Praline belgiene 50
Raspunsuri - Pagina 10
carmenstefi spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA PLINA DE FLORI,DRAGOSTE SI FERICIRE VA DORESC!!!!
va imbratisez cu o melodie pt fetite
carmen si stefi
http://www.youtube.com/watch?v=UEijfKlUT20
prettysunshine spune:
La multi ani,Bruno!
O primavara frumoasa si insorita tuturor pralinelor!
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de bebe Lucas (15.02.2011)
ardeiash spune:
o primavara minunata va doresc si eu .. sa aveti parte de noroc , fericire si sa fiti iubite !
morgane spune:
Fetelor,
HELP, va rog sa ma ajutati sa gasesc un nou stapan pt Boce ... sunt disperata in cautarea mea, insa animalele de companie nu sunt acceptate ... nici oamenii, ce sa mai zic de animalutze. Nici daca ar fi murit nu as fi fost asa de trista :((((
E cuminte si curat ... cata nedreptate! sper numai pt 1 an, dar cine poate sti ce imi mai ofera viata...
ardeiash spune:
Lorena, gogosica frumoasa sa cresti mare, sanatoasa si fericita . Carmen: te felicit: fata ta e mare deja .. si frumoasa foc
la multi multi ani !
ingrid: va tinem pumnii tare de tot
ano: tu ce faci? mai poti?
va pup dulce pe toate
Nora spune:
Lorena draga, La multi ani, multa sanatate si noroc!!! Felicitari, mami!
Lucic, imi pare asa de rau ca trebuie sa treci prin asa calvar...Din pacate, noi o avem pe Mimi si suntem mai tot timpul plecati de acasa, deci nu am putea sa avem grija si de un catelus....
Ingrid ,, pumnii stransi, Doamne ajuta si sanatate multa pentru tine si bebe!!!
oanademunck spune:
Happy B-day Lorena!Sa fii fericita, norocoasa si sa asculti de mami!(wow cat de repede a trecuyt un an Carmen....)
Ingrid....cuml mai esti?
Lucica, ti-am citit mesajul aseara si am adormit tare amarata...eu l-as lua pe Bo dar cu Whisk si Joke ar fi imposibil....nu mai stiu unbde o sa stai dar poate ai putea vb cu proprietarii sa iti inteleaga situatia si sa te lase sa iei catzelul...multi zic ca nu dar daca le explici accepta(la noi asa a fost cu whisk s-au trezit cu el si na n-au mai zis nimic)Incearca sa le fortezi putin mana, si trecut prin suficient de multe ar fi cazul sa te scuteasca cu regulile lor.....te pup dear!
prixi spune:
La Multi Ani, Lorena! Sanatate, bucurii, noroc cu carul si o viata minunata! Felicitari, Carmita pentru motata cea frumoasa!
Ingrid, sanatate multa! Tin pumnii ca totul sa fie bine cu tine si cu bebe Lucas!
Va pup si va urez sa aveti o primavara minunata!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
carmenstefi spune:
LA MULTI ANI SCUMPICA LORENA!!!!!!!!SA FIE FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!!
Ingrid,tinem pumnii si suntem alaturi de tine
carmen si stefiiva imbratisam
prettysunshine spune:
La multi ani,Lorena!
Noi nu suntem bine deloc,eu sunt din nou in spital de ieri,am o infectie la cezariana,iar pe Lucas era sa-l pierdem azi noapte.Si e in continuare in mare pericol.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de bebe Lucas (15.02.2011)