Iconita cu Sf. Ecaterina in Buc. (de cumparat)
Unde gasesc de cumparat o iconita cu Sf. Ecaterina? Poate fi si pe hartie, vreau format mic.
Multumesc.
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)
Raspunsuri
adra_bell spune:
comandaicoane.ro, am gasit la o cautare
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
ML spune:
Adra,
Ce ciudat mi se pare, nu se mai gasesc icoane de vanzare la biserici? Vreau sa o rog pe mama sa-mi cumpere, ea nu comanda online.
Pe fetita noastra o cheama Ecaterina, cautam o iconita simpla cu sfanta pentru ea.
crissteo spune:
Cred ca la biserica Sf Ecaterina, langa Arcul de Triumf, Bucuresti, sunt. Daca vrei, rog pe cineva sa se uite.
ML spune:
Da, te rog frumos, daca nu ii este greu sa ajunga pe acolo. In cazul in care au, poate imi spui mai exact pe unde se afla biserica, sa o trimit pe mama.
An@ spune:
Eu stiu ca biserica Sf. Ecaterina este la piata unirii, pe langa dealul Mitropoliei (http://www.bucuresteni.ro/servicii/biserici_parohii/Biserica_Sfanta_Ecaterina_4032.html). Acolo am botezat-o pe Ana.
Sunt convinsa ca se gasesc icoane de cumparat cu Sf. Ecaterina in biserici si mai sigur in manastiri. Si in Buc. sunt cateva manastiri.
EDIT: Uite aici este o iconita cu Sf. Ecaterina, o poti printa color, lipi pe ceva sau pusa intr-o rama mica, pana primesti din tara o icoana: http://www.crestinortodox.ro/sfinti/viata-patimirea-sfintei-mucenite-ecaterina-73044.html
(si pe bb2 a mea o va chema Ecaterina , asa ca in curand voi cauta si eu o icoana cu Sf. Ecaterina sa am in casa).
27+ si mami de Ana (22mai2007)
crissteo spune:
Of, daca citeam mai devreme intrebam azi. Asa nu mai pot intreba decat luni dimineata. Nu e greu, e usor de aflat. Sa nu fie greu pentru mama tata sa ajunga acolo. Si ce spune Ana e o idee buna. Pupam
ML spune:
Ana, sa fie o Ecaterina sanatoasa bebica !
Tocmai de asta intreb, sa o trimit pe mama la sursa sigura. Multumesc de idee, Ana, am acatistul, as vrea o iconita .
Criss, multumesc, nu este tarziu nici luni.
Si alteva daca nu va suparati ... banuiesc ca daca se cumpara direct de la biserica/manastire este sfintita sau trebuie sa o duc la preot? O pot face aici, vreau doar sa stiu.
An@ spune:
ML am gasit la biserica unde mergem noi si ti-am cumparat eu o icoana cu Sf. Ecaterina (sper ca nu te deranjeaza). Este sfintita (mi-a confirmat dna preoteasa ca tot ce e in biserica de vanzare este deja sfintit).
Da-mi pe PM cum ma pot intalni cu mama ta.
ML spune:
Ana, multumesc frumos, iti scriu.