Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, multumesc!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Lora,La multi ani! ...iti doresc numai bucurii,sa fi sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele

Eu sunt shubreda, ma doare spatele de nu pot sa ma misc ...cred ca m-a tras curentul la party,la cat am alergat ...am stat la intampinarea invitatiilor,apoi am tot alergat cu cheia de la camera cu cadouri,iar cand s-a anuntat ca se primesc cadouri si persoanele cu copii mici,care nu mai au rabdare si-l pot ridica ,sa vezi nene ce navala a fost la usa ...io sunt aia mare din dreapta ,bineinteles cu o felie de tort https://picasaweb.google.com/103761393193733316086/PetrecereDesprecopii1Iunie?locked=true#5613507528095840466

Mergi la inceput

kokiy, multumesc mult! As aprecia daca ai face publice pozele.
Important e ca a fost frumos si v-ati distrat. Si la Piatra Neamt am avut o petrecere neasteptat de reusita!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Le-am lasat la liber o tzara pozele

Mergi la inceput

Pai atunci da-ne si link-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Lora! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de ai tai dragi tie.

La multi ani tuturore gemenilor care si au serbat pana acum ziua si n am apucat rusine sa mi fie sa i felicit macar asa virtual.

La multi ani si fetitei mele care peste cateva clipe paseste spre al saselea an de viata. Dam si noi azi de baut, o praji un suc ce doriti voi.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

kokiy- multumim o cheama Bia si va dau o tema pentru wekeend sa vedeti care poate fi din poaza urmatoare stiind faptul ca e geamana
http://www.romleas.ro/1%20iunie%202011/img/SFS_6124.jpg

Mergi la inceput

Mercedes , cea in galben ...mai nasol cu identificarea ta,dar eu sunt sigura ca ai purtat o bluza visinie ,asa te-am vazut eu http://www.romleas.ro/1%20iunie%202011/img/SFS_6135.jpg

Mergi la inceput

Mercedes, La multi ani Biei, sa creasca mare si sanatoasa! Eu o admirasem deja! O admir mereu in pozele in care apare cu Giulik, de altfel.

Mergi la inceput