Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 21
lauri_ca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Diana_Eva Racusor - Cica asa e si cand copilasul are 2-3 ani si mama reincepe serviciul. Atunci se mai adauga si drama cresa/gradinita... Cred ca se va obisnui incet, incet. ![]() ![]() ![]() pentru Marele Sef.Ce fel de cereale dati la copilasi? Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Eu i-am dat orez de la Nestle, dar am renuntat bebita avand tendinta "grau si fructe" dar nu am vazut ca se prepara cu apa si asta inseamna ca nu pot sa il pun in lapticul de seara iar simplu nu ii dau. Prefer sa adaug 1-2 lingurite la piureul de fructe dela 10 sa fie un pic mai consistent.
rodyka spune:
am facut prima tura de biscuiti
, mie imi plac tare mult, sa vedem ce zice Isa
. i-am facut micuti, cat un capac de la borcanel...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
tina_80 spune:
am revenit![]()
am incercat sa culc copilul asta si n-a vrut si cum citeam forumul cat timp ma chinuiam sa-l adorm, am vazut postarea Oanei cu patura pe jos si m-am luminat deodata...l-am luat pe Raducu si l-am dus in sufragerie si a stat o ora de s-a zbenguit
...stiu ca s-a mai vorbit de spatiu de joaca dar am spus ca niciodata nu e momentul
Crispro, draguta, nu te simti vinovata ca ai fost prin oras. E timpul sa mai facem si cate ceva pt noi si sa nu ramanem la stadiul de a fi mama 24 din 24...asa ca merita 1-2 ore la cateva zile...pot spune ca e chiar putin![]()
![]()
. Sa spunem ca asta e inceputul!
Cand am citit ca ti-ai luat camasi, ma gandeam ca eu de cateva luni imi iau haine mai mult sport. Ultima achizitie o pereche de adidasi!
Nu mi-am mai luat o fusta sau o camasa de nu mai stiu cand...dar si cand am sa merg la Focsani![]()
Sa le porti cu placere!
Raducu, nu cred ca mai are rubeola![]()
![]()
sau a avut, nu stiu! zici ca traiesc in munti frate! Nimeni nu zice nimik concret......cand am fost cu el cand avea bubitele destul de pronuntate, dr se intreba ce poate fi, cand i le-am aratat pe cele de pe spate, atunci a spus ca eu un inceput de rubeola, o forma usoara.
Katalina, noi vrem sa mergem la Bulgari anul asta! ca si mie mi-e frica sa iesim cu el mai departe si cu avionul, s.a.m.d.
Am vrut sa mergem cu sora mea in iunie dar se pare ca sotul are ceva cursuri nu stiu prin ce tara il mai trimite compania si de data asta.
E posibil sa mergem singuri si in plin sezon, iul-aug
Tot de RAducu, va spun ca nu mai mananca legumele, nu le mai accepta din cauza ca i-am bagat pestele (salau) weekendul trecut si a fost esec total. De atunci cand ma vede cu castronul, urla pana gusta si vede ca nu-i peste.
Si doar mie imi place pestele f f f mult!
Scuzati lungimea mesajului!
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 OANA bine ca e bine Marius, fiarele se repara ![]() eu nu stiu ce ma fac cu copilul asta, cand simte gust de lp in gura scuipa biberonul ![]() in seara asta nu am avut asa mult lapte si parca vad ca am noapte alba....ma gandesc sa ii schimb de acum laptele, dar nu stiu cu ce. care sunt mai bune? |
Si al meu la fel face! NU mai vrea lp, se tot stramba, scoate bibe din gura si ma trage de tricou si eu stau cam prost cu productia. zici ca acum s-a indragostit de tzitzi
rodyka spune:
Isa e incantata de biscuiti, chiar daca nu are nici un dintisor 
e la al doilea deja. yammiiii
PS: eu am mai adaptat reteta si am facut cu faina integrala. prima tura 20 min la 225º, a doua tura s-au cam ars, asa ca la a treia am redus timpul la 15 min, 220º. perfecti!!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
fetelor, multumesc mult pentru sustinere 

acum, gandind la rece, asta mi-am propus, sa ies mai des, ca asa copilul meu tot timpul va plange dupa mami 
e greu tare, dar cred asa e si cand are 6 luni, si 9 si 12 si tot asa...maine ies din nou, mai devreme, cand nu e marait, sa vedem cum reactioneaza.
si legat de bona...nu o schimb, e grijulie, am incredere sa il las pe andrei cu ea. si ma gandesc ca imediat vine caldura, asa ca o sa iasa mai mult pe afara, nu o sa se mai plictiseasca in casa. si dupa-amiaza vin mami si tati si gata.
mai am 4 saptamani, asa ca o sa plec in fiecare zi cate putin ca sa se obisnuiasca cu mami ca nu e mereu acasa si ca trebuie sa stea cu bona.
dar azi de suparare a vrut si la tzitzi, doar asa de alinteala 
cred ca il supara si dintisorii, ca baga tot in gurita, inclusiv batistuta, saliveaza si e nervos tare 

inca o data fete dragi 
aa, si meniul de azi
10.45 - para cu mango 
13.30 si 14.00 (i-a dat bona cam devreme, cred ca de asta nu a mancat)
felul I - supa de galusti si felul II - piure de legume (telina, pastarnac, morcov, ceapa (doar la fiert) si dovlecel)
17.30 - iaurt cu branzica cu avocado si banana
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui katalina nu ma pot abtine de la dulciuri ![]() ![]() ![]() ,am niste napolitane cu cioco,nu ma pot culca pina nu le terminscuze de offtopic |
Nu mai cumpara!!!
La masaj mai mergi? pai pe mine numai gandul ca fac masaj nu ma lasa sa ma ating de dulciuri...ca vb aia sunt bani si timp pierdut
Maseoza mea, care e asistent kineto, mi-a spus ca dimineata pot manca cam tot ce-mi doreste sufletelul(9-11), la pranz o ciorba fara paine(pana in ora 15) sau o friptura cu salata si seara iaurt.
Ideea e ca dupa ora 15.00 nu mai tb sa mai mancam mare lucru ca intra in functiune sistemul nervos parasimpatic.
Crispro, a avut dreptate ca fructele nu se manaca seara, adica dupa ora 15 ca se transforma in grasimi
bambi_bv spune:
Buna seara,
va multumesc pentru primirea calduroasa!Pana acum cateva zile intram pe forum doar ca sa caut detalii despre anumite teme. Recent am descoperit cum "functioneaza" odiseea sarcinii - auzisem de ea la inceput, dar nu am intrat in detalii si acum imi pare foarte foarte rau. E minunat sa descoperi ca poti comunica cu mamici care au copilasi de aceeasi varsta.Si cred ca v-ati simtit minunat impreuna si in perioada sarcinii.Dar, cum niciodata nu e prea tarziu, hai sa ma prezint si eu:
Sunt mamica de 26 de ani a lui Matei Alexandru, nascut in 22.07.2010 la maternitatea Cantacuzino.Chiar daca Matei s-a grabit si a venit pe lume la 37 de saptamani, nasterea a fost usoara (natural) - chiar foarte usoara fata de ce ma asteptam eu sa fie.
Matei are acum 6 luni si 3 saptamani, este un copil extrem de cuminte, si sanatos, multumesc lui Dumnezeu. Pana la varsta de 6 luni a fost alaptat exclusiv la san (la indicatiile pediatrului, nu a primit nici apa nici ceai) si de la 6 luni am inceput incet incet diversificarea...care pana acum a mers si ea foarte bine.
Din punct de vedere al somnului,sunt o mamica norocoasa, deoarece pana la varsta de 3 luni Matei se trezea doar o singura data pe noapte sa pape laptic iar de la 3 luni (mai exact din noaptea dinainte de botez) doarme toata noaptea. Nu stiu daca este coincidenta sau nu, insa la noi asa s-a intamplat.Singura "problema" ar fi ca adoarme in jurul orei 00.30, dar pe de alta parte se trezeste la 10.00 dimineata. Acum suntem in plin proces de reorganizare al programului, speram sa o scoatem la capat.
Din punct de vedere al dezvoltarii fizice, Matei e in limitele normale de inaltime si greutate, insa pentru ca avem o diferenta de tonus pe muschii din fata comparativ cu muschii din spate, ni s-au recomandat sedinte de kinetoterapie pe care le incepem saptamana viitoare.El este foarte activ, se rasuceste intr-una de pe spate pe burta si invers, sta mai mereu pe burtica, insa nu ii place nicicum sa stea in fundulet...abia rezistam si in timpul mesei...
M-ati uimit cu dintisorii vostri...la noi nu exista nici un semn momentan...
In rest, vom mai povesti pe parcurs...va multumesc inca o data ca ma primiti in randurile voastre...pentru mine faptul ca v-am gasit va fi extrem de benefic pentru ca deja incepeam sa simt lipsa interactionarii cu oamenii, mai ales in perioada asta friguroasa cand nu pot iesi sa ma plimb cu Matei prin IOR.
O noapte usoara tuturor!

(20.08.2010)