Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Seara buna!
Ma uit la "Romanii au talent" si sunt . Tocmai a fost un baietel cu o voce de vis, n-am mai auzit asa ceva.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Seara buna!
Ma uit la "Romanii au talent" si sunt . Tocmai a fost un baietel cu o voce de vis, n-am mai auzit asa ceva.

_

Mie mi-au dat lacrimile...
... ce timorat si retras statea...si cate descurajari o fi primit la viata lui...ma bucur pentru el ca a avut curajul sa iasa in fata si sa arate ce poate...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ayanna, imi pare tare rau de patania lui zgubi. Cand am citit mi-o si imaginam mititica cum suferea, si voi pe langa...
sa treaca si sa ramana doar o amintire

MP, sanatate multa si sa treaca gatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Ayanna, imi pare tare rau de patania lui zgubi. Cand am citit mi-o si imaginam mititica cum suferea, si voi pe langa...
sa treaca si sa ramana doar o amintire

MP, sanatate multa si sa treaca gatul

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Arthur, l'amour de papa et maman

Multumim pentru gandul bun...va intoarcem si noi inzecit!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Seara buna!

_

M-ati facut curioasa, stai sa ma uit si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am si eu o intrebare despre pufuletii care dorm in patuz. Cum se "descurca"noaptea cu laturile lui? Au loc? Caci la Tudor problemele de maraiala atunci cand apar, tocmai din motive de spatiu, apar de cele mai multe ori. Ramane intepenit de-a latul sau in colturi si nu mai stie cum sa se faca iar confortabil? Patutzul este 120/60 cm. Ale voastre sunt mai mari?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Al nostru e din acela tip tarc si e f lat 110/78 si se simte bine in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

da, si noi tot la "romanii au talent"......am ramas efectiv cu gura cascata cand a inceput baietelul ala sa cante....si ce m-a impresionat tatal lui...dar maica-sa unde o fi?

da, buna seara!

azi am luat o tetina noua, ca toate erau gaurite de se ineca asta mic ca trage ca de la tzatza. una de la nuk, marimea S, abia curge....ma rog, ideea e ca mi-a adormit la...biberon.....bine, si juma de minut de tzitzi.....mi-am pregatit si apa, ca am zis ca poate i-o fi sete la trezirile alea de peste noapte......

si ma gandeam azi....cred ca tre sa-mi schimb pilulele contraceptive, ca cerazette e valabil in timpul alaptarii, dar cum la mine s-a redus....oare si-or mai face efectu?...adica mai vreau 2 ochisori, dar nu acum

tomaca, si noi avem un 120/60 si ajunge prin colturi si laturi. s-a intamplat sa se trezeasca din cauza asta, dar f rar, in general se pare ca-i place sa se inghesuie, probabil are iluzia ca-s eu langa el(?).

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ana ce fain vis ai avut ,tare mi-ar placea sa fie adevarat,sotul a spus ca sa se adevereasca faza cu maybe baby trebuie "visat" in fiecare seara

Dany ma bucur sa aud ca sunteti mai bine,Ariana trimite un pupic pe obraz micului print

Dece nu stiu cat e LP in tara dar aici se roteste in jurul sumei de 8/9/10 lire

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."

wow ..e scump 10 lire???? acu depinde cat e de mare cutia..dar oricumescump...eu nu prea sunt a curent cu preturile ed pe la noi ca nu prea m-am interesat...dar park pe un aptamil de 600-800 gr tot vreo 45-50 dadeam...

nu stiu ce sa zic...dar la noi...e o campanie inversunata pro LP si tot felul de chestii imbunatatite cu vitamine..etc....

e jiji marait trimit

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

nu stiu cate grame are cutia www.aptamil.co.uk/products/article/aptamil-hungry?tr=pj2" target="_blank">asta de aptamil dar costa 10 lire,mi se pare scump

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."

Simply din ce vad cred ca are 800 gr ca arata cam cat a mea si nu mi se pare scumpa,cat vin 10 lire?55-60 lei?ca eu la c-ta din real sau carrfour o iau cu 50 lei.

Mergi la inceput

Si acum sa zic buna seara cum trebuie,eu cam nerecuperata din cauza de copil marait si alergat pe la medici cu mama .Miki mika sa stii ca nu a fost cu intentie deloc abia azi am vazut mocheta voastra dar ieri de la c-ta am luat exact la fel pt Ucuta in camera.Sper sa reusesc sa intru mai des.
Cuscra imi pare rau ca esti bolnavioara si eu am avut dureri de cap dar cred ca s-au strans multe,stres,nealimentare corecta si multe altele
O seara buna, va sanatate multa tuturor bolnaviorilor mari sau mici.

Mergi la inceput

SARA,MIRUNA
MATEI,ANDREI

Mergi la inceput