Cu dragoste din Iasi (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darria

Citat:
citat din mesajul lui ioana
Ca tot vorbeam de scoli: azi, langa BCU, am vazut un banner cu inscriptia "Mami, tati, inscrie-ma la Scoala X..." Scriu aici, pe forum, poate vede cineva.

e cumva "Junior"?

Vorbiti despre scoala. In aceasi situatie sunt si eu. Legea prevede dar in scoala situatia este alta.

Nu despre Junior, ci despre Scoala Varlaam Mitropolitul. Detalii gasiti pe site-ul scolii.

Darria, voi veti fi cei pe care se va testa primul an de clasa 0? (scuze daca exprimarea e cam dura).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nu cred ca e o problema ca am spus numele scolii, nu? Ca doar aici schimbam informatii. Poate iau avertisment.

Hai sa va arat ceva frumos, sa incepem ziua asta gri cu suflet de primavara: tablouri din flori presate. Gabi, stiu ca tu te ocupai de flori presate. Mai lucrezi si acum?

Va pup, fug la dentist. Pentru azi mi se pregateste o extractie, urati-mi curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna dimineata

Oana: da, noi vom fi in prima serie de clasa pregatitoare(O). Nu e dura deloc exprimarea
In septembrie 2012 o sa aiba 6 ani si 4 luni. Vreau sa o dau la clasa pregatitoare la 6 ani si 4 luni. Clasa I vreau sa o inceapa la 7 ani si 4 luni.
Caut o invatatoare buna si cu program dimineata(am vazut ca sunt si clase II si III cu program dupa amiaza). Am nevoie de acest program pt. kineto. Coloana e la fel de importanta ca si scoala.

Multumesc pt. raspuns Nu e considerat reclama, poti sa scrii linistita. Sunt informatii utile pt. mamici.
Dimineata am vazut afisul lor la gradi. Site-ul l-am studiat zilele trecute si-mi place ce am vazut in program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

uitasem

Oana: bafta la extractie. O sa fie bine, e mai simplu decat inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna,

cine ma poate ajuta cu niste repere pt adresa:

soseaua pacurari, bloc 553 - cel cu reprezentanta Fiat la parter.

e pe stanga sau pe dreapta cum ies din oras?
inainte sau dupa kaufland pacurari?
.......

multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Neata!
Eu nu voiam sa fac reclama scolii, ci sa subliniez greseala, poate o corecteaza cineva.

Si fata mea va merge la scoala la 6 ani si 2 luni. Asta este. Unde-i lege, nu-i tocmeala. Si asa s-au produs niste aberatii in ceea ce priveste varsta de intrare in clasa I, care devine din ce in ce mai mult 8 ani, nu 7. Sa termini liceul la 20 de ani mi se pare o exagerare, totusi. Au mai fost discutii aici pe forum, de altfel.

Toate cele bune,
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui herra

buna,

cine ma poate ajuta cu niste repere pt adresa:

soseaua pacurari, bloc 553 - cel cu reprezentanta Fiat la parter.

e pe stanga sau pe dreapta cum ies din oras?
inainte sau dupa kaufland pacurari?
.......

multumesc anticipat!

pe dreapta cum iesi, inainte de kauf.
e inainte de semaforul dinaintea lui kauf :))) ce mai explicatie :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana

Neata!
Eu nu voiam sa fac reclama scolii, ci sa subliniez greseala, poate o corecteaza cineva.

au corectat acum, dupa ce a stat vreun an asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Eu abia astept vacanta!

Succes cu inscrierile, stiu cum e. Cate emotii!

Nu stiu cum vor reusi sa incadreze atatea clase noi in spatiile si asa insuficiente din scoli, probabil vor fi clase cu mai multi copii decat sunt acum... nu stiu...
Cat despre lege, sincer e o lege PROASTA, nu doresc sa starnesc polemici, si nu am de gand sa raspund la ele, dar consider ca de 20 de ani legile invatamantului sunt din ce in ce mai proaste si mai anapoda iar asta de acum e motz deasupra...
Ioana, ai dreptate, la Alex in clasa I, majoritatea aveau 8 ani sau mai aveau foarte putin pana la 8 ani... Cum Alex e nascut pe 15 august, daca as fi prins legea ar fi fost aiurea de tot... ar fi mers la scoala la 6 ani si o luna... BRrrr Asa a mers la 7 ani si o luna si era printre prichindei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Anca, multumesc!

cand iau la gradi vacanta acum de Paste?

cat despre scoala, si V va merge de 7 ani fara 7 zile...
cineva ma intreba de ce nu il mai tin, sa repete grupa pregatitoare, ca e mai fain sa fie mai mare in clasa I, se descurca mai bine si nu oboseste / se plictiseste la fel de repede.

dar nu mai pot da inapoi acum, sau sa incep sa analizez aceasta posibilitate.

Mergi la inceput