Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)
Raspunsuri - Pagina 20
martutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Krissy La multi ani TUDOR! Sa cresti mare, sanatos si sa fii fericit in viata!Va multumesc mult tuturor pentru urarile adresate Sophiei, sunteti niste dragute! Sophia a fost sarbatorita ieri mai intai la gradinita si a fost atat de incantata si entuziasmata, inca a sarit peste somnul de amiaza, asa ca sarbatorirea in familie a fost mai scurta decat ne-am fi dorit, caci "birthday girl" a cazul la datorie la 7 pm . Ca de obicei a primit o tona de jucarii, papusi, puzzles si haine, dar favorit se pare ca a fost un set cu papusa Belle (din Frumoasa si Bestia) cu rochite la schimb si serviciu de ceai. Azi nici nu stiu daca va vrea sa mearga la gradinita, la cat de multe noutati are de "frecat"Petrecerea cu copiii va fi sambata, la un loc de joaca minunat din zona de la noi, care este favoritul ei. Promit sa pun poze in weekend. PS: Sa va zic si ceva caraghios - ma intreaba Sophia aseara :"Mami, o sa fie si baby la ziua mea sambata?"; "Nu, Sophia, mai este pana vine baby, e inca mic in burtica", la care ea cu un oftat dramatic: "Of, I don't understand what takes you so long" .Pe curand, Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 15+ cu ![]() Poze "The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present" |

....asa e ...de ce dureaza atat??
Rebiana27 spune:
La multi ani Teodor! 
KITTY superbe martisoarele! Cata indemanare!! Faine rau cele cu Hello Kitty!
MARTA si ai mei copii seamana bine intre ei si.. amandoi cu tati.
KRISSY dulce Sophia. Replica a fost tare ingenioasa! : ))
R, mamica lui L si a M
Kitty spune:
Buna seara!
Multumesc mult pentru aprecieri, sunt si eu cam socata, nu credeam ca sunt in stare de asa ceva, eu nu prea am rabdare la migalit in general.
Da, au fost foarte multe ore de munca.
Dupa cum a scris Rox e pasta Fimo, un soi de plastelina polimerica, care se modeleaza si apoi se intareste la cuptor.
Am inceput in joaca, are Raul o colega care face niste bijuterii deosebite de vreun an, de la ea am invatat si tot impreuna cu ea in ultimele saptamani am ajuns sa ne specializam asa, vine draguta de copila la noi si stam cu orele si modelam si povestim (clar sunt in mintea lor), ea e extrem de creativa, o sa-i cer voie sa va arat lucrarile ei.
Acum am altele in cap (am fost si azi si mi-am mai cumparat materiale) visez rame foto si cutii pe care sa le impodobesc. Sau...dupa caz, ma da capca afara din casa si copiii ma reneaga, ca altceva nu mai stiu.
Si materialele sunt destul de scumpe, 9 lei un patrat destul de mic de plastelina.
Sunt suparata ca Giulia, dupa ce a mers cu drag la dansuri din septembrie, acum, cand sambata ar dansa in deschiderea Campionatului european de dans sportiv (bine, ca e vorba de un dans de vreo 3 minute, vreo 200 de copii...adica nimica toata) nu mai vrea. Dar nu mai vrea deeelooooc. Azi au avut repetitie generala...pfuuu greu am convins-o de la rugaminti, linguseli, promisiuni, mituire, santaj, amenintari. NIIIIMIIIC n-a functionat.
Spunea "vreau la desene!", ii raspundeam ca n-are voie numai daca merge la dansuri, ea spunea "nici nu vreau la desene".
Spunea "vreau ceva dulce" ..ii conditionam cu dansul..normal "nici nu vreau nimic dulce".
Aveam..supremul argument, niste pantofi de sport foarte frumosi cu Dora (personaj preferat al ei) pe care ii ascunsesem sa ii dau la vara. I-am scos si i-am spus ca sunt ai ei daca merge la repetitie. I-au sclipit ochisorii...apoi s-a incruntat :"da-i la alt copil" 

E extrem extrem de incapatanata, ma dispera.
Pana la urma cu mareee greu am convins-o, acolo a dansat foarte frumos, dar pentru ca era cea mai mica si haios imbracata si pieptanata, lumea (parintii a peste 100 de copii) o tot lauda si tot ii zambeau...Si ea nervoasa "m-am saturat sa-mi tot zambeasca oamenii si sa-mi tot spuna ca sunt frumoasa!!!!" si am intrebat-o de ce crede ca ii spune lumea asa..si ea a raspuns "pentru ca sunt frumoasa!" 

In timpul dansului a venit la mine sa-mi spuna "un secret" : ca ma iubeste si pentru ca am rugat-o sa se intoarca in rand, mi-a spus "nuu ma intorc, vreau sa fii suparata pe mine".
In schimb la sfarsit a fost extrem de fericita ca instructorul a felicitat-o pentru modul in care a dansat si a batut palma cu ea.
Dupa un copil ca si Raul, dulce si cumintel, nu mai stiu ce sa fac cu incapatanata asta mica! Sa nu credeti ca nu incerc, sunt toata lapte si miere, dar trebuie sa fie cum vrea ea tot timpul.
roxanici spune:
La Multi Ani, gemanutii Mihai si Andrei!!!
sa fiti sanatosi si sa o bucurati pe mamica voastra.
carmenefr spune:
neata, repede pe fuga, ca avem de cateva zile un programel care monitorizeaza fiecare utilizator cat sta pe net si pe ce situri
...
pe 28 febr : La multi ani maria si nora !!!! 
La multi ani Luca !! 
La multi ani Tudor !! 
La multi ani Sophia !!!
fff tare replica ei...![]()
La multi ani Teodor! 
Si sarbatoritii de astazi :
La multi ani Andrei si Mihai !!

la multi ani Brianna !

15+ cu