America (219)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Vai Ramona, adica si-a pierdut dintisorul sarbatorita noastra ? dar era baby-tooth, nu ? Chiar ca e un tomboy Anuta ta
sarbatorita !
Ceva poze cu aparatul cel nou ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!
Mai ce de sarbatoriti: la multi ani Andra si Anuta si Lucas!! la multi ani Anamaria!!

Ramona uff imi pare tare rau pentru cazatura, da pup Anutei din partea noastra si sanatate multa si ploaie sa spele polenul!!

Buflea felicitari lui Alex!! Bafta multa in continuare!!

Miere felicitari pentru bebe mic si ma alatur si eu celor care zic too cool povestea cu Nadia!! facem galerie pentru fifitza, musai desi nici Lucas nu suna rau bafta la medic, sa vii cu vesti super.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Anamaria, Bogdan face bine, multumesc! Ce fac baietii tai? Cum mai e Connecticut?

Si baiatul meu a castigat ceva, premiul intai la concursul de compozitie la pian pe Statul Indiana. (Indiana Federation of Junior Composers). Avem o diploma si un cec, primii lui bani castigati ca si compozitor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Felicitari Bogdan, foarte tare!

Vio, am pregatit aparatul, sper sa fac si poze.
Da, era dinte de lapte. Probabil ca de aia a si cazut asa usor. Nu v-am zis ce jucarie isi doreste Ana de ziua ei... race track cu masini de curse. Asta-i fata mamii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Lia, e grozav Bogdan! am zis, vrem autograf pentru cind va fi faimos, sa ne dam mari

Vai Ramona, ca draga mi-e Anuta ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ruxij, felicitari pentru Bodgan! Pupam de aici!
Ramona, e totala Anuta ta! O facem "poster girl" pentru forumul americancelor!!!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LA multi ani Andra!!!!

La multi ani Ana!!!!

La multi ani Lucas!!!!!

Buflea, super pozele!!! Bravo jucatorului de hockey!!!!! E un sport solicitant :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

No, m-am dus bou si m-am intors vaca, stiti cum sunt americanii de relaxati, la vizita asta am completat hartogaraie cu moasa, nici un consult nimic...urmatoarea vizita daca totul e in regula intre timp, peste o luna, adica la 10 saptamani, poate s-o indura atunci de mine sa imi faca si o ecografie:)) desi nu cred, de ce or fi asa zgarciti cu ecografiile nu stiu, parca le platesc ei din buzunar.

Dar mi-a luat 100 de dolari deposit (pt ca am completat nspe mii de foi si ca am pus nu stiu cate intrebari unei asistente care mai avea nitel si adormea pe scaun acolo), stiti voi cui se dau banii inainte, cam asa percep eu sistemul medical american

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Anamaria, Bogdan face bine, multumesc! Ce fac baietii tai? Cum mai e Connecticut?
Si baiatul meu a castigat ceva, premiul intai la concursul de compozitie la pian pe Statul Indiana. (Indiana Federation of Junior Composers). Avem o diploma si un cec, primii lui bani castigati ca si compozitor :)

Bai nenica - nu-ti dau periute - dar zau ca compozitie la varsta luimi se pare mult mai valoros decat alergatul pe gheata cu batul in mana ..zau asa, e vorba de creativitate - care pentru mine este ceva ce n-o sa inteleg niciodata ...da-ne si noua un link sa ascultam compozitia. Daca are talent sa stii ca chiar poate deveni bogat din asta - e suficient sa compuna un singur hit si sa i-o cante cine trebuie si gata, va scoate pe toti din mizerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Multumim pt urari!! !

Ruxi, Bravo si felicitari lui Bogdan!!

Ramona, ne-o arati pe Anuta, please!? Happy birthday si azi de ziua ei!

Cami, ce mai fac ciresicile?

Miere, nu poti sa mergi la alt office unde iti accepta insurance-ul tau?
Si eu la fel am patit, prima data am mers sa aflu ce si cum, sa-mi faca o analiza, un eco sa vedem si noi mazarichea, ei as!...nimic, nu mi-a placut office-ul, tanti de la receptie mai sa ma ia la cearta, cred ca era rusoaica. Plus ca am asteptat o gramada intr-o camera super plina de gravide... nu arata cum mi-as fi dorit eu.
A doua zi am mers la obgyn-ul meu care la vremea respectiva nu imi accepta insurance-ul pe care-l aveam si femeile alea mai mai sa-mi ridice statuie de bucurie ca am ramas gravida (ele stiau ca were're trying hard)... Parca mi-a placut ca s-au bucurat pt mine.
Aveam 6 weeks, mi-au facut eco pe loc, ca sa confirme sarcina si analize de sange, eu cerusem blood test for Rh status si antibody screen.

Mergi la inceput