Eu inca la job, la 17.20... Dar am zis sa scriu repede ca acasa nu mai deschid calculatorul... Il pedepsesc. Doloress - am sunat am dat cardul de credit si le recuperez pe loc inainte de spectacol. Asa am facut si data trecuta. Numai sa nu intarzie, ca sala e tare mica.... Si vezi daca mai sunt locuri, ca la mine a fost la limita sa fie locuri.... daca nu , mai vezi ce mai e prin aprilie. Iti mai recomand si Arthur Aventurier... e la Palce des Arts in 23 aprilie si Marc e mort dupa el. Nici nu e scump... E un spectacol cu pirati de data asta( dar muzica de fapt.
Citat: |
citat din mesajul lui Diana2007 Vineri eu sunt singura cu copiii, deci nu pot veni la resto. |
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Ultimul fund de lemn l-am luat de la Ikea. (parca era si Made in Ro)si a venit cu instructiuni de folosire.L-am dat cu ulei pe ambele parti 2 zile la rind. Uleiul a intrat in el f repede si i-a dat un luciu anume. Acum e ca nou de fiecare data cind il spal.Alea de plastic nu mi-au placut, ramineau mereu murdare cind taiam zarzavatul, se vedeau urmele de cutit... Strigare, strigareeeee Born to shop, forced to work. |