***Capsunalede 2007...Bun Venit Bebe Andrei (130)
Raspunsuri - Pagina 24
An@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chiquitita An@, ce putiiiiin mai ai! Ana ce zice, e incantata? Mersi pt info cu cererea, presimt ca le cade fata astora cand o sa le-o dau. Am avut si antibiotic (ca de altfel si acum). Eu cand ma gandesc la nastere.... , basca ca nu am mai plecat de langa Livia, as lua-o si pe ea la spital. Peste 2 saptamani fac triplu test, poate aflu si eu un sex ceva. Cum e ultima luna, e mai greu sa te joci si cu Ana?Mami de Livia (8 iunie 2007) si 14 |
Chiqui, poa' sa le cada si "oualele" (scuzati expresia
Abea astept sa ne zici sexu'...io te vad cu baiat
Ultima luna cu Ana e mai greu, pt ca nu accepta sa fie imbracata, incaltata decat de mine si asta e chinul. Vrea sa stau pe covor sa ne jucam, ma alearga prin parc pe topogane. dar acum s-au intors bunicii si ma mai salveaza ei. Plus ca de vreo cateva seri il prefera pe taxu la joaca, facut clatite, citit poveste, .... ceea ce nu se intampla pana acum. Desi nu are notiunea timpului, cred ca simte ca se apropie "momentul"
Edit: Ana e ff incantata, abea o asteapta pe sor-sa, i-am sortat impreuna hainute din cele care au fost ale ei, ea a sortat jucarii de bebelusi...om vedea cand o deveni realitate cum o fi
35+ si mami de
Ana (22mai2007)
An@ spune:
| citat din mesajul lui lbelciug An@, si eu vin in w-e la babyboomshow . ro. Cred ca duminica ajung, si eu vreau sa o vad pe Ella. Didi, asteptam pozele. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Liviana, mi-ar placea tare mult sa ne vedem, dar eu sper sa ajung inainte de we (maine terminam formalitatile cu ap. vechi si daca ramane timp, m-as duce maine), daca nu, atunci sambata. Ca duminica sunt Floriile si dimineata probabil mergem la biserica, plus ca in ultima zi de obicei e ff aglomerat.
35+ si mami de
Ana (22mai2007)
An@ spune:
| citat din mesajul lui bettyR Ana, inca un pic si ai 2 motate! Cea mai faina faza cu motatele mele, andreea ii pune agrafe in par alexandrei, asta sta nemiscata ... andreea spune ca a dus-o la salon si ii face freza ... is minunati copiii astia, dar 3 tot nu-mi trebuie ... inca nu am intarcat-o pe alexandra, parca vad ca ma prinde 2 ani sugand ... Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009) |
Sunt convinsa ca e tare frumos cu doua
, mai ales pe masura ce cresc si incep sa interactioneze. vad asta si prin parc..mamicile care au cate 2 sunt mai relaxate si stau mai mult pe banca
An@ spune:
| citat din mesajul lui Ioana13 An@, ne-ai spus numele "grasunei"? Se iveste curind datul cu parasuta, ca mergem in Italia anu asta, poate intilnesc un parasutist italian... sau trebe cu sotul sa ma parasutez? Vezi, nu am intrebat-o detalii pe Vas, poate de aia nu iese biznisu! Betty, bun pontul. L-as duce si eu la un periaj profesionist. Saptaminal! Noi suntem bine, numaram saptaminile pina la Pasti, am rosit 3 oua deja de 3 saptamini ca nu a fost chip altfel! Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Ioana, v-am zis ca o va chema Ecaterina.
Doamne ajuta, sa-ti priasca vacanta in Italia!
Cu parasutist italian

. De la noi ai dezlegare
Ioana13 spune:
An@, mi-am amintit acum. Foarte frumos nume!! Se potrivesc f fain, unul lung si unul scurt, Ana si Ecaterina!!
Mersi de dezlegare!! 

chiquitita spune:
An@, pe bune? Toata lumea ma vede cu baiat. Adica sa nu ma bucur si eu de 2 motate? Eu nici nu mai stiu cum ma vad ca sunt influentabila. De fapt, cred ca tot cu fata ma vad. Bine, e binevenit si baiatul, sanatos sa fie manca-l-ar mama! Am intrat pe site. De acolo intelesesem sa o faci dupa ce nasti, dar nu trebuie sa pui baza pe ce inteleg eu in ultimul timp. Tu zici ca merge si la intrarea in prenatal. Pt prenatal se mai face cerere sau duci direct concediul? Am si uitat de la Livia. Oricum intai vreau sa imi utilizez si C de odihna pe anul asta.
Mami de Livia (8 iunie 2007) si
14
vas spune:
ceau. sunt prin zona, dar nu amtimp de scris deloc. Piciul meu s/a invatat in brate si s/au cam dus momentele de net.
Promit ca zilele astea mai pun poze si va povestesc una alta.
Ioana, dau si ceva indicatii de sarit cu parasuta.![]()
![]()
va pupicesc pe toate.
Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2
alynta27 spune:
Buna dragelor!
Va aduc la cunostinta necazul unei prietene, Lavinia:
"Fetele mele dragi am obtinut aprobarea pt cazul nepotelului meu Andrei, daca ne puteti ajuta o puteti face aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163018 Va multumesc din suflet pt sustinere"
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lbelciug spune:
An@, sa ne spui si noua ce vezi interesant la targ in caz ca ajungi azi acolo.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
chris27 spune:
Salutare si de la noi!Azi venim si noi pe plantatie sa va oferim cate-o felie de tort si un pahar cu sampanie pentru ca astazi e o zi mare...printesa mea,Iernuta Fulgusor implineste 4 ani!O sarbatorim lin,pentru ca are manuta rupta si gipsul ne incomodeaza.S-a jucat saptamana trecuta cu Albert,l-a prins in brate "pe la spate" cand el voia sa iasa pe usa ,s-a dezechilibrat si a picat peste ea.A plans si i-a parut rau ,ca nu a vrut sa iasa asa.Noi,amandoi parintii eram in camera cu ei,dar nu am avut timp sa reactionam.Asa ca...anul trecut de ziua ei a facut varicela iar anul asta si-a rupt manuta.
Maiine mergem la control.Nu ma astept sa-i dea gipsul jos ,are dubla fractura ,nici nu stiu ce o sa-i faca...poate inca o radiografie sa vada cum evolueaza,chiar nu stiu.Mi-a spus ca daca nu se prinde ,va trebui operata.Refuz sa ma gandesc la rau.
In rest...e plina de viata,nu reusesc s-o stapanesc.Va pupam si ...nu ne uitati!Noi revenim mereu cu drag Acasa!
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Ana ce zice, e incantata? Mersi pt info cu cererea, presimt ca le cade fata astora cand o sa le-o dau. Am avut si antibiotic (ca de altfel si acum). Eu cand ma gandesc la nastere....
, basca ca nu am mai plecat de langa Livia, as lua-o si pe ea la spital. Peste 2 saptamani fac triplu test, poate aflu si eu un sex ceva. Cum e ultima luna, e mai greu sa te joci si cu Ana?
Patrick Alexandru (01.06.2007)