LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***308***
Raspunsuri - Pagina 23
olishka spune:
Ilinca am fost plecati 4 zile: vineri dimineata la 8 eram in Roma si luni la 23.45 am aterizat in Bucuresti. David a stat cu Chiti, soacra, Mihaelacg si Mariuca. A mai fost si vara-mea pe la el, caci o iubeste f tare. S-au distrat f bine. David cand m-a vazut s-a bucurat foarte tare. Nu l-am vazut niciodata radiint asa de tare. Imi zambea intr-una,dar zambea cu tot sufletul. M-a impresionat f tare 
In ultima poza nu eram suparata, ci ne prosteam noi, facea barbata-miu fete si eu il imitam. Ultima fata era "fata de nasa", cam asa apare ea in toate pozele si noua ne place s-o imitam ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

Pisik06 spune:
Hello!
LA MULTI ANI GIANINA
Scuze ca nu am fost la curent si nu te-am urat in sms![]()
Multumesc de spirala
. Nici nu stiu sa zic cum a fost. Partile bune: am aftta ca o data la 2 saptamani vin 2 fete sa ne faca manichiura si astazi a fost data aia, asa ca m-am ales cu unghii roz
si am aflat ca mai am zile de conced, deci putem pleca de vineri dimineata la drum peste 2 saptamani
.
In rest habar nu am ce voi face, "colega" e f ocupata si pretioasa asa ca ma indoi ca imi va preda ceva, seful al mare o sa imi dea probabil cu flit cand o sa ma duc sa il intreb spunandu-mi "pai nu ti-am zis ca nu ai ce sa faci, la ce ai venit?", ceea ce nu ar fi tocmai deplasat
, toti sunt tufliti/deprimati/ocupati/rautaciosi, etc., buget se pare ca nu am sa fac nimic, etc. Dar am fost zen si sper sa imi iasa in continuare. Cel mai rau ce se poate intampla este sa iau hotararea sa renunt sau sa ma dea afara, de omorat nu ma omoara sigur
.
Mi-am cerut toata situatia financiara si in 2-3 salarii intentionez sa lichidez datoriile, eu incerc sa imi vad de drumul meu.
A fost nasol p[t ca am ametit f tare, ma simteam ca batuta, cred ca nu mai sunt obisnuita cu atata stat in apstiul inchis si la calculator sau poate de la atata lume, nu stiu, dar am fost zombie.
Ana a fost serbata azi la gradi si in afara ca nu a dormit a fost ok.
In schimb, e f agitata, f capricioasa, are tantrumuri f dese, ca tot vorbeati, eu chiar cred ca trece printr-o criza, nu stiu daca de 2 ani sau de schimbari. Acum e mucioasa
, sper sa scapam de vreo figura.
Am fugit la baita ca sunt franta, dar am tinut sa va scriu si sa va multumesc ca mi-ati fost aproape

Mami de minune mica
olishka spune:
Pisik sper sa te impaci repede cu noua situatie si sa nu-ti mai fie asa greu

Olga, mamica lui David iepurasul 

Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Revenim si noi cu pozele de acum 2 saptamani, de la munte: https://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/PisculAlb02?authkey=Gv1sRgCJSiseP_9bvvYQ#5576194482443651954 Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Cum iubeste Adela toate vietatile, de la bebei la catei

Mada, in sfarsit am primit explicatia stiintifica a grasimilor mele: sunt intr-un puseu de crestere!Multumesc!
De-abia astept sa va vad!

Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Poze Roma https://picasaweb.google.com/olgagireada/Roma?authkey=Gv1sRgCKKcs_y8r8-dYQ#5576231056627517186 Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Atat pot sa zic: pozele astea au meritat asteptarea!
Anaan spune:
Ilinca, eu zic ca te complici inutil: tu nu ai treaba cu directia aia, scoala da socoteala acolo pt situatia ta. Intereseaza-te doar la scoala daca trebuie sa depui cere de intoarcere in activitate si la inspectorat au ba. Despre solicitarea stimulentului te lamuresc tot cei de la scoala.
Anaan spune:
Pisik, important este ca te-ai ales cu unghii roz, restul sunt detalii nesemnificative!
Acum, serios vorbind, e bine ca tu esti foarte realista si calma in legatura cu toata situatia, asta e important si te admir pentru ca poti sa fii asa!
Cred ca stii ca de-abia astept sa va vad, da?!
ramona7575 spune:
Adelake e mortala si super-pupacioasa , iubitoare si calda, imi este tare draga frumusetea asta mica
Olishka tufata, voi si cand va strambati sunteti frumosi 

Ma duc la nani ca m-a solicitat la maxim Stefan la baie, plange de rupe, am umplut cada cu jucarii sa le spele pe cap, la putza , spuma si tot a bocit (nu chiar f.tare ca de obicei)... nu mai stiu cum sa-l iau , pana la urma l-am lasat pe margine sa se uite la mine cum ma spal cu ratzele, maimutzele si elefantii, ma simteam ca in jungla 
.
Pisik06 spune:
ANA si nooooooi!
. A, am uitat sa va mai zic o bila gri spre neagra: nou meu birou (ca la vechiul e colega) e in mijlocul mijlocului, pe unde trece toata lumea, drept pt care monitorul meu e public non-stop
si am mereu tendinta de a ma intoarce, ca mereu aud/simt pasi in spatele meu
Acu chiar plec, va pup si noapte buna
Mami de minune mica

fericita de