Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Doina, intereseaza doar compatibilitatea Rh. Adica sa fie ori Rh pozitiv la amandoi, ori negativ. Si chiar daca ea ar avea Rh negativ si Catalin Rh pozitiv, se pot face determinari de anticorpi, gratuite, lunar la Centru de Sange, iar dupa nastere se administreaza un vaccin. Dar cred ca este prematur. Tu stii ce Rh au ei?

Cat despre ce salarii viseaza Catalin, iti spun simplu: sunt doar viseee! Nu stiu ce pregatire are el, dar in Brasov (oras mare, cu posibilitati de angajare) sotul meu are la o multinationala pe un post de coordonare 1450 ron in mana (acelasi salariu de 4 ani). Are un an jumatate de cand isi cauta altceva. Si noi inca nu platim chiria din Bucuresti, viata este mai ieftina. Urat din partea lui ca pe tine te considera vinovata de "esecul" lui in viata (chit ca venirea unui copil este un pas inainte). Nu stiu cati ani are (cred ca de varsta mea: 30 si ceva, nu?), dar ar tb sa fie constient ca unii isi poarta singuri de grija si apreciaza la adevarata valoare orice fel de ajutor (ca sotul meu care munceste in oras strain de la 18 ani, ba si-a mai ajutat si mama cu bani, etc). Nu-i responsabilitatea ta sa ii gasesti ei de lucru, nici lui salariu bun. Cat despre faptul ca te minte, parca am un deja vu cu sora-mea (care-i in continuare neajutorata chit ca sta la soacra in casa: parca-i Catalin al tau ). Lasa-i singurei cu deciziile lor, bucura-te de nepotica, le ai si tu pe ale tale, zic eu!

Lora, la noi este urat, si frig, si innorat! Ieri am iesit cu Dragos cam o ora pe tobogane: copilul s-a distrat, eu am ramas cu gatul intepenit. La Predeal este zapada! Noroc la ca Brasov este uscat. Ce figura si Adelina! Poate cand va stii ca afara inseamna joaca va face ca si al meu: Dragos nu stie cum sa-si ia hainele mai repede, sa se incalce, sa-si dea pantalonii jos, sa ne aduca pampersul de schimb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!
lora, el voia salariul acesta la noi in Zimnicea...nu are nici o promisiune de serviciu in Bucuresti decat C.V.uri puse pe net.In Bucuresti nu are nici o promisiune...azi stiu ca si-a pus demisia aici unde l-a angajat sotul meu.Lua 600 ron in mana si de 200 ron bonuri de masa.Nu plateau nimic si
Black, nu stiu ce RH are Catalin, Ioana il are pozitiv, si a facut un capat de tara caci nu stiu eu RH -ul lui.Mie nu mi-a trebuit niciodata sa il stiu.Barbatul meu a stat de vorba mult cu el serile acestea si a incercat nu sa il opreasca din a pleca, dar sa se gandeasca bine la ce prostie face plecand in necunoscut, cu o sotie gravida in vremurile astea...s-a ales...nimic, ne-a anuntat ca azi isi pune demisia si daca nu il obliga sa stea in preaviz joi pleaca.Ea nu a mai dat nici un semn...nu mi-a raspuns azi nici la telefon, caci voiam sa stiu cum se simte.In rest ce o vrea Dumnezeu.E alegerea lor.
Va pup!!!

Mergi la inceput

Doina, daca Ioana are Rh pozitiv, sa stea calma, ca este bine-mersi! Nici numai conteaza ce Rh are fi'tu! Dar cine ii baga bazaconiile astea in cap? Eu zic sa nu pui la inima comportamentul ei, este sub influenta lui Catalin, mie pana acum imi dadea impresia ca este fata buna, dar poate usor indusa in eroare de altii mai "binevoitori".

Cu Catalin, alta treaba! Una urata de tot, daca si-a depus demisia in conditiile de acum. Sa dea Doamne-Doamne ca odata cu copilul sa se linisteasca treburile si cu ei. Doar sa stie ca fiecare copil se naste cu painea lui in mana!

Pana atunci, calameaza-te, mai ai inca 2 copii de ingrijit si uita t o bucata de timp de nervii lui Catalin!

Hai sa zic si eu o veste buna: pleaca sotul de joi dimineata la Braila si duminica vine cu soacra-mea impreuna pt o saptamana. Si chiar daca pare greu de crezut , chiar ma bucur ca vine, ca imi mai ia de pe cap unele treburi, se mai joaca cu Dragos si ramane ca mama sa se ocupe doar de 2 nepoti in loc de 3. Ma uitam azi la mama cu 3 mogaldete in parcul de langa bloc: unul pe leagan, unul pe jos prin nisip si Dragos pe tobogan (iubeste sa se dea pe tobogan). La plecare urlaaa de l-am auzit eu din casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, e o forta mama ta, felicitari! Mai rar asa, stiu eu ce spun. Stiu ca am lasat impresia ca ma ajuta soacra-mea...poate, dar aparentele inseala, uneori, sa stii! Intr-un an intreg Iustina a dormit de 3 ori la ea, ca a vrut Iustina, nu ca a invitat-o ea, iar cu Adelina a stat de cateva ori rugata expre' de noi, maxim 2 ore odata. Cand ne-am intors, a plecat ca din pusca. A mai facut de mancare uneori, dupa ce am nascut si dupa ce s-a intors maica-mea in Italia, rugata de mama mea sa ma ajute putin ori de mine. Asta in primele 2 luni dupa ce am nsacut. Aum singura chestie pe care o mai facea era s-o ia, uneori, pe Iustina de la gradi - cand ii spuneam noi ca altfel nu are cine s-o ia. In rest, nu auzi de ea cu zilele - a, ba da...trece uneori si mananca la noi. Sunt rea la faza asta, stiu... Nu am nevoie de mult ajutor, dar as vrea, uneori, sa vad ca vine ceva de la ea, nu stiu...ca-si doreste sa stea cu nepoatele intr-o zi, sa putem si noi macar niste cumparaturi sa le facem in liniste. Dar nu e obligata, nu? Fiecxare cu-ale ei..hai ca m-am intins o groaza cu nemultumirile mele, ma opresc.

Doina, eu nu mai zic nimic...ca nu-l inteleg pe-al tau baiat defel.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora, uff iubita, nu esti rea, doar un pic dornica de ajutor! De asta ma bucur ca vine si soacra, ca sa o mai usurez un pic pe mama. Da, stiu ca este o forta, cateodata taifun de-a dreptul , dar asa a fost ea mereu! Ma supara faptul ca nici macar o secunda nu s-a pus problema ca sora-mea sau barbat'su sa-si ia cateva zile concediu sa stea cu copiii lor, macar cat boleste soacra ei (ca am inteles ca-i destul de serios: colecist scos, pancreatita). Si numai spun ca mama plateste taxi pt dus-adus copiii de la gradinita, pt mancare, pt dulciurile celor mici, pampersii nepotelului. Cand stau la mine (de exemplu saptamana asta toata) o parte din cheltuielile cu mancarea le suportam noi, mai las si bani in locul de urgente (de care stie mama). Nu mai zic ca ma simt ca la gradinita, idem Dragos, care este pus pe rand sa picteze, sa coloreze, sa cante, sa deseneze cu creta pe asfalt (si-atunci a nimerit geaca care era inchisa la culoare ). Mai imi gasesc si lucrurile rearanjate dupa gustul mamei (prin bucatarie/dulap cu haine) sau jucariile lui Dragos (dupa gustul nepoatei ).

In fine, am ajutor, am si deranj, insa ma bucur ca il vad pe Dragos ca rade cu gura pana la urechi cand ii vede pe verisori, ca a inceput sa mai rupa cuvinte simple (piu-piu, pipi, i-haaa, hopa, bau, au, miau, ham).

Lora, noroc cu casa de vacanta in comun cu socrii, te "razbuni" atunci pe ei cand le lasi pe fete in vacanta sub obladuirea lor! Io as cere ajutor mai des, poate soacra nu are habar ca ai fi fericita de ajutorul ei, poate sta femeia linistita, la locul ei, nu cumva sa deranjeze! O idee, zic si eu! Spune-i ca Iustinei ii place cu buni mai des, sa manance ce gateste ea mai bun, esti avocat, gasesti tu ce sa spui!

Mergi la inceput

Restul fetelor, ce mai faceti? V-a gasit primavara?

Olim, prin ce tari mai esti acum? Esti mai bine cu moralul? Cum merg sedintele?

Raluca, zi-ne ca esti ocupata cu concertele lui Fuego si cu fan-clubul lui! Macar din cand in cand sa treci sa ne spui ca esti bine!

Liliac, cred ca ziua ta ar tb sa aiba 30 de ore cu scolarita clasa I, cu Raducu cel maricel deja, cu munca! Un semn de viata, ceva, ca totul este bine? Ce vb Raducu?

Kokyi, ce-ti fac nazdravanii? Tot asa program cu weeek-enduri prelungite ai? Cum te simti acum, cu astenia de primavara cu tot? Io nu prea bine, nu dorm noaptea, pe barbat'miu l-a apucat iarasi depresia (a 4 oara in nici 6 luni), plange de unul singur, ascuns pe balcon, nu ne mai vb, nu ma lasa sa il ajut, suntem ca 2 straini. Mereu imi reproseaza lipsa banilor, ca de ce unii au diverse lucruri/casa lor si noi nu? Ca banii pe cabinet ii puteam investi pt familie. Nici numai pot respira pe langa el, numai aduc vb de facturi si de cheltuieli, de asta ma bucur ca vine soacra, poate isi revine si el cu mama alaturi. M-a speriat aseara ca nici macar alaturi de copil nu s-a simtit atras sa se joace, l-a respins. Eu astept sa ii treaca de la sine sau poate cand si-o schimba si el jobul (ca si el viseaza la salarii fabuloase ca si Catalin al Doinei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

black, astea-s "fumate" deja, demult...am tot batut noi saua, da' degeaba...asta e si-o luam ca atare, ca n-avem incotro. Pe mine damblaua ma apuca atunci cand vine si tre' sa pun tot eu masa...ori cand e week-end si daca plecam undeva tre' s-o luam cu noi si daca n-o luam - uneori e chiar imposibil, prietenii nostri n-au gresit cu nimic - plange 2 zile ca ea a stat in casa, singura...e clar ca are o problema cu asta. Socrii sunt despartiti.
acum chiar am terminat cu sb. asta.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Este buna asta, cu "prietenii nostri nu au gresit cu nimic"! Atunci se explica depresia ei (faptul ca este despartita). Pacat ca nu vede ca are 2 (sau 3?) comori care s-ar bucura de prezenta lui buni. Mai ales ca va este aproape, mai aproape fizic decat mama ta (pe care o gasesc mai calda, mai "buni" din ce ai povestit).

Mergi la inceput

edit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetelor!
Black ,mare dreptate ai cu salariile ... noi la multinationala tot salarii mici avem,raportat la Bucuresti bineinteles ... al meu sot mai sare uneori de 2500 ron,asta in masura in care anul trecut ajungea si la 4000ron ,eu una ma invirt in jur de 1500ron ,mai sunt si bonuri de masa ,mai avem uneori si bonusuri de la furnizori,dar tot nu ne ajung...si nu platesc chirie ,dar am rate de 1600 ron ,plus dobanzi de la cardurile de credit ...din fericire pt. noi am apucat vremuri bune si ne-am dotat casa cu tot ce-i trebuie ,masina ,plus avem o casa in constructii,batem amandoi spre 40ani asa ca nu prea mai avem sanse sa gasim ceva mai bun acum ...spune-i sotului sa nu se lase pagubas,voi sunteti mai tinerei si mai sunt sanse sa va directionati in cariere.
Black, ce zodie e sotul tau?

Acum am depresii pt.ca m-am ingrasat 20 kile intr-un an ,asta dupa operatia de bila ...ma omoara hainele,am masuri in sifonier de la 38 la 50

Lora, e o scumpa buburuza mica ,mai ca-mi faci pofta si mie de una

Doina
,nu cred ca RH-ul lui Catalin e relevant in sarcina norei...eu una am RH pozitiv, sotul negativ si nu ne-a spus dr. ca ar fi probleme, si am nascut cu Puia de la Giulesti ... o sa fie greu sa o ia un medic in evidenta ,acum cei cu renume nu se prea incurca decat cu cunostinte sau daca e rost de ceva spaga ...cred ca o sa o directioneze la un spital din zona de resedinta...ea e din Bucuresti?

Mergi la inceput