Lucas, bebe de Prettysunshine a plecat la cer
Raspunsuri - Pagina 11
prettysunshine spune:
Diana,nu stiam ca si tu ai pierdut copilasi,imi pare foarte rau.De asta intelegi tu asa de bine prin ce trec.Ai foarte mare dreptate cu planurile,asa e,toate planurile din ultimele doua luni au fost facute in functie de Lucas si acum el nu mai e.
Doina,si pe mine ma evita lumea sau daca imi vorbeste incearca sa evite pe cat posibil sa aduca vorba despre Lucas si eu exact despre el vreau sa vorbesc.Si mie mi se spune "sa trec peste",cum pot sa trec peste?Cum pot sa trec peste cand in lumina ultimelor investigatii se pare ca toata aceasta tragedie ar fi putut fi evitata si as fi fost inca insarcinata acum sau l-as fi tinut deja in brate.Stiu ca o sa-mi spuneti sa nu ma invinovatesc,dar nu e posibil,daca nu as fi facut amniocenteza Lucas s-ar fi nascut la termen si acum as fi fost cea mai fericita mama din lume.ma doare sufletul cand ma gandesc ca l-as fi putut tine in brate,l-as fi putut vedea cum creste
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
alinuk spune:
prrety
o imbratisare pentru tine
e normal sa-ti plangi micutul
e normal sa ai sentimentele de vinovatie
... starile prin care treci sunt umane, firesti
mergi la bis Sf Stelian (sunt moastele acestui sfant) si vorbeste cu micutul tau, roaga-te pentru sufletelul lui imaculat
poate si la duhovnicul tau daca ai, daca nu, roaga-te sa-ti gasesti unul potrivit
sunt cateva propuneri doar
inca o data te imbratisez si sper sa ai puterea sa te ridici, sa mergi mai departe
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
prettysunshine spune:
Alinuk,nu te supara,dar eu am incetat sa cred ca exista un Dzeu.Asa ca nimic legat de biserica si Dzeu nu ma poate ajuta.In plus,ce fel de religie e aceea care refuza sa faca rugaciuni pentru un copil daca acesta nu e botezat?
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui prettysunshine In plus,ce fel de religie e aceea care refuza sa faca rugaciuni pentru un copil daca acesta nu e botezat? Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011) |
Aici sunt perfect de acord cu tine. Nu iti spun ce reactie a avut preotul cand l-am chemat pt. inmormantare (ma rog, un fel de slujba de inmormantare) si a aflat ca nu era botezat. Si cum m-a facut sa ma simt mica-mica, ultima fiinta de pe pamant pt. asta, de parca nu eram eu destul de necajita si umflata de plans.
In fine, eu nu cred in biserica si regulile, oranduielile bisericesti. Cred in D-zeu, cred in ceva si sunt convinsa ca nu am gresit cu nimic (in ceea ce-l priveste), iar puiul meu e fara de pacate acolo unde e.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
prettysunshine spune:
abramburika,eu l-am botezat cand avea 20 de zile.Insa inainte de asta parintii mei au vrut sa dea pomelnice la biserica pentru el in Romania si li s-a raspuns ca nu se poate fiindca nu e botezat.Mi se pare de neconceput asa ceva atunci cand e vorba de un bebelus care nu are niciun fel de pacate.Nici eu nu cred in oranduielile bisericesti,insa am vrut sa fie botezat totusi.
Si eu am crezut cu tarie in Dzeu,insa acum nu mai cred.
emanouela spune:
ingrid, nu-mi multumi.....stiu ca iti e greu, ft greu....esti si departe....si mie mi-a fost fantastic de greu ca nu aveam cu cine vb, daca nu simt durerea ta pt pierderea lui Lucas, macar iti inteleg sentimentul de singuratate. e greu si pt Cosmin insa, tre sa il intelegi si pe el....stiu ca uneori e frustrant, 'eu inteleg pe toata lumea si pe mine cine ma intelege?'...mie cel putin de multe ori mi-a incoltit asta in minte....dar pe el trebuie sa il intelegi, daca nu o faci tu, nimeni nu o face.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail