De ce nu putem comanda inimii ?
Raspunsuri - Pagina 6
ionica spune:
Pana acum nu a scris niciuna ca s-ar fi casatorit cu un pampalau,mai asteapta putin,poate ti se vor da detalii mai clare despre cum este sa fii iubita unui asa sus numit.
Dahriana spune:
Chiar sunt curioasa . Sa-mi spuna si mie cine are o casatorie cu un om care nu-l iubeste , doar il respecta si nu o innebuneste , doar o linisteste.
Cum e sa stai cu un om care nu te face sa vibrezi si sa razi .
Pt mine simtul umorului e f important. Ma hranesc din glume in fiecare zi . El nu le are cu umorul . Cu el nu-s eu . Nu am fost niciodata eu .
Ador barbatul care ma face sa rad pana nu mai pot sa respir si pe care il vreau din tot sufletul . Nu trebuie sa arate ca un model . Trebuie doar sa ma atraga .
Vreau sa stiu si eu ...cum e o relatie cu un om care nu s-a cladit dintr-o pasiune nebuna.
monabella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana lai , nu e vorba ca nu ma vad casatorita cu el . Incerc sa ma fortez sa ma indragostesc de el pt ca stiu ca ar fi un sot ideal. L-as vrea ca sot pe viitor , dar nu-mi place de el . Imi place sa comunic cu el , pt ca avem aceleasi conceptii , dar numai la telefon . Fata in fata ma incomodeaza repede prezenta lui pt ca imi imaginez cata admiratie imi poarta si parca ma enerveaza ca ma place asa mult. Am un comportament de om nebun stiu... Si cu cat il lauda cunoscutii si familia mea mai mult , cu atat ma enerveaza el mai tare . Eu as vrea sa le am pe toate. Sa fie un om ca el , dar sa aiba fizicul altcuiva si sa-mi dea fluturi in stomac. El nu-l are pe vino-incoa . E prea sincer , prea lipsit de mister. Si sa zicem ca nu stiu daca fizicul nu ma atrage neaparat ..pt ca se intampla sa iti placa un om la nebunie chiar daca fizic nu-i chiar genul tau . Dar are acel ceva ! El nu-l are ! Sau cel putin nu pt mine! "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Dariana, ia asculta aici la baba, lasa-l naibii pe musiu asta. Ce te cramponezi atit de el? crezi ca e unicul in lumea asta care are potential de sot bun numai pt ca te place si nu iese din cuvintul tau? Nu. Atunci cum poti sa spui asemenea gugumanie ca l-ai vrea de sot dar nu-ti place de el. nu, nu l-ai vrea de sot. nu l-ai vrea linga tine period daca iti provoaca repulsie in asemenea hal. Fii sigura ca mai exista zeci daca nu sute de barbati pe lumea asta care sa tina la tine la fel de mult si pe care sa vrei tu sa ii saruti.
Termin-o cu el si gata. De fapt spune-i sincer omului ca nu simti nimic pt el. Asta este. La virsta ta - scuza-ma dar esti bebelusha - ai toata viata inainte si inca multi barbati de cunoscut. Traieste-ti viata, cu prieteni, distreaza-te axeaza-te pe cariera etc. Daca i fi fiica mea tot asta ti-as spune.
Si nu, inimii nu ii poti comanda.
Dahriana spune:
monabella , familia mea imi zice fix invers .
Ia-l de barbat ca-i bun , ca-i supus , ca-i bogat , ca-i fidel si ca e sigur .
Imi reproseaza ca ma cramponez la barbati care imi dau fluturi ...cica .
Nu stiu cum sa le mai explic ca , nu simt nimic pt el .
Si tot timpul ajung sa ma cert cu toata familia din cauza asta .
De cand exista el , nu mai vor nici unul , doar pe el .
Mama a fost in stare sa-mi spuna ca ea nu vine la nunta mea daca ma marit cu vreun oarecare si nu cu el .
Io inteleg ca are situatie materiala si imi face toate poftele si imi place sa-l am sub papuc , da cu mine cum ramane ?!
Bee spune:
Esti sigura ca nu-i doar o toana de a ta "neiubirea" asta si ca de fapt sustii sus si tare ca n-ai nimic pentru el numai fiindca e la dispozitia ta mereu si-ti face toate poftele?
Ia sa se transforme EL in unul rau si fioros, sa vezi ce fiori si fluturi iti da brusc! V-ati despartit si e clar ca pe toti i-ai raportat la el. Crezi ca ai face asta daca nu te-ar interesa? Eu asa vad lucrurile.
Iar daca tu stii sigur ca NU te intereseaza si ca nu-l iubesti, nu te atrage, nu-l vrei, atunci nu-l lua! Lasa familie, bani, obligatii. Nu va trai cu el familia ta. Nu va divorta de el familia ta. Nu familia ta raneste inutil 2 persoane (pe tine si pe el) prin casatorie.
Inca ceva. Exista persoane care nu cauta flururi, fiori, bazdaci si totusi iubesc. Asa iubesc unii. Pentru unii nu e important sa vibreze si sa rada. Si nu-i nici un bai in asta. Sotul meu nu e o persoana amuzanta, nu ma scutur de ras cand deschide gura, dar nici nu as putea afirma ca ma linisteste. Fiecare cauta ce are nevoie ( si gaseste ce se nimereste, nu?). Gandeste bine la ceea ce ai cu adevarat nevoie si actioneaza in consecinta.
Dahriana spune:
Nu , nu-i doar o toana "neiubirea " Nu ma atrage deloc ! Oricat m-am chinuit !
Si ma atrag doar persoane nepotrivite mie .
Ce pot sa fac ?!
rhoneea spune:
Da!Eu sunt aia care s-a casatorit cu un pampalau!Sau cel putin asa am crezut eu ca e un papa-lapte.Niciodata nu m-a atras fizic.E mai mic de statura decat mine.Nu am pus niciodata pret pe fizic.Mare greseala!El,era mereu atent cu mine,orice doream si pofteam aveam la picioare.Nu miscam o scama in casa.Eram tratata ca o printesa si asta ma facea sa ma simt deosebita.Traiam intr-o lume total diferita de ceea ce era inafara usii.Eu ma complaceam,nu ceream mai mult,aveam totul si negrija zilei de maine.Inevitabil,a venit si cererea in casatorie.Am crezut ca este dragoste.Am crezut gresit...dupa casatorie am descoperit o persoana care nu imi provoca decat repulsie si greata.Totul s-a schimbat la 360 de grade.El numai era ceea ce cunoscusem.Devenisem carpa lui de sters pe jos si roaba lui .Si totusi,i-am dat sanse.Am luptat!Dar numai eu,in timp ce el ma invita pe usa afara daca nu imi convenea ceva.Inevitabil,am ajuns si la divort.Divort pe care eu l-am deschis si am decis sa pun punct la ceea ce imi otraveste sufletul.Copilul meu niciodata nu va fi fericit alaturi de oamenii care-i ranesc propria mama.Acum,sunt in plin proces de divort,iar el isi plange lacrimile in pumni ca n-a stiut sa aprecieze ceea ce i s-a dat pe tava.E mult prea tarziu,dar nu atat de tarziu sa realizez ca merit ceva mai bun.Am trecut peste asta spunandu-mi mereu ca e o experienta de viata care m-a facut sa fiu femeia de azi.Niciodata nu voi mai face greseala sa ma casatoresc cu un barbat care-mi sta la picioare.Ei bine,asta era tactica lui de a ma cuceri si a-si atinge target-urile.Iar eu,Dahri,am 24 de ani.Am facut compromisuri,poate o nebunie,dar am invatat si stiu ca in viitor voi stiu cum sa fac fata cu brio.Barbatul care ma merita inca ma asteapta undeva.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
portocalia spune:
Eu ma complaceam,nu ceream mai mult,aveam totul si negrija zilei de maine.Inevitabil,a venit si cererea in casatorie.Am crezut ca este dragoste.Am crezut gresit...dupa casatorie am descoperit o persoana care nu imi provoca decat repulsie si greata.Totul s-a schimbat la 360 de grade.El numai era ceea ce cunoscusem.Devenisem carpa lui de sters pe jos si roaba lui .
foarte convingator!
nemora spune:
in final, fiecare om este suma propriilor sale optiuni.
in TAO se recomanda sa iei in calcul SANATATEA partenerului, abia apoi iubirea si alte cele (recomandarea mi s-a parut amuzanta, dar apoi am mai meditat si nu e rea).
daca omul e sanatos fizic si psihic, e o optiune. si constat ca in general fluturasii ascund sub ei monstri care-ti intuneca judecata...
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.