LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***308***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asa zici, Anaan? Mie nu mi-au zis nici dereftorul nici secretara nimic de asa ceva. Iar la inspectorat postul meu fusese scos la suplinire pana-n februarie, ca eu initial asa am zis ca ma intorc, din prima zi a semestrului. Dar ce treaba ar avea inspectoratul, ca n-au avut nici cand am intrat in prenatal sau CIC, io n-am avut niciun drum de facut la ei...O sa mai intreb, oricum, sa nu hie bai.

Mergi la inceput

Nooovus, nu mi-ai raspuns: tre sa anuntam undeva ca ne intoarcem mai repede din CIC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Abia astept sa va vad

Olga, mamica lui David iepurasul

Si eu

Doamba Novus, dumneavoastra ce faceti? Sunteti prin batatura?

Daaa si am bilet de voie la calculator pt scurta vreme, pana isi face Ada incalzirea de seara, alearga dintr-o camera in alta iepede, iepede se vede ca nu mai sta asa mult pe afara ..
Voi ce faceti? ai terminat mamutul ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Nooovus, nu mi-ai raspuns: tre sa anuntam undeva ca ne intoarcem mai repede din CIC?

Daaa, trebuie anuntat la directia pt asistenta sociala ca sa nu-ti mai dea banuti, eu am dus o adeverinta cum ca m-am intors in campul munii, nu as fi dus-o zau dar imi cereau apoi banii inapoi

Mergi la inceput

Ilinca, m-am intors in urma sa vad unde m-ai intrebat, acum m-am vazut nominalizata, imi scapase ...

Denisamada, ceva vesti ? a aprobat motanul sef cererea ta ?

Pisik, asteptam impresiile dupa prima zi de munca, sper ca ti-ai pastrat veselia de la ora 11

Mergi la inceput

Ahaaa, novus, deci practic merg la directia aia DUPA ce ma intorn in campul muncii, cu adeverinta de la munca? Imi imaginam ca trebuie sa merg inainte si sa fac cerere ca "va anunt ca doresc sa ma intorc la munca din data de..."...deci nu trebuie asa ceva? N-am treaba cu Directia asta inainte de a reintra in "campul muncii"?...
Si cu stimulentul? Am inteles ca pentru ala tre sa faci cerere la Primarie...tot asa, dupa ce esti intoarsa la munci?
Si Sophiphi are mania sa alerge dintr-o camera in alta, de-a lungul holurilor, fuge si asteapta sa fugim dupa ea...are o viteza, atata e de caraghioasa si de simpatica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ahaaa, novus, deci practic merg la directia aia DUPA ce ma intorn in campul muncii, cu adeverinta de la munca? Imi imaginam ca trebuie sa merg inainte si sa fac cerere ca "va anunt ca doresc sa ma intorc la munca din data de..."...deci nu trebuie asa ceva? N-am treaba cu Directia asta inainte de a reintra in "campul muncii"?...
Si cu stimulentul? Am inteles ca pentru ala tre sa faci cerere la Primarie...tot asa, dupa ce esti intoarsa la munci?

Da, eu dupa ce m-am intors am dus o adeverinta de la birou cum ca mi s-a repus contractul de munca in vigoare
De stimulent nu stiu nimic pt ca la noi a intrat Pisi in concediu dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Abia astept sa va vad

Si eu

Doamba Novus, dumneavoastra ce faceti? Sunteti prin batatura?

Si noi! Si noi!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Denisamada, ceva vesti ? a aprobat motanul sef cererea ta ?

Aaa! Pai, nu, ca l-am luat deja la nivelul urmator cu intrebarile si a raspuns... so, s-a aprobat.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

David ar trebui sa se ia de mana cu Sophi...si el sta la fel cu somnul (cand nu merge la gradi, cand merge este ok). Ieri nu a vrut deloc sa doarma la pranz asa ca aseara la 20.30 dormea in picioare in fata televizorului cu biberonul in gura. Din pacate nu am mai apucat sa filmez faza caci mi se facuse mila de el si l-am mutat repede in pat, dar a fost mortal!! Noaptea a dormit 14 ore asa ca astazi la pranz iarasi nu a vrut sa doarma. Pe la 18.30 i-am pus desene (Cars) la TV si s-au pus amandoi pe covor in fatatv-ului. David statea pe burta cu fata in sus spre tv. Il intreb nu stiu ce de Bucsa...nimic...mai il intreb ceva...iarasi nici o reactie...cand m-am apropiat de el nu-mi venea sa cred ce vad: fii-miu dormea pe burta, dar cucapul ridicat spre tv, ca si cum seuita la el Eu nu stiu cum poate sa doarma in pozitiile astea Acum sa vad la ce ora o sa-mi adoarma caci este fresh si danseaza prin casa...

Urc acum poze de la Roma

Mergi la inceput