Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(103)
Raspunsuri - Pagina 15
dicirstea spune:
La multi ani MHHHHHHH!!!
Fetlor, cum sa-l intarc pe Th?, ma dor sanii de nu mai pot, ma si ustura ma si dor,,e o senzatie groaznica. asa se simte cand nu mai ai lapte?
Desi cateodata curge cate ceva, dar Th nu poate fi convins cu una cu doua...ma alerag prin casa, cum vin sare pe mine sa ma dezbrace, dar cel mai tare ma deranjeaza cum tipa...imi sparge urechile.
Altfel, pare sa faca progrese cu comunicarea, de fapt, mai mult cu intelegerea
, ca de vorbit tot nu vrea sa spuna dect cateva cuvintele.
Dar mai nou se schimba singur de pampers, isi ia punga, o deschide, isi da pantalonii jos, desface body si pampers, puna pampersul in punga si punga in gunoi, isi ia pampers curat si mori de ras cand se chinuie sa si-l bage intre picioare.
Dar cateodata face niste prostii de-mi vine mie sa urlu. Azi de ex. a luat o bagheta si a scos pamantul dintr-un ghiveci, dar nu s-a multtumit numai cu atat...nuuu, il arunca in sus chiuind, stropind peretii si draperia 
.
Evident ca l-am certat degeaba, ptr ca dupa somn, cu forte proaspete, a inceput din nou.
M si-a revenit cu ochisorii, tuseste cand si cand, dar imi pare rau ca am pierdut carnavalul de la gradi' unde avea 2 roluri, unul de pitic si unul de "cal inaripat".
Mi-au trimis "colegele" de la gradi poze si imi venea sa plang de ciuda ca a fost o superdistractie, ca s-a sfarsit cu bataie cu baloane si cu spargerea lor, dar nu oricum ci urcandu-se cu fundul pe ele.
Narcisica, ma bucur ca Mihnea face progrese...ne spui si noua ce activitati faceti?
Noi azi am prestat la modelat plastilina.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dicirstea ... dar Th nu poate fi convins cu una cu doua...ma alerag prin casa, cum vin sare pe mine sa ma dezbrace, .... |

mi-am imaginat scena si nu ma pot opri din ras

super dulcel trebuie sa fiecu intarcatul nu stiu ce sa zic caci daca nu ma operam cand avea Maya 1 an si 2 luni si a trebuit sa o intarc si acum o alaptam.....
sa plece cu tati undeva 4-5 zile sau tu sa pleci
pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
buna fetele!
Maya tuseste, DOAR atat si daca nu prea am experienta cu tusea sunt in panica.....ce sa-i dau?
Ce ati vazut voi ca merge fff bine? Temperatura nu face, doar 37,8 dar sunt de la molarii din spate care unul e pocnit si altul inmugurit
; ies si astia offff, ca celelalte maselute-premolarii le are de la 10 luni jumatate
Mai nou spunem poezia "catelus cu parul cret", repetand dupa mine cuvintele stalcit, dar ce ma fascineaza e ca zice inainte: " cu parul...chet- vine raspunsul ei" "...si se...lula (jura) "
e super dulce, poate reusesc sa o filmez.
Maya sta mereu cu mine, inclusiv la baie. Si a gasit tampoanele mele, am lasat-o sa vad ce face. A scos unul,l-a desfacut si il pune intre picioare cracanata toata si zice : "pemps mami" (pemparsul lui mami)![]()
![]()
am murit de ras si am mancat-o toata.![]()
Ioana, imi pare rau sa aflu ca nu poti sa te odihnesti, dar poate reusesti sa gasesti ceva impotriva colicilor sa-i "mearga"; pupici
alynta, multumesc de explicatie cu orfelinatul; sanatate printului
andata, ma bucur ca te-au acceptat la targ
carla
LauraO, noi suntem niste lenese cu somnul
la 9.30 -10 ne trezim si daca Maya mai statea pe langa mine acum se ridica in fund, incepe sa ma pupe si striga cat poate ea "Maaaaammmmmiiiiii, neataaaa, NEEAAAATTTTAAAA..." imi da sa imi prind parul, isi deschide tv si ma ia de mana sa mergem la baie....
asa ca te inteleg![]()

buluna, multumesc de sfat, chiar voi merge sa discut cu el
anaela, iti pun un filmulet cu mobila ce economiseste spatiu care m-a fascinat http://www.palalila.ro/videos/6777/mobila-care-economiseste-spatiu.html; o sa-l suni pe fratele tau non-stop in weekend cu siguranta, stim cum e![]()
narcisica
pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
LauraOana spune:
neata! astazi mi sa dat trezirea la 6:30 
ieri pt prima data sa cerut sebastian singur la olita! dar bineinteles nu in cuvinte
..sa prins de pampers si cauta ca disperat olita..in momentul in care m-am prins ce vrea copchilul l-am pus pe olita..dupa vreo 5 min ( eu credeam deja ca ma fraierit ) a facut caca 
luni ma duc sa-i cumpar asta: http://www.hofer.at/at/html/offers/2867_23422.htm vara trecuta nu i-am luat pt ca sa laudat bunicasu ca-i face el..sa nu cumva sa cumpar ca el merge cumpara lemn si tot ce trebe si construieste el o lada de nisip...a trecut si primavara si vara si toamna si iarna si eu tot nu am lada de nisip la copchil..asa ca numai astept ca fraiera...![]()
dici din pacate nu stiu ce sa iti spun..sebastian a supt doar pina la 9 luni jumate..cu cit sunt mai mari copii cu atit e mai greu cu intarcatul..si la varsta asta nu stiu daca exista vreo metoda care sa intarce copilul incet si lin...cred ca doar metodele drastice merg..cum zice lauraa poate daca nu te vede citeva zile? dar si asta sigur nu e asa de usor de realizat 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
coraly spune:
Dici, el nu accepta lapte praf? Sa ii dai din cand in cand inlocuitor? Nu cred ca e bine sa-i intarci acum iarna. Si depinde mult si de fazele prin care trece copilul. In jurul acestei varste are o faza de dependenta accentuata, cand se cere in brate, cere atentie si are nevoie de siguranta ca mama e la dispozitia lui. Al meu e de vreo 2 luni in faza asta. Cred ca e greu sa intarci intr-un asemenea moment. Poti astepta un moment d eindependenta, care va veni sper curand, cand nu se va mai tine asa mult dupa tine si va merge rteaba mai usor. Eu pe Sergiu l-am intarcat treptat. El sugea ziua la somn doar, deci nu era ahtiat. Treptat i-am scos suptul dinainte de somn, il adormeam in brate. A plans de vreo 2-3 ori si apoi s-a consolat ca nu suge inainte de somn. Asta era aproape de 2 ani. Apoi a supt doar noaptea. Dupa o vreme nu s-a mai trezit chiar asa de mult(el era cu probleme la burtica), se trezea doar spre dimineata, in jur de 3-4 si atunci sugea o data. Treptat, tot asa la 2 zile o data nu-i dadeam nici spre dimineata, il luam cu mine in pat. A scancit, dar s-a consolat la un mom dat. Si tot asa am rarit pana nu a mai supt deloc. A supt pana la 2,4 ani.
Cu Dominic va fi mai greu, ca el cere si ziua san, chiar daca nu e inainte de somn(dar eu nu-i dau). Ii spun ca acum nu ii dau si ii distrag atentia. Accepta ce-i zic si nu ma alearga prin casa. Nici nu ma dezbraca:) Trebuie sa citesti experientele unor mamici cu copii din astia insistenti:) Da o cautare pe net.
Laura, in functie d ece tuse are, poti incerca un remediu homeopat. Sau daca nu ai incredere in astea, prospan.
Alynta, sanatate copiilor!
Beca, esti de admirat. Cred ca te ajuta mult ca ai o fire calma:) Totusi, cred ca si faptul ca ai fete conteaza. Baietii sunt mai greu de stapanit si de obicei mai dependenti de mama/
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
alynta27 spune:
Buna!Am reusit ieri sa mergem la gradi sa ducem prajiturele si sa le ornam! Ia placut mult. Cu toate ca a preluat o viroza si nu se simtea tocmai bine, ia facut bine concursul!
Poze cu activitatea de la gradinita
La multi ani MH! 
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
otiliap spune:
buna fetele!!
nu am mai intrat zilele astea pt ca am luat si eu viroza asta pacatoasa, ca deh, i-am doftoricit pe toti si nu se putea sa nu iau si eu. sotului i-a trecut de tot raceala, arina si matei mai sunt un pic mucosi. lui matei ii aspir nasul de zeci de ori pe zi, dar tot mi se pare infundat putin, cu toate ca doarme cu gurita inchisa, deci respira pe nas. oare ar trebui sa=i dau ceva?? poate ma ajutati cu un sfat... 
serialbastre, multumsc pt raspuns cu mancatul noaptea al cezarei. ce mai face printesa?? 
cosminica, a trecut raceala?? 
laurraa, m-ai intrebat de zambile. eu am cumparat bulbii si i-am pus in ghiveci cam prin februarie- martie (anul trecut) si dupa ce a mai dat caldura i-am pus cu pamantul din ghiveci in gradinita din fata casei. din pacate o zambila era deja trecuta cand am pus-o afara, dar bulbul a ramas in pamant si am vazut ca a iesit deja un coltisor. la fel am facut si cu lalelele. tot in casa, in jardiniere am pus si alte seminte cumparate la plic, si cand au aparut plantutele (cand aveau cam 5 cm), le-am pus afara in pamant. si marefer la plante precum busuioc, cimbru, flori de piatra.
multumesc de raspunsul cu siropelul de muguri de nuc. 

trimit si revin.
otiliap spune:
miruta, pai ce sa mai fac mancare?? ieri de exemplu am facut cioba de fasole (pt noi), mancarica de mazare cu cartofi si carne de pui (pt matei), spaghetti cu carne de pui, ciuperci, rosii si busuioc (pt toata lumea). ca desert, gogosi umplute cu branza, gem de capsuni, dulceata de soc. azi am facut ciorba de pui, iar pt diseara am in plan piure de cartofi cu creier pane. mai am gogosi umplute de ieri, asa ca am scapat. pt maine - inca nu am idee, dar e sotul acasa, si poate face el ceva. ![]()
lauraoana, si al meu e un marait si trei sferturi
. m-am uitat in gurita (cat am putut, ca nu ma lasa) dar parca nu vad sa mai iasa nimic. matei are deja toti dintii si cei 4 premolari, iar molarii stiu ca incep sa apara in jurul varstei de 2 ani. totusi, vad ca baga tetina pana in fundul gurii si asa ce-o mai roade... cum mai e sebastian?? 
andata,
. si tu mi-ai raspuns de ff multe ori la intrebari. sa tii ca te astept cat mai des pe aici. ce fac fetele?? dar tavi?? 
otiliap spune:
beca, cum mai e bebe mic cu colicile?? 
anaela, ma bucur mult sa aud ca laserul incepe sa dea rezultate. ai terminat cu camera?? a venit mobila?? neaparat sa pui poze. tu cum te simti?? sanatate si danei!! 
buluna,
. de ce m-am temut, n-am scapat! de ieri am inceput sa iau humex si vad deja rezultate. sper sa=mi treaca repede. 
beca, gata cu firele?? le-ai scos?? 
dici, simpatic tare trebuie sa fie th cu schimbatul scutecului, dar si cu alergatul prin casa...
... cat despre intarcare, nu stiu ce sa=ti spun... la mine arina s-a intarcat singura, iar matei nu a vrut sa suga deloc si nici nu am prea avut lapte... 
narcisica, spune-ne mai multe despre puiut... ce exercitii faceti.. 
laurraa, sanatate printesei!! ai incercat cu stodal?? eu i-am dat o data lui matei, pe cand avea 9 - 10 luni ambroxol. si a fost bine. 
lauraoana, felicitari pt cerutul la olita!! la cat mai multe astfel de reusite!!
si eu vreau sa-i iau o ladita cu nisip, dar mi-i ca va imprastia tot nisipul pe gazon... din cauza asta, inca sunt in dubii.
alynta, felicitari puiului pt premiu!! si felicitari si mamicii pt munca depusa... ce prajiturele ai facut?? 

CarlaV spune:
Salve, Larisa este bine, multumesc pentru intrebari si interes tuturor, doar ca nu doarme nici ziua si nici noaptea, de unde dormea cam 13 ore din 24, acum abia daca aduna 9-10 si este extra fresh.
Cris ce face, ne-a parasit iar, stiti ceva de ea?
Strunfita, felicitari lui Bogdan pentru dintisor!
Oana_MVT, eu picaturile le gasisem cu vreo 6.5 usd, restul era transportul... Foarte scump este USPS, nici n-am mai incercat DHL sau TNT ca era si mai mult.
Lauraa, multumesc pentru pontul cu mugurii de nuc. Deocamdata ii dau colostru cu aroma de ciocolata, ca nu scap de ea altfel, si vitamina C masticabila din fructe de padure.
Cum este tusea fetei? Seaca, productiva, se agraveaza noaptea, in prima sau in a 2-a parte, este mai mult la trezire... da-mi niste detalii si poate merge la ce ma gandesc.
Otilia, sanatate multa, ai grija de tine!