzi...nu au atata scoala...si uite cum apar mereu la TV...asta isi doresc...am o vecinica in clasa I, care se tot uita in oglinda si asteapta sa-i creasca sanii si vrea sa fie sexy...Si cand imi vad baiatul de 8 ani, cel mic, ca vrea sa fie "smecher", isi mai ridica gulerul la sacou, vrea tepi cateodata in par...si se tot uita in oglinda, ma distrez...insa ca parinte nu pot sa nu ma intreb...unde sa trag linia...ii explic, ii dau exemple...acum cat e mic te crede...insa mai tarziu va vrea sa experimenteze singur, pentru ca de la o varsta ei cred ca stiu mult mai mult decat parintii, care deseori sunt cicalitori.
Offff...m-am intins prea mult cu filozofeala...Concluzia: le doresc copiilor vacanta placuta, chiar daca unii mai au de facut teme. Ai mei vor merge in vacanta la bunici. Maine as vrea sa merg cu Octavian la spectacolul de balet de la casa studentilor...oare ii va placea?

Pupici si vacanta placuta la pitici!
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani, Octavian!
La multi ani, Horia!

La multi ani cu intarziere dar din tot sufeltul, sa cresteti mari si sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Subscriu la ce au scris Oana si Gabriela, Baieti sau fete sunt ai nostri si sunt vietile noastre. Nu il iubesc mai putin pentru ca e baiat decat daca ar fi fata! Si tot numai bine ii doresc!

Gabriela, de asta ma ingrozesc si eu! DE modelele de .000001 bani create de media pentru oamenii de succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabrielaG

Fetelor, multumim mult de urari! Am baiat de 13 ani, si nu-mi vine sa cred ca e atat de mare. A fost o zi frumoasa ieri si azi ne bucuram de vacanta si de vreme frumoasa.
â

Pupici si vacanta placuta la pitici!
Gabriela si baietii

Waw! Gabi, cand a trecut timpiul?! 13 ani!!! Multi inainte si sa dea Dumnezeu sa fie asa cum si-i doreste el.

Vacanta frumoasa si voua. Si noi mergem la bunici, dar joi. Vacanta copiilor nu s-a sincronizat cu vacanta sotului :(.

Daca vrei sa vezi magnolia mergi repede. Mie sambata imi parea asa, cam pe trecute.

Mergi la inceput

Uite ca am reusit sa mai termin din trebi...
In w-e am fost la munte, la Voronet... Doamne ce bine a fost! Fara telefoane, aer curat super... Am fost cativa prieteni cu copiii si duminica am ramas doar noi si si unul dintre copiii amicilor nostri. Ei bine, a fost dezmat! De ex ieri n-am mancat peste! Ca au vrut copii mici si mici au primit! Se uitau vecinii ca la urs la noi dar putin ne-a pasat! Am ajuns si la Manastire, dupa slujba, pace si frumos... Au urcat astia mici prin padure, s-au pozat cu brazi si calare pe stanci, au aruncat cu pietre in rau, si-au imaginat ca sunt exploratori si au cercetat fiecare piatra de pe malul raului, ce mai a fost minunat... Au fost fericiti, s-au jucat super... Ne facusem idei ca ajungem inapoi pe la 17,00 dar pe la ora aceea abia am plecatspre Iasi. Ne placu la nebunie...
Ma gandeam ca Alex va pica lat cand a ajuns acasa, aiurea! Avea chef de joaa!

De azi ma apuc si eu de pregatiri pentru Paste. Curatenia e gata ca nu o fac eu personal dar mai sunt de pus la loc unele chestii si imi fac curaj sa scot hainele subtiri la suprafata si sa le pun pe alea vechi la pastrare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Horia!
La multi ani, Octavian!

la avantgarde a fost exact ca pe sistemul de la carturesti, pernute pe jo si citit povesti. 3 povesti.
M a zis ca i-a placut, mie mi s-a parut ca s-a cam plictisit, cam mare pt asta.
nu cred ca mai servim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

La multi ani sarbatoritilor, si cei mari si cei mici!

Am mare nevoie de ajutor. Stiti pe cineva care retapiteaza canapele si fotolii? Am fost la firma de la care am cumparat acum 9 ani coltarul, initial mi-a cerut 1200 lei, azi a urcat pretul la 1.600 lei si nici nu am avut ce alege din materialele cu care puteau lucra.

Si noi am fost la Avangarde, ai nostri sunt mai mici, dar si ei s-au plictisit spre final, mai mult s-au uitat prin carti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ce zi frumoasa! Am numai chef de plimbare. Niste chef de munca are cineva in plus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

asta vroiam si eu sa intreb :D
si cheful meu de munca e pierdut...
trebuie sa-l caut prin oras :)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput