Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!
Raspunsuri - Pagina 14
liliac1 spune:
Seara buna fetelor.
Black tinem pumnii sa treci cu bine si peste examenul asta. Cu toate ca noi stim ca esti fata desteapta si n-ai cum sa ai obstacole.
Si...cum adica ce mai zice Radu?? Pai "teleenciclopedia, piropopircarita", de-astea complicate . Si de cateva zile a inceput sa citeasca
Nu zice nimic, soro! Il vad ca intelege, raspunde la nume, la comenzi simple dar nu vorbeste. Este inginer. Are privirea inteligenta dar nu se poate exprima
Olim distracte faina!
Lora Ati inceput distractia?? Infloreste pop-cornul? Va tin pumnii sa iasa repejor si usurel fara nopti pierdute. Eu sunt terminata din cauza lor. La 1 an si 2 luni aveam canini. De-atunci tot zic ca se potoleste noaptea...dar a descoperit ac-l enerveaza sa sta invelit asa ca toata noaptea am o gramada de treaba. Noi nu avem centrala.
Doinito draga mea, tu esti asa o mama buna si-o soacra de milioane si esti atat de bine intentionata dar parerea mea este ca trebuie sa-i lasi sa faca asa cum ii taie capul. Dar daca Ioana are nevoie de repaus, atunci este normal sa o sprijini. Sarcina usoara in continuare, cu toate ca stimca de-acum incepe greul.
kokiy sper ca ai scapat de raceala. Mult succes cu dieta. Cate kile vrei sa dai jos?
blackgirl0 spune:
Liliac, am pricipit mesajul! Sa ma mai relaxez, nu? O fi si el vreun pui de injiner, chit ca zau ca nu-stiu-de-unde. Il pupam pe Raducu cel calduros (nici Dragos nu doarme invelit, absolut deloc, insa il baricadez cu body cu maneca lunga, strampi, sosete si o pijama mai groasa peste , de multe ori se trezeste gata transpirat).
Lora, va doresc sa revina cat mai repede noptile linistite (sper ca ai avut de-astea cu Adelina, nu? ). Rabdare, rabdare!
Eu am gatat cu bine examenul, ne-au dat azi si rezultatul. De saptamana viitoare iau in piept si scoala de soferi!
doinabita spune:
Buna,
Black, este sarcina cu probleme, sta numai la pat, nu face nimic, nu ridica nimic.Dar am si eu problemele mele , reale de sanatate, si cand nu vrei sa colaborezi nici macar cu vorba, cand ignori vizibil...oare cum si cat sa poata o persoana sa fie "imuna"? la fel si el, adica fiimiu? Eu inteleg tot si toate, dar mai am putin si ii lasa pe toti si plec unde voi vedea cu ochii. Am si probleme cu genunchii, se duc cartilagiile, hernia de disc ma omoara la propriu, cand ma asez noaptea sa dorm ma iau durerile nu stiu daca reusesc sa dorm 5 ore pe noapte.Fac tot ce imi sta in putinta sa inteleg, sa fac tot dar ma lasa puterile, mai e si inima care da semne urate, iar ei pur si simplu amandoi trec pe langa noi....ca pe langa niste straini...doar"ranjesc" nu imi recunosc baiatul, e prefacut, doar ca are nevoie de noi ...si atat.Maine merg sa imi fac niste radiografii la genunchi, iar daca e de dus mai departe...degeaba, caci nu imi permit.Nu e mare problema ca mananca doar ei, dar e problema ca trebuie sa fac una pentru noi si alta pentru ei...si sincer ma lasa toate...puterile...nu ca nu vreau...nu mai pot...mai am nitel si merg in carje. Gereul a inceput Liliach cu toate platile la analize, ecograf si toate drumurile la Bucuresti.Ne vorbesc cat le dam banii pentru astea si apoi...daca schimbam un "buna"si nu inteleg :de ce?
Ieri chiar imi venea sa imi pun cateva hainute in ceva si sa dispar...caci chiar imi pare rau ca le-am zis ca pot sa vina acasa...sincer: NU MAI POT!
LoraG76 spune:
Buna seara si de la noi, in sfarsit!
Am disparut motivat, din pacate. Copii ce-am scris la celalalt subiect, ca de oboseala nu-s in stare sa rescriu si imi cer scuze pt. asta:
"Noi am avut ceva aventuri in ultimele doua zile...adica Adelina, mai exact. Alaltaieri a inceput sa aiba scaune cam moi si, cum n-am vrut sa risc sa se agraveze si bine-am facut, am plecat miercuri seara la pediatrie, unde-am ramas internate- eu si ea, pana azi. Deja de ieri n-a mai avut nicio problema, in scaun nu i-a gasit nimic rau, insa analizele de sange au dovedit ca era o usoara infectie, conform spuselor dr. Altceva inca nu stiu, pana nu voi vedea hartiile de externare, dar dr. zice ca e mult mai bine decat se astepta. Azi chiar a mancat f. bine si nici n-a mai avut scaunul modificat defel."
Acum copii ce-am scris la alt subiect:
"Am si eu un moment de respiro, ca a adormit. Ce statea ea numai la mine-n brate, acum e si mai si. Da-s bucuroasa ca mananca f. bine, si-a revenit aproape complet. Momentan mai tinem regim - orez fiert, morcov si pastarnac fiert, branza de vaci si lapte fara lactoza, Milumil HN25. Si cate-un biscuite din cand in cand. Oricum, nu prea-i multumita de regim, ori nu-i tine de foame, ca bea mult mai mult lapte decat inainte.
Nu-s prea coerenta, ca-s terminata de oboseala..in prima noapte n-am putut dormi ca n-am putut...asa, degeaba, iar as'noapte mi-a fost mie f. rau - CM plus o durere de cap ingrozitoare...acum nici reactii nu mai am normale. Da' bine ca-i bolfosenia bine, asta e imp.
Am avut noroc si-am dat de-o dr. f. de treaba care era de garda si ne-a cazat intr-o rezerva super, ca in spitalele noastre conditiile cam lasa de dorit, din pacate.
Externarea ne-o face abia luni, are branula si are-o treaba sa traga de pansamentul cu care e acoperita si vom merge la 12 ore pana duminica seara la tratament.
Cam atat despre noi."
Cand 'oi fi in stare, mai scriu.
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Lora, sanatate multa Adelinei !!!
Fetelor, unde sunteti? eu am fost la dr. pentru genunchi, am gonartroza la amandoi.
liliac1 spune:
O, Lora, va doresc multa-multa sanatate. Nimic nu-i mai reptios pe lumea asta decat sanatatea copiilor nostri. Te imbratisez si speram sa treceti peste episoadele astea urate cat mai repede.
blackgirl0 spune:
Lora, multa, multa sanatate Adelinei! Nu a mancat nimic mai ciudat (carne de pui/curcan/peste, oua, lapte de vaca din surse nesigure)? A avut nevoie doar de perfuzie sau a primit si antibiotic iv? Sper oricum ca ati depasit momentul neplacut! Noi am ajuns asa in primavara trecuta cand a mancat Dragos niste pastrav (proaspat, la cuptor), dar... Este un semn intotdeauna bun faptul ca protesteaza a foame!
Doina, eu nu sunt buna de dat sfaturi in astfel de momente, mai ales ca si eu am imprumutat o gramada de bani (cam 1500 de euro) de la mama si inca nu am ajuns sa-i dau inapoi. Numai spun ca si patutul tip masinuta al lui Dragos este platit tot de ea integral. Nu stiu zau cand vine randul sa-i platesc si ei datoriile...
Liliac,
doinabita spune:
Buna!
Lora, ce faceti?
Black, eu nu le dau imprumut...le dau din toata inima tot ce am si eu si Dan si Dana si taicasu...numai caci comportamentu lui Catalina ma uimeste parca nu e el....zilele astea a fost bine. Ma rog sa fie mereu asa
.
LoraG76 spune:
Salutare!
Fetelor dragi, sa stiti ca suntem bine, dar eu nu mai apuc sa scriu prea mult la calc., abia-abia mai apuc sa citesc ceva pe ici-colo. Am fost singura cu amandoua vreo 3 zile, va dati seama ce era la noi.
Poate am mai mult timp de saptamana viitoare. Oricum, incerc sa mai intru.
Va pup!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Lora, mama de doua printese! Nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna sa fi singura cu 2 copii mici fara niciun fel de ajutor. S-a reglat Adelina cu somnul?
Va doresc de pe acum...
Paste fericit, cu sanatate, cu lumina, cu liniste si voie buna, cu masa indestulata si cu cei dragi aproape!
Eu nu am reusit sa fac nicio curatenie (poate azi ), de cumparaturi s-a ocupat sotul, maine gatesc (ciorba de perisoare, drob din organe de miel, 1-2 prajiituri, ceva friptura de pui/porc/curcan pe luni cand am musafiri) si gata. Nici macar cadoul la copil nu l-am luat, probabil un mare NU de plus, sa-l tina in brate , caci asta-i tot ce aud din gura lui: NU, NU si Ba-ni! (de la ursuletul Barny de mancat). A inceput sa patruleze noaptea prin casa: se da jos din patul lui, deschide usa incet si fara niciun zgomot ne pomenim cu el in camera. Azi a fost la 3 dimineata!