Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

La multi aniwww.loxodonta.ro/data/media/felicitari/mari/ioana_la_multi_ani_1372.jpg" target="_blank">IOANA!

Sa fii fericita, implinita, sanatoasa si sa te bucuri de minunile tale!

Un pupic mare si dulce de la noi!

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

bebe beca LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai numai bucurii alaturi de familia ta!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

La multi ani, Miruta! (cu intarziere)

La multi ani, Ioana! Multa sanatate si fericire! Si sa-ti traiasca si flacaul mic:)! Astept poze!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

fetelor, nu m-a ocolit nici pe mine viroza asta urata. sunt mai bine, sa speram ca trece de tot!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buluna, eu merg la scoala pe 3 iunie ... e nasol tare, dar nu am ce face. La inspectorat nu am intrebat. Am sa ma interesez cand incep scoala, cine stie cate sa mai schimba pana atunci ...
Oricum eu intelesem ca nu merge completat anul de vechime la catedra, trebuie sa fie acelasi an scolar. Om vedea noi...

Cosminica, multa sanatate!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

LA MULTI ANI, IOANA! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta in liniste si pace!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Miruta LA MULTI ANI sanatosi si numai impliniri (scz de intarziere)

Ioana LA MULTI ANI cu multa sanatate, fericire si implinire alaturi de familia ta numeroasa si frumoasa (cand pui poze cu bb?)

Narcisica l-am vazut pe Matei. Ce mare s-a facut si el si e un dolofanel . Cat aveti la masuratori ca pareti destul de mari? razvan e bn, sper sa nu mai avem probl pana vine caldura.

sanatate multa celor bolnaviori, pitici si mamici

V-am mai citit printre picaturi, dar nu am timpul necesar sa raspund acum la fiecare, imi cer mii de scz

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

am fost plecati in week-end la parinti si ieri ne-am intors;

in fuga am vazut ca Ioana si bebe sunt acasa; bine ati revenit si pupam minunea mica

pup si revenim; ca nu am citit din urma

vroiam sa va salutam

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Am intrat si eu sa spun

Mirutei, LA MULTI AAAAANI!!!! (si iertare pentru intarziere)

si

Becai, LA MULTI AAAAANI!!!!

Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Miruta, Ioana - La multi ani! Sa fiti sanatoase si voi si familiile voastre. Sa aveti parte de multe realizari si impliniri.
Cosminica - si eu m-am suparat pe gripa asta. Insanatosire grabnica.
Serialbastre - si mie mi s-a spus la inceput ca nu se poate ... dar se pare ca s-au mai schimbat legile.... Am o colega care si-a dat gradul II in august si in septembrie s-a inscris la gradul I (a luat cu 10). Tu ce predai?

La noi ninge frumos. Poate are si Andrei noroc sa se mai plimbe cu sania ca toata iarna a plimbat-o tata-su in masina .

Va pup.

Mergi la inceput