Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 22
rodyka spune:
a, si sa va mai spun ceva ce nu mi-a dat pace toata seara: cand am dezbracat-o a zis dr ca e grasunica, sa fiu atenta la alimentatia ei ca de acum se pun bazele a cum va fi in viitor. am crezut ca e un sfat, pur si simplu. cand colo, vad pe foaia de obs ca-mi scrie: bine hidratata, hipernutrita 

. sa mor, nu alta! daca vedeam in cabinet, o intrebam ce vrea sa spuna cu asta, ca doar nici nu a cantarit-o sa stie cat are, i-am spus eu!!! si nici nu e durdulie, doar ati vazut-o si voi in poze, adica mie asa mi se pare ca nu e grasa
, e indesata...
no, acuma chiar ma culc, ca s-a trezit si sotul ![]()
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bamboletta spune:
Rodyka-instinctul de mama nu da gres
multa sanatate sa se faca repede bine delfinasa 
Crispo-ce tare esti...auzi la ea a iesit in oras si citeste pe forum
lasa forumul si distreaza-te 
a cazut David din pat 

mi-a stat inima 

asa cadou pt 6 luni
era pe patul mare in dormitor...l-am pus pe mijloc si m-am dus sa aduc aparatul de aerosoli...intr-un minut a facut 2 rostogoliri si a plonjat intre pat si perete...norocul nostru a fost ca era scaunul de masa acolo a amortizat din cadere...nu are nimic...cum l-am ridicat a inceput sa rada
mai mult tipa Antonia
mi-a trebuit vreo 30 min sa-mi revin...tot il controlam sa nu aiba vreo ceva...dar cum nu a plans...nu cred sa aiba ceva 
n buna delfinariu 
Diana_Eva spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Diana, ![]() ![]() ![]() |
Dar nu ai facut nimic. De ce
?Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Lauri, Ilinca
| citat din mesajul lui ilinca79 DianaSi eu ma gandeam sa incerc, dar Victor face zilnic kk in timpul primului somn de dimineata, asa ca nu am cum deocamdata. Arata-ne poze daca ati facut. ![]() Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
Ilinca asa e daca faca in somn nu poti sa il inveti acum.
In primul rand - am un copil normal, nu avem nici un dinte si nici semne ca vor aparea curand, nu se intoarce de pe burta pe spate sau invers, nu sta bine in fund ... deci 100% normal si tare, tare iubit.
Am scris asta ca sa nu credeti ca e vreo super dota ceva - nu, clar nu.
Fetele stiu ca noi am avut probleme mari cu constipatia asa ca de pe la o luna tot ajutata facea kk. Ori o ajutam sa impinga, ori ii faceam masaj, ori ii puneam supozitor... era munca in echipa, participa si tati cateodata. Dupa ce s-au mai reglat lucrurile stiam deja foarte bine dupa fata ei ca se pregatea sa faca si ma duceam cu ea la masa de infasat puneam scutecel acolo si facea. Deci cumva ea nu a facut kk in chilotei decat foarte foarte rar cand facea moale de tot(si acum accidentele -2-3 tot din cauze din astea au fost). Pe la 5 luni cand am vazut ca sta binisor in popou sprijinita, cand am fost sa cumpar patut de voiaj am zis sa iau si olita. Si asa am inceput cu olita - cand vad vrea sa impinga o iau si o pun - e o olita cu spatar si sta tare bine in ea - rade si ii place mult. Apoi ma prefac si eu ca imping - ea rade, impinge si ea si gata kk. Se intampla sa confund refuzul de a mai manca cu pusul la olita
Concluzia - nu e meritul meu e munca de echipa! Nu o cert sau nu am certat-o vreodata, nu ma va supara daca nu va mai avea chef sa faca (ma gandesc ca ii poate trece incantarea sa stea pe olita si sa se uite in gradina), daca se va plictisi o voi lasa cateva saptamani si apoi voi incerca iar. Cred ca a fost pur si simplu invatata sa stea in chiloti curati. Nu am stiut niciodata ce e aia salopetica sau body "accidentat".
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
bambi_bv spune:
Cine imi zice si mie care e treaba cu adresa comuna de mail a delfinasilor?Vreau si eu Grey's - ep.15
Multumesc!
Diana_Eva spune:
| citat din mesajul lui ilinca79 Diana, chiar ma intrebam ce s-a intamplat ca n-ai mai scris, deci ati fost plecati. Pai eu zic ca a fost cumintica tare Eva, chiar a dormit mult pe drum. Las' ca se dezobisnuieste ea treptat de dormit cu voi in pat. Arata-ne poze daca ati facut. ![]() Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
Da a fost tare cuminte - si scaunelul ne-a ajutat mult - Maxi Cosi Opal - ala fara izo fix dar foarte comod pentru ea. I-am lasat si pernuta pt bebei mici sa fie si mai moale.
Sper sa o dezobisnuiesc - in seara asta a tot marait la ea pana la urma am pus-o in patul nostru si am venit la laptop. In 5 minute dormea. Parca are arici patul ei. Am citit in cartea de la Cris ca nu e bine sa il muti ca se sperie (Era legat de adormit in bratele parintilor. Daca tu ai adormi in pat la tine fff comod si la 3 noaptea te-i trezi pe jos in bucatarie nu ti-ar fi fica sa mai adormi la loc?) Of si nu imi place ca salteaua noastra nu cred ca e cea mai buna pentru spatele ei. O sa vad cum o scot la capat. Eu oricum in ultimele zile am fost stresata de exploziile solare si nu scos-o din casa - poate fi si asta un motiv de neliniste pentru ea - de cand avea 5 zile stam 3-4 ore afara - sau si mai bine. Cand era frig rau o scoteam o ora apoi o bagam in casa si lasam usa intredeschisa (stam la parter si avem usi la toate camerele spre gradina).
Ma enerveaza barbatul ca face pozele mari si apoi trebuie sa ma rog de el sa le faca mici sa le pot incarca usor. O sa pun.
(20.08.2010)
Diana_Eva spune:
bamboletta - ce sperietura - daca radea eu cred ca nu a patit nimic. Macar a mea nu se roteste deloc grasuna.
(20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Noapte buna delfinuti si mamici iubite!
special pentru delfinutii bolnavioari. Sa va faceti repede bine!!!
(20.08.2010)
bumblebee spune:
Neata!
Bambo,
pt plonjist. De ce oare au sarbatorit atati delfiasi pragul de 6 luni cu cate o saritura in piscina fara apa?
Al meu nu a cazut, dar isi ia revansa, isi da cu toate jucariile in cap, se duce si da cate un cap de parchet, pat, mobila
, niciun loc netestat
. Ioiii, uneori ma buseste rasul, alteori mi-e de-a dreptul teama, incerc sa-mi stapanesc reactiile si sa nu ma vada speriata, ca nu vreau ca mai incolo sa planga numai pt ca ma sperii eu, incerc sa-l feresc, dar e aproape incredibil talentul asta. de a te lovi cu absolut orice
.
Diana,
Evei, are mama domnisoara in toata firea
, vrea numai olita... SUPER!!
Chiar daca pana isi va putea controla ea sfincterele mai e muuuult.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
bumblebee spune:
Delfinasa sefa
Sanatate multa!!
Iulia, frumoasa de arissa
Mami, tu ce mai faci? 
Anamaria de Gabisav 
Iulia de mousel
Poate o mai lasi pe mami sa mai intre pe la noi