Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)
Raspunsuri - Pagina 14
geniusamb spune:
Ana si noi avem botezul maine
Nasii s au ocupat de tot, de la hainute la prosopel, lumanare.. Noi doar cu restaurantul si hainele noastre
Suntem norocosi din pct asta de vedere.. voi cand il faceti? Banuiesc ca ai spus dar n am citit eu cu atentie
Sugubina, te imbraci cum te simti tu bine, nu cum spune mama
Si mie imi zice soacra mea ca rochia e neagra si nu e bine dar daca mie imi place cum imi vine CARE I PROBLEMA??? Sa ma lase cu sfaturile, dc am nevoie de pareri , intreb ![]()
Azi am fost sa mi fac unghiile si, bineinteles ca deja le am nenorocit.. Diseara dupa ce adoarme teroristu' m apuc sa le refac 
Distractie placuta maine Sugubina si Eliza si sa vedem poze cat mai multe de luni incolo 
Ana, mami fericita
Matei [b] (1.11.2010)
beatrice75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
daaaa, toate am fi vrut... eu am vazut la o colega ca i-a venit decizia pe mai mult decat exact media pe ultimele 12 luni..cu vreo 100 de lei mai mult...asa ca banuiesc ca exista un mod anume de calcul... poate ne lamuresc fetele care primesc deja acesti bani... ![]() _ LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O |
N-am rezolvat cu rochia

N-am rezolvat cu alocatia, am observat ca depinde de fiecare sector in parte
retroactiv sa stiti ca nu vor da
beatrice75 spune:
In viata mea nu imi voi mai cauta rochii de ocazie de-a gata, pe comanda, neica! Ca mereu am stresul asta!Diseara sau maine ma mai duc la un magazin si gata. Am zis ca nu ies de acolo fara rochie, buna-rea, nu conteaza!Ca a ajuns si asta un stres!
Ziceti sa nu ma ingrijorez cu pap lui bebe. ok!
Interesanta ideea cu cabina foto, dar eu nu-i mai zic nimic dlui sotz, zice ca s-a gandit la ceva.....frumos si cam scump, ca e surpriza. Eu nu vreau sa fie surpriza, il presez diseara sa-mi zica, ca nu-mi plac surprizele![]()
sashenka_h spune:
sugubina merge f bine cu cura. sa va distrati maine la botez
geniusamb si voi sa va distrati si asteptam poze.
ana suna f bine ce zici tu acolo....cred ca va fii super.
danait bine ca este bebe bine si sunt convinsa ca si tu vei fii 
Mami Andreea
Horea Paul (15.11.2010)+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
Vasari spune:
Fetelor, petrecere frumoasa la botez! Si succes la pregatiri tuturor!

Mie imi plac lucrurile simple. Botezul ideal ar fi la o bisericuta retrasa, doar noi cu nasii, sa avem o lumanare alba simpla, apoi o felie de tort si un pahar de sampanie si taclale.
Dar nu cred ca vor suporta bine parintii, deci ramane de vazut.:))
Dana
. Ma bucur ca bb e bine! Iti tin pumnii pentru luni!!
Elfica spune:
AnaO: Nu e florarie, e site-ul indicat de Hidy, unde si-a facut ea lumanarea cand a fost nasa. Site-ul lor e www.cherubinlily.ro, adresa de mail: www.cherubinlily.ro. Scrie-le, sunt f prompti si profesionisti. Eu le-am transmis la 12.01 noaptea un mesaj prin care le spuneam ca nasii au fost de acord, iar ei mi-au raspuns la 12.12, mai mult de atat ce sa vrei? Azi s-a apucat de treaba si in seara asta o luam! Contacteaza-i cum ti-e mai usor (pe net gasesti si tel) si vezi daca oferta lor e pe gustul vostru. Lumanarile sunt mai incarcate, nu prea mai permit aranjamente florale, decat simbolic. Eu intentionez sa rog sa imi puna tipa care ne face aranjamentul floral pt cristelnita doar 3 cupe de orhidee imperiala.
Intrebare urgenta: Stie cineva de unde pot inchiria un videoproiector pt duminica la pranz, pt max. 30 de minute? Vroiam sa fac o prezentare si de unde ziceam ca il iau, sunt niste probleme... Am gasit o firma care il inchiriaza cu 30 EUR + TVA pt toata ziua, nu au oferte pt mai putin. Parca ma doare inima sa dau atata pt juma' de ora, dar imi pare rau sa renunt la prezentare, ca a tot mesterit sotul la ea.
Danaint: Miracol la nasterea bebelusului tau, miracol cu tine acum! Aveti grija de voi! Cum ai descoperit problema, ti-ai facut niste analize obisnuite si asa a aparut valoarea marita care te-a obligat sa faci si alte investigatii? Am citit tot, sigur ai povestit tu, dar nu am retinut :( Insa ma intreb dc oare eu sunt bine, ca niciodata nu am avut probleme cu tiroida, dar nici nu am investigat?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
adipapazi spune:
hello,
dragilor, am fost la shopping, cumparat fusta in trend si puloverel cu maneci in tendinte, sa aiba si bbii mei o mama mai moderna
, si tatal lor o nevasta frumu
!
cumparat belete la scorpions, bon jovi, ca daca tot am ratat acdc anu trecut...
skimbat haine de 3 luni cu haine de un an juma la chicco.
auziti ce au la chicco: tetine cu "3 viteze", adica 3 pozitii si curge putin/mediu/mult in functie de cum tii bibe! si se potrivesc si cu biberoanele avent!sunt super tetinele astea!
va urez tuturor sa aveti maine botezuri frumoase si linistite!
sugu, de la omron e aparatul de aerosoli.
beatrice, daca ia in greutate, e ok. copiii au saptamani mai bune si mai proaste.
ana_0, ce distractie! daca vine tudor gh, sa-ti cante mama coace paine, soare in ferestre, soarele e unu, MAMA UNA ESTE!
pt mamele cu baieti, puteti face slide si pe cantec (anda calugareanu).
va multumesc pt recomandarile cartilor, chiar ma plictisisem de capraru si spock.
si ai mei fac caca verde ca spanacu, dar stiu ca e de la LP. mustar era cand dadeam numai LM. zice dr ca nu e bine verde? nu mi-am pus problema, de vreme ce iau in greutate si se simt bine.
mai fetele cu kineto acasa, nu ne uitati!![]()
ana_o spune:
Geniusa, pe 26 il avem.
Sa aveti petrecere frumoasa maine!
Sugubino, numai unul din cei enumerati va canta. Ne-ar falimenta dc-ar veni toti 3.
Ma bucur ca gandesti optimist si ca te vei imbraca asa cum vrei tu. Sa va distrati!!!
Tinker Bell, cost 600 euro+tva, 2 sau 3 ore. Nu e de la firma aia, rocco sau ceva de genul.
As mai scrie, dar trebuie sa fug la tata.
Elfica spune:
Beatrice75: Verifica PM in 5 min.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

MIRUNA 07.05.2005 si