Praline belgiene 50
Raspunsuri - Pagina 7
Nora spune:
Dragelor, am luat martisoarele si bijuteriile, sunt minunate, mai frumoase decat in poze :http://www.inasworld.com/presentation-catalogue-handmade-jewellery.html
Anusk-burtica-frumoasa-cu-copilita-minunata poate sa confirme, ca le-a vazut!
Anto, cu inscrierea mai avem de asteptat pana vom stii...deocamdata, tineti-ne pumnii stransi, avem mare nevoie!
ardeiash spune:
anushko.. ce ma bucur de fereastra voastra... o sa fie si pt voi si pt tilicunta super
nora: ma bucur mult ca ai gasit martisoare asacum iti doreai.. va tin pumnii cu inscrierea . la fel si tie miha pup
miri: grase felicitari. ma bucur mult pt tine .. mmm lefe + grenad mmmmm
rorut e acasa fetelor... la telefon parea super fericita ... pt ca in spital se simtea cam pierduta.. sper sa avem in currand vesti si aici cu ea :)
ninia imi pare rau sa aud ca ai dureri.. da , da.. du-te la medic .. esti prea tanara sa ai prob de-astea
morgane: esti ok?
anto.. lasa ca-ti trece obo cand dansezi hi hi
tania si fetele ce merg la kara: eu nu stiu la ce ora ajung pt ca scoala lui fi-miu are carnaval diseara la 19.30 ... pfoi... am platit deja 3 meniuri de fro 2 luni si parca n-as vrea sa scap .. ca e frummoasa activitatea. cred insa ca voi veni direct de-acolo..
haideti fetele.. cat mai multe la dans yooopiii
pup pup
Nora spune:
Anusk, si-a uitat Mariuca portofelul roz la noi, putem sa folosim banutii pana vi-l returnam?
anamana123 spune:
noraaa, da:D s-a amintit aseara in masina; i-am zis c-o sa-l recuperam, ca ni-l trimiti prin posta:D (posta ajunge cand vrea ea:)) )
vezi, ca ti-i cere cu dobanda banisorii! aseara , inainte s-ajungem la voi isi dorea si niste hartii:)) i-am spus ca ala e portmoneu, nu portofel:)) a, si pe drum si-a amintit de el si-a inceput sa planga, ca are nevoie, ca vrea sa-i dea si lui juf un banisor, c-o sa se bucure:)) ma distrez io, dar tre sa dau explicatii complicate, cum ca banii nu se fac cadou, nu e frumos blabla.
azi diineata mi-a spus ca sunt o "mancareasa" , ca fac mancare ca la tv;) am intrebat-o mirata si-a rectificat: "a, nu, esti bucataritza":))
fetelor, intrati pe situl fetei cu martisoarele! m-am imbonavit aseara la nora! niste bijuuri frumoaseeeeeeeeeee!!!!!!
despre noi, un pic... tilincuta e cu capul in jos dar e extrem de mare peste 4.300gr. sunt putin speriata dar mai vedem...
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Bepii spune:
Scriu repejor:
Ana, Mariuca ta e o scumpa! Pup-o apasat din partea mea mmwwwuua
Nu te ingrijora cu Tilincuta, de multe ori se insala doctorii cu greutatea copilului. O sa fie bine. Bine ca e cu capu-n jos. Multa bafta.
Nora, am intrat si eu pe site-ul cu pricina si intr-adevar sunt tare frumoase biju-urile alea! Jos palaria!
Ninia, of of si iarasi of, e grele cu durerile de spate, ai mare grija de tine si insanatosire grabnica. Pup.
Ardeiash si Anto, important e ca veniti chiar si mai tarziu. Noi credem ca ajungem pe la 21.30 dar nu se stie, poate pe la 22... da' sigur venim.
Am sa fac un mic inventar aici ca sa stim cu aproximatie cam cate vom fi si primul sosit sa faca rezervarea de mese.
Eu cu Swa, Ardeiash, Mihaela, Nina, Miri, Simona, Antoanela, Nelle + doi sau chiar trei barbati (fratii prietenului ei)si ... cam atat deocamdata. Ne asteptam la surprize, poate apare si Antwerpenul...?
Cam 12 - 13 persoane.
Gata, plec ca am o gramada pe cap azi, cred ca diseara voi fi deja obosita da' nu-i bai, important e ca va vad.
Imi pare rau de celelalte fete care nu pot veni!
Pupici la toate pralinele.
prixi spune:
Buna tuturor!
Desi nu am mai postat, din lipsa de timp, am citit si tare m-am mai bucurat pentru vestile bune!
Ingrid, ma bucur tare mult ca bebe Lucas e un luptator si ca din zi in zi ia in greutate! Sunt convinsa ca totul va fi bine cu el! pentru mamica curajoasa!
Ror, esti deja acasa? Bravo! Nu am decat un singur sfat: sa te odihnesti cat ma mult, profita cand doarme Jasmine si dormi si tu cu ea! Lasa restul in grija sotului/mamei! Pupici si asteptam impresii, despre noul rol, de mamica, cand ai tu timp!
Miri, felicitari pentru job! Si eu stiam ca daca te cheama de mai multe ori, vor sa te ia! Deci nu m-am inselat! Sa fie ceea ce ti-ai dorit si sa iti ofere satisfactii!
Alina, imi pare rau ca nu au functionat sfaturile date de fete...Stiu ca iti este foarte greu, ca nu stii ce sa faci ca sa ii mai alini durerile Alessiei, dar gandeste-te ca vor trece! Ia-o cat mai mult in brate, fa-i masaj cu mana usor pe burtica, incearca si Infacolul, ca si eu am auzit ca e bun si sigur va trece!
Ana, chiar ca e maricica Ilinca! Va purta direct hainute de 3 luni! Stiu si eu ca la ecograf pot fi erori, asa ca sa nu te ingrijorezi prea tare! Stiu ei doctorii ce-i de facut! Tin pumnii ca totul sa fie bine si sa ai o nastere usoara!!!
Nora, bafta cu inscrierea la scoala!
Antoanela, deci am fost inspirati cand i-am spus mamei sa mai ramana? Oricum asa e in colectivitate, isi dau cu darnicie virusii de la unii la altii ...si bine ca avem persoana de incredere, ca altfel nu stiu ce ne faceam...
Virginia, ai grija de tine si vezi ce ai de te doare spatele! Pupici si insanatosire grabnica!
Bepii, bafta la Batibouw! (am editat ca scrisesem gresit numele ...la cata flamanda stiu...)
Ardeiash, petrecere deja pentru Carnaval? Cred ca va fi super-frumos! Sa ne povestesti ce activitati au avut!
Distractie placuta deseara la karaoke! De abia astept sa vad pozici cu praline dezlantuite pe ringul de dans!
Va pup pe toate, va doresc un we frumos si sa ne auzim numai cu vesti bune!
AMR 8 zile
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
dia_tm spune:
Distractie la karaoke!
Ingrid, super vestile! s fie totul bine in continuare si sa nu aveti parte de nici un fel de complicatii
Foarte dragute martisoarele! ... insa noi (Adri si cu mine) am primit deja martisoare - a ajuns ieri plicul cu ele
Un week-end superb pt toata lumea!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
ninaM spune:
Helloo...bonjurici!
Ingrid , ma bucur mult ca micutul Lucas e bine si papa laptic deja;va pup si curaj in continuare,se poate!!!
Ardei,trec sa te iau??Cum a ramas cu carnavalul??Eu plec pe la 9 si-un pic...nu stiu exact.Zi cum facem!
Fete va pup pe toate si va doresc un week-end super!Ma duc sa pregatesc cina ca azi joc in deplasare :)) Daaaannnsss!!!!
miri_mik spune:
saliu!
prixi, nu aia de m-a chemat pana am innebunit m-au vrut; aia s-au pronuntat abia azi (eu asteptam raspuns pe luni-marti cum promisesera) ca de fapt nu sunt pt postul ala pe car em-au chemat, dar imi cauta, cica, in continuare. am luat un job mult mai aproape decat oferta lor, si cum il vreau eu. la altii car em-au vazut, m-au placut, ne-am iubit si mi-au pus un contract pe mail care e mai generos decat imi imaginam. dar da... si aialalti m-ar vrea, numaic a au pierdut trenul...
anita si nora, vazut martisoarele, se simte mana d eprofesionist. eu imi comand de ziua mea un colier ca m-am topit dupa el (unu parca spring simphony). m-a fript la degete s amai fac si eu una alta...
taniutsa, io-s in ceatsa cu cate vom fi... si sunt nitel incurcat. dar am sa ma descurc la fata locului
misssexy... ce mananci tu nu are legatura cu colicile. ti-o spune o sustinatoare ferventa a alaptatului dupa metoda si stiinta belgiana. are colici pt ca e o perioada de crestere a intestinului care s e maturizeaza. pana invata sa fac zgrepts si prut cum trebuie, si li se obisnuieste stomacelul si cu altceva decat tsitsi... mai e drum lung:) curaj. samburii de cirese calzi si dormitul pe burtica perioade scurte, fac minuni. am trecut printr-un cosmar cu ai mei, si repet, nu tine de alimentatie.
ingrid, ne bucuram de vesti bune! sa o tineti tot asa, si un pupic grasun pentru incurajare! sa ne mai tii la curent.
micsunea, sunt suparat pe tine... de mai bine de un an n-ai mai dat semne... stiu ca esti ocupata cu micii.... dar nah, nu te iert:p
ardeiash, deci vii sau nu? si daca da, cu nina? la cat?
miha, foarte faina esti! si ma bucur ca ai trecut pe la mine! nu ma asteptam asa ca m-am bucurat repede si tare!!!
oana... iar liniste? sau esti in deplasare?
nu mai stiu ce vroiam sa zic...decat ca-s obo si inbtors pe dos. ma vad cu voi deseara s-apoi repejor in pat ca dovleacu' caci copilu' mare are parte de disney
see you!