Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Suntem bine, cu totii! Dragos ne pune limitele la incercare, iarasi, cu mancarea! Si numai merge sa il pacalim cu desene animate si alte prosteli, este mare si stie ce vrea: adica ursuleti barny in loc de mancare! A avut cateva zile cu muci si subfebrilitate, insa au trecut doar cu simptomatice. Ieri am facut drumul dus-intors pana la Predeal, toti 3, cu trenul! Prima data in viata lui! I-a placut, insa tot in parc, la tobogan s-a simtit cel mai bine!
Eu sunt iarasi prinsa cu raportarile lunare deja le urasc, insa ele imi aduc banii ). Colega de la care am preluat cabinetul are deja o oferta de plecat in Franta ca medic de familie. Si sincer sa fiu, ma bate si pe mine gandul, am tot ce-mi trebuie, mai putin sustinerea consortului. Plata ar fi o suma uriasa fata de ce primesc acum, iar cantitatea de munca acolo ar fi cam la 50% din ce fac in tara. De vis, nu? Mai aprofundez problema...

Olim, multa sanatate!

Mergi la inceput

Am schimbat titlul. Numai era de actualitate!

Chiar aveti ceva planuri marete pt luna mai? Am sa postez mai incolo si vreun horoscop, acum sunt sub atenta monitorizare a sotului (nu am voie sa scap pe forum, ca cica ...lucrez la raportari).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, fete dragi!
Poftiti la o cafea!
Ce mai faceti? Noi mai mult prin casa, ca e vremea urata. Sper sa se indrepte repede, ca altfel o iau razna.
O zi buna, va doresc!

Black, da' incapatanat sot mai ai! Noi tare-am mai pleca, da' ce sa facem...

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

"Neata! Ce faceti? eu m-am trezit devreme caci a plecat Gice cu Dan la o consultatie la Floreasca pentru escarele alea, trebuiesc operate.Si acum ploua, toata noaptea a plouat.Voi ce faceti? Treburi multe?

Joi, 5 mai 2011

Esti mai increzator in ceea ce priveste relatiile cu prietenii si reusesti sa te simti foarte bine in compania acestora, degajat si vesel. Acasa se poate sa fie nevoie sa iei o decizie legata de cei dragi. Vei sti sa faci cea mai buna alegere, nu este cazul sa-ti faci griji ca ai putea gresi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele!

Ce vreme urata pentru ziua barbatului
Eu am multe vesti rele,cu slabitul nu stau bine din cauza de stres probabil.Mi-am dat demisia de la job si de ieri sunt casnica .Momentan, pentru urmatoarele 2 luni, stau bine cu banii.Eu sper sa gasesc ceva care sa fie rezonabil,nu tind spre ceva sofisticat,doar ceva care sa fie stabil,mai aproape de casa si cu un salariu decent.Ma gandesc si la posibilitatea de a face ceva de acasa pentru a sta mai mult timp cu copiii.

Mergi la inceput

Buna!
Eu sunt suparata, a fost sotul meu cu Dan la Floreasca, cu programare, iar acolo i-a spus ca ei oprereaza numai urgentele sa mergem in provincie cu escarele nu oricine ci o somitate in domeniu.Oare cum ca medic poti sa spui asa ceva cand stii ca in Alexandria nu au nici pansamente sterile Aveam toata speranta la acest doctor .Am dar telefon la Bagdasar la sectia de chirurgie plastica, nu aveam programare, dar am vorbit cu asistenta sefa si daca au noroc sa il prinda pe dl. doctor sef sectie poate rezolvam acolo.Il tin pe Dan in viata de 16 ani si sa il operam la Alexandria (am fost dar nu au cu ce...) ? Ma intreb : unii nu au mai ramas umani? Sper sa ajunga in timp util sa reusim .

Mergi la inceput

Kokiy, de ce prin demisie? Nu mergea sa te bage in somaj, macar 9 luni puteai sa respiri usor. Succes in gasirea unui job cat de repede , am fost in pielea ta si tare nasol m-am simtit! Tot ce iti doresc este sa nu te desconsideri din niciun punct de vedere si sa cauti motivatie in copii si in familie!

Doina, voua va trebuie medic de chirurgie plastica? Uite ceva produse care va pot ajuta: http://www.medcor.ro/medcor-online.html?page=shop.product_details&flypage=vmj_naru.tpl&product_id=462&category_id=11 ,http://www.s f a t u l m e d i c u l u i.ro/Infectii-ale-pielii--tesutului-subcutanat-si-muscular/tratamentul-modern-al-escarelor-cu-pansamente-hidroactive_7772#Escara_in_stadiul_IV (scoate spatiile), http://medintex.bizoo.ro/vanzare/52082/Pansament-Hydrofera-Blue-5-cm--5-cm. Sper sa reusiti sa vb cu medicul respectiv, nici nu vreau sa stiu cum este sa te refuze cineva exact cand ai mai mare nevoie!

Mergi la inceput

Black, m folosit si nu dau rezultat la Dan , el are escare de profunzime, trebuiesc operate.A reusit sa intre la Bagdasar, l-a primit dl. profesor si cand ia Gicu vacanta il opereaza.Ne dusesem la o somitate si probabil trebuie sa operezi numai silicoane , sa pui botox in buze sau pe unde se mai pune, ca sa fii estetician si a spus ca sa venim la Alexandria sa ne operam.Am sunat azi la spital la Alexandria si nu au avut si nici nu au sectie de chirurgie estetica si reparatorie, au doar in organigrama.Am sunat de curiozitate, doar asa. Imi vine sa injur ca ...de ce dracu mai platim asigurari de sanatate? caci Floreasca unde au fost e spital de stat si am mers cu trimitere si programare la care am spus diagnosticul initial(tetraplegie) cauza pentru care am solicitat programarea: escare de profunzime pe ambele fese! De ce ne-a mai acceptat? sa ne umileasca? as face un circ mediatic de toata frumusetea...dar cui sa ma plang? caci printre altele e si Presedinte in Colegiul Medicilor???O sa ma interesez despre DREPTURILE PACIENTILOR si sunt curioasa caci ia zis lui Dan caci el nu primeste bani de la Casa de asigurari de sanatate pt. asa ceva, adica ce trebuie sa fie urgenta? sa fii cu septicemie? lat pe o targa? Degeaba are toate titlurile academice, caci la capitolul "doctor"- "pacient" e corigent.Nu ii iei speranta nici la cel cu cancer in ultima faza ca doctor, macar il minti " frumos"
Sunt furioasa foc, nu ca nu a vrut sa il opereze, programeze la operatie ci pentru exprimarea ca medic...nici macar nu s-a apropiat sa se uite la escare a stat la 1 m...vai de el...v-a veni o zi cand se vor intoarce de la toti cei care le face asa...( noi din provincie nu aveam bani la noi sa ...???)

Mergi la inceput

Doina, te sustin intru totul! Din pacate, unii din marile nume, marile somitati ajung sa "comunice" asa cu pacientii. In sfarsit, bine ca v-a acceptat totusi cineva, sper sa reusiti sa-l operati cat de curand pe Dan si cu sanse sa nu le mai refaca. In Brasov, exista d-na dr Visa, care opereaza si in Spitalul Judetean, si in clinica privata. Daca nu reuseai in Capitala, era si ea o alternativa! Datele de www.dan.starclub.ro/ajuta.html" target="_blank">aici mai sunt valabile?

Mergi la inceput

Black, la ce date te referi? unele s-au schimbat, nu stiu care vrei sa le stii.
Voi ce faceti? celelalte fete unde sunt?

Mergi la inceput