Piersicutze de iulie-august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
greiere spune:
Hai ca eu mai intru sa mai citesc ca sa stiu tot ce se intampla cu piersicutele dar am o depresie de scriere... Nu-mi sta gandul decat la plecari pe la munte si mai zice si Alina de Covasna... Am trimis-o pe fimea pachet la tara si am asa un firicel de bucurie in inima pentru cat de bine ii e acolo la aer curat. Mi-e si dor de ea dar ma apuca nelinistile cand ma gandesc ca ne gasim iar de cearta! Deabea astept sa vina sa o duc la inot ca s-a hotarat ea ca vrea sa invete!Alina ma confrunt si eu cu probleme de decalotare ca i-am facut lui Vicor o interventie acum vreo luna si cand e vreme de spalare e URA! cand e vorba de decalotare... e NUUUU!!! Pana la urma cred ca e mai bine ca a fost nevoie de interventie acuma fiind mai mic. Oana, tare draguti sunt asa indragostiti, fimea imi zice `Mai zi o data Ariciul detectiv ca lesin!` Si eu o intreb ce inseamna sa fii indragostit si ea imi raspunde ca te ia asa cu ameteala...! Belele de desene! ![]()
Michella mortal cu managmentul conflictului!
Doniro dupa ce ai povestit de Ioana am constatat ca tot in faza ce inseamna suntem si m-am prins ca trebuie sa ii pun inainte de a raspunde si intrebarea: da tu ce crezi... Doamne, ca frumoase momente ne fac puisorii nostri sa traim!
bulinuta27 spune:
hmm ce liniste la piersicute...noi am venit sambata din concediu si suntem rupti de oboseala
...vestea buna Rares a invatat sa inoate si e foarte mandru de el, a avut loc si o idila cu fetita unei prietene de 2 ani jumate...e drgaoste mare mare ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel
(19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
michella78 spune:
Bine v-am regasit!
buli, felicitari pentru inot!
noi ne pregatim de serbari acum, la balet pe 15 iunie, la germana pe 17 iunie si la gradi nu stim inca. la balet o sa fie maimutica
!
sa va spun ca in burtica am un bebe baietel. Teodora a fost usor dezamagita de veste (vroia fetita) dar, dupa ce i-a ales numele - Stefan Alexandru - s-a acomodat cu ideea!
pupam livada!
michella
michella78 spune:
ah, vroiam sa va intreb daca ati mers la circ, la Orlando, langa parcul Moghioros. vineri sau sambata mergem si noi si as fi vrut detalii.
michella
bulinuta27 spune:
muuh am fost in turcia, la belek.
michelle felicitari pentru puiut...o sa ai pereche ce frumos 
rares isi doreste surioara de m-a speriat...e innebunit dupa toate bebelusele, e asa tandru cu ele, le pupa, le mangaie...mi se umplu ochii de lacrimi...
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
michella78 spune:
am uitat sa va spun, si Teodora e indragostita, de Cristinelu-mititelu (asa il alinta, un coleg de la gradi) mai tanar
cu vreo 3 luni decat ea si simtitor mai mic de inaltime. dar il place ca "e linistit si face ce ii spun"
michella
michella78 spune:
hai ca vorbesc singura pe aici!
am fost sambata la circ, Teodorei i-a placut, bineinteles partea cu dresura!
greiere, sa cauti pe la chioscuri, ca a aparut o revista pt copii, "in galop". cred ca o sa va placa ...
michella
bulinuta27 spune:
te acompaniez
...noi suntem ok...acum de cand e vremea mai buna stam mult prin curte...rares e ca porcusoru...e celmai fericit ca incepe sa umble cu apa...ca nu mai e asa rece...
sambata am fost la un botez la biserica Gradina Icoanei, unde este o icoana cu Sfanta Fecioara Maria mai deosebita. ii spune taica-su sa isi puna o dorinta si el zice: te rog Sfanta Maria sa imi trimiti si mie o bebelusa 
Poze noi
Poze
michella78 spune:
ce dulce bulinelul! chiar isi doreste surioara!
si teodora e foarte iubitoare cu burtica, o mangaie, pune urechea sa asculte, ii da pup, ii vorbeste
, asa de frumos e!
aseara mi-a spus ca ma iubeste atat de mult, "pentru ca ai pielea limpede, limpede ca gheata" 
... si eu m-am topit!
michella