Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ioana vai ce dulce e bebe andrei..si seamana perfect cu tine m-am indagostit si mi se pare mai mare de 2600gr

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Vroiam ssa spun mai multe dar am uitat.

M-am chinuit o gramada sa vad filmuletul cu mobila, nu stiu de ce mi se bloca imaginea de sute de ori...intradevar superextra ideile, anul trecut ne-am invartit pe langa o masa din modelul acela care din masuta de cafea se face masa de servit, atata ca era din sticla cu picioare de aluminiu...nu asta era problema ci pretul: 2550 lei in Mobexpert. De banii astia mi-am luat si masa estensibila din Ikea si scaune.

Andata, mi-a scapat postarea ta...ce problema mai aveti cu accidentul sotului?

Cu intarcatul lui Th cred ca o sa fie poveste lunga, pentru ca el nu bea lapte de alt fel, nici praf nici lichid. Numai daca il vede pe M band vrea si el cana lui, dar altfel nu.
Si imi e clar ca laptele meu nu-i ajunge, pentru ca suge de ma face ca o ppruna afumata dupa care cere apa deci eu inteleg ca efortul de a suge il epuizeaza si il deshidrateaza, dar tot nu se lasa. Iar el suge cam de 2 ori pe noapte si ziua cand ma prinde.

Beca, cred ca nu tb sa te stersezi cu intorsul lui Andrei, daca nu se simtea bine nu se intorcea sau plangea. Unii sunt pur si simplu mai mergareti. Cu M am fost foarte stresata si il asezam periodic pe cate o parte, sa nu i se deformeze capsorul. Invariaabil, se intorcea pe partea dreapta, oricum il asezzam eu.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Buna stup.

Bolnavioarelor ma bucur mult ca sunteti mai bine. Dati ceaiuri si pastile si maine e si mai bine

Beca - pai albinutul tau este precoce, draga. Isi aude fratorii cum se joaca si el...Inseamna ca papa bine si este puternic baiatul. . Eu cred ca mi-am facut baie in cada dupa 2 sapt de la nastere, dar nu am stat mult... Exercitii mult mai tarziu...doare burta...

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

carla, sanatate multa in continuare!!

beca, am vazut pozele... sunteti ff frumosi, bebe mic e superb... ochii sarei sunt deosebit de frumosi... rebeca este atat de finuta... felicitari pt familia pe care o aveti!!!
sanatate fetelor!! tu cum te mai simti?
beca, mie dr mi-a spus ca pot face dus in fiecare zi, dar baie ar fi bine sa fac dupa ce cade coaja de pe operatie... acum, fiecare dr cu parerea lui.

oana mvt, bine ca ai scapat de infectie. cat despre sport... nici nu se pune problema, nu?? ca doar e sportul principal...
ma simt mai bine, apta de munca.

buluna,

gata, am terminat de raspuns. ma duc la treaba. va doresc sa aveti un we cat mai placut... la noi ninge iar... trebuia, ca doar nu a nins de vreo 4 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele dragi!

Ioana, bine zis ca Andrei este Sara in miniatura superb! cu operatia, dupa cate tin eu minte si la masaj ma primea dupa 6 luni, iar baie in cada am facut dupa ce mi-a scos firele

carla, a fost seaca tusea si acum are mucozitati multe in gat; ii dau de la childlife echinacea, tinctura de propolis, muguri de nuc si suc de ridiche neagra cu miere; aseara avea 39.5, dar a dormit toata noaptea 12 ore, Slava Dnului; nu stiu ce sa fac daca sa ii dau antibiotic totusi odata ce se rupe din gat.....chiar nu stiu; sanatate multa in continuare printesei

otilia, refacere rapida

vreau si eu mobila de aia, dar cred ca preturile sunt fff mari; imi ramane sa vb cu cel care mi-a facut mobila in casa daca imi poate face el si o platim si in rate

astazi e sambata "mosilor de iarna" asa ca Dzeu sa-i odihneasca pe cei adormiti si noua sa ne dea sanatate sa-i pomenim; am facut si noi sarmalute si piftelute sa dam de pomana

cris, chiar ce faci?

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

alynta, ce bucatar mumos are mama;

fetelor, desi Maya e racita are o energieeeeee....aseara dansa si se catara peste tot; si a dormit mult tare ieri; s-a trezit la 9.30 ca de obicei apoi de la 2 la 6 a dormit si de la 10.30 seara pana azi la 10; dzeu mai intelege

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

otilia, multumesc de explicatii; cred ca va trebui sa fac si eu asta desi nu akm inteles niciodata chinul cu florile si uite ca acum nu stiu cum sa mi le aleg, plantez,etc

Mergi la inceput

am mai pus poze aici cu Maya dar sunt direct de pe mobil;
http://www.facebook.com/album.php?aid=331866&id=595680409&l=f51ec31a8c..

i-am luat un set de curatenie- galeata, mop, faras, perie, etc- si e fascinata mai ales ca mereu cand sterg cu mopul vrea si ea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Beca, Felicitari mamico! Am vazut pozele cu copiii tai absolut superbi! Merita tot efortul!

Am intrat sa va spun ca facem progrese cu intarcatul, nu e nimic programat, doar ca observ ca nu prea mai are ce suge, ii vine mai greu laptele, nu am luat, baut nimic special, nici ceai de menta... a invatat sa bea apa din biberon si am scapat de suptul de sete, asta noapte s-a trezit numai o data, ii trebuie la adormit, dar se enerveaza ca nu-i mai vine repede, cred ca dureaza vreo 2-3 minute, bate din picioare si renunta, tzipa, si iar vine, si dupa o foiala mare adoarme, se intoarce cu spatele la mine ... doarme parca mai putin, adica adoarme la ore mai tarzii ziua de amiaza, doar pe la 2 -3 in loc de 12-13, si seara cade mai repede, dar sunt tare bucuroasa ca asa nu e traumatizant pt nimeni. Totusi noaptea pe la 4-5 trage un supt sanatos, se aude cum inghite, dar cam asta e singurul, restul sunt doar asa ...

Mergi la inceput