Aspirante optimiste >(639)
Raspunsuri - Pagina 16
camcris spune:
buna dimineata fetele
nici o veste buna 
asa mai cu intarizere, am lipsit motivat am avut 2 zile de CO
Walkiria
multa sanatate, indeplinirea tuturor dorintelor
Ca-mila sedere cat mai scurta la noi si fuguta la odisee
PaulaFrida
multumim de cafeluta, mersi mult de tot pentru ajutorul dat de la ferma, am terminat misiunea lui Romica

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
gabyv spune:
Buna dimi
Sa aveti o saptamana frumoasa si plina de vesti bune.
Eu sunt somnoroasa de dimineata, cafeluta voastra a mai ajutat un pic 
Va pup

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianamoga
Moni ce hobby frumos aveti ![]() Si mie tot pe 25 ar trebui sa-mi vina Noi ne-am luat de manuta si tot asa mergem inainte mai avem putin si vedem ... doar ca eu deja am dureri de menstra ![]() ![]() Hello Guys, Va ofer si eu o cafea mai eu m avut niste dureri surde de mijloc de vreo saptamana incoace' c-o veni...ca n-o veni.... sanii nu ma dor lateral, ma dor asa usor pe de'a'ntregul si sunt usor mariti azi-noapte simteam ca dorm pe niste airbaguri nedureroase Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Ier am avut toata ziua o senzatie stranieca sunt insarcinata (la cat de 'precisa' sunt sigur am gresit)
Azi nu prea mai am senzatia asta :)
da rsa speram

sarah199065 spune:
buna dimi,fetelor!

unde e macar un set de liniute?
camcris,paula sa nu imi ziceti ca si voi jucati FARMERAMA!ce nickname-uri aveti?eu am solange20101990!vrti sa ne invecinam?

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
lucianamoga spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monique77
Ier am avut toata ziua o senzatie stranieca sunt insarcinata (la cat de 'precisa' sunt sigur am gresit) Azi nu prea mai am senzatia asta :) da rsa speram ![]() ![]() ![]() |
Doamne ajuta sa nu fi fost doar o senzatie

Eu m-am cam saturat : la menstra dureri de menstra , apoi pana la ovulatie nimic , in perioada fertila dureri de ovare , de menstra , de sani
, dupa ovulatie la fel pana la menstra , eu aproape tot ciclul o tin in simptome care mai de care 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
PaulaFrida spune:
sarah da jucam Farmerama,nickul meu e -CicuMicu-
am un loc liber,iti dau invite

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
PaulaFrida spune:
Sau mai bine da-mi tu invite ca am vazut ca nu mai ai locuri libere

noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
sarah199065 spune:
wow ce lvl mare ai!

de cand joci?
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
PaulaFrida spune:
Din septembrie jucam,eu si sotiorul,el are level 69![]()
dar si tu stai bine cu level-ul

noastraDr.Seuss
Trying To Conceive
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarah199065 wow ce lvl mare ai! ![]() ![]() de cand joci?![]() 2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu !http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png |
si io joc
mai vrei vecini?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC