America (219)
Raspunsuri - Pagina 13
pumba spune:
lai- anul asta vreau sa le pun in ghivece mari de flori,pe langa peretele casei, unde bate soarele toata ziua.
un vecin foloseste cages, unul nu ,le lasa pe pamant ,dar toata toamna aduna rosii
denisam- nu te pot ajuta,sper sa gaseste info
geamuri- am pus toamna trecuta si merita fiecare cent,depinde si cat vrei sa investesti si ce calitate. suni 2-3 firme si vezi ce ofera.
LucasMom spune:
Lai, noua ne-a pus mama rosii acum 3 ani cand a fost la noi si le-a pus doar araci/tarusi simpli de care a legat plantele. Le uda in fiecare zi(nu pe frunze, doar jos, pamantul) si le rarea frunzele si crengutele noi din cand in cand. Am avut doar 3 sau 4 plante dar au facut rosii cat pentru tot cartierul. Sa nu uiti sa lasi spatiu destul intre ele ca cresc mari!
Noi geamuri si o usa mare dubla /french door cu side panels am luat de la lowes. Am urmarit cand au avut sales si specials si preturile au fost acceptabile, mai mici decat daca am fi luat de la brand distributors. Cadn am platit orderul am facut si un credit card pe care l-am inchis la scurt timp, ca ne-a dat nu mai stiu cat extradiscount.
Lucas e acum mai bine, mai are "bube" doar de la mijloc in jos si in rest pielea i-a ramas cu pete, probabil ca dispar si astea in timp.
Ce ma ingrijoreaza e ca inca mai are muci si probabil daca se aduna iar in urechi in scurt timp iar face infectie. Am inceput sa-i dau si probiotic-ul recomandat de ML si speram asa sa mai dobandim imunitate.
Stiti o metoda extra eficienta sa curatam nasul unui copil alintat si foarte pretios care nu ma lasa nici sa-l ating daca vede ca-i vorba de facut ceva impotriva vointei lui?
Buflea, insanatosire rapida la copilasi si tie.
Nu mai stiu daca am scris aici ca pe Lucas l-am pus pe skiuri cand am fost la ski la sf. lui ianuarie si dupa doua sedinte ratate cu private instructor in care nu a vrut sa faca nimic sau sa asculte instructii, l-am luat cu mine pe bunny slopes, i-am pus ham ca sa nu o ia la vale cu viteza si usurel am coborat cateva runs. Se tine bine de tot pe picioare, nu a cazut si nici mofturi nu mi-a facut.
Acuma intreaba intruna cand mai mergem la ski...
philip spune:
alina, eu ma intrebam azi daca l-am vazut vreodata pe lucas sau nu l-am vazut de mult...pleaseeee
lai, noi cand am avut rosii, am pus si cages, pe care le-am gasit prin gradina cred, dar am pus si cu araci simpli si le-am legat de ei. musai sa le copiliti si sa le udati des, dar seara sau dimineata pe racoare.
miereamara spune:
Alina pt curatatul nasului noi am folosit batista bebelusului sau nosefrida. Cu forta ca altfel nu se putea, dar decat sa ajunga la otita, mai bine plange 2 minute cat dureaza procedura.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 4+
LucasMom spune:
Miere, habar nu aveam de device-ul asta. Oare mai merge si la 3 ani?
O sa-l incerc, multumesc frumos.
Cum te simti, greturi, nimic?
ML spune:
Alina, Corina, m-am uitat si eu la copii, sunt tare dulci, numa' buni de pupat pe obrajori (ai mei au crescut, le dispar incet dar sigur toate rotunjumile astea dragalase, imi lipesc cand ma uit la mititeii vostri).
Miere, felicitari!
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)
miereamara spune:
Merge la orice varsta, l-am folosit si eu.
Batista bebelusului se conecteaza la aspirator, cu nosefrida tragi tu, presiunea e un pic mai mica. Personal cred ca cea pe care o conectezi la aspirator e mai buna, dar trebuie folosita rar pt ca irita mucoasa nazala daca e folosita prea rar.
Ma simt bine, cam obosita, ma tine Aidan in forma.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 4+
philip spune:
Alina, m-am uitat la toata luna martie, e tare simpatic, pare pus pe sotii si iti seamana f bine. rashul ala fu de la antibiotic sau de la febra?
philip spune:
acum am citit din urma, deci la antibiotic. si Nick a facut la fel la amoxicilina si dupa numai 2 zile de antibiotic, i-a fost intrerupt tratamentul iar urechea s-a vindecat de la sine. de atunci n-a mai luat antibiotic dar se pare ca e alergic la penicilina, presupun ca asta fu si cu lucas. sper ca e bine acum.
miereamara spune:
Am vazut si eu pozele, wow ce mare se facu Lucas! Seamana cu tine leit. Saracutul ce a tras-o cu reactia aia la antibiotice:((
Nu stiu daca ti-am spus dar daca avem baietel o sa-l numim Lucas. Daca e fetita Nadia (care este AIdan scris invers:)
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 5+