Pian digital

Pian digital | Autor: Diana_b

Link direct la acest mesaj

De sambata Mircea incepe lectiile de pian si m-am gandit sa-i cumpar un pian digital (ca pianinele clasice sunt prea scumpe), numai ca sunt atatea tipuri ca nu stiu ce sa aleg. As vrea sa fie ceva bun, dar nu prea scump. Ati putea sa-mi recomandati ceva? Voi ce aveti (care aveti)? Sunteti multumiti?

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004/index.htm" target="_blank">Bebelusi de ian-feb 2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana971 spune:

Cel mai bine e sa intrebi un profesor de pian, noi am luat un Kawai la recomandarea prof., care este multumita de sunet.succese tanarului pianist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Am studiat azi dimineata vreo 3 ore problema, si mi s-a pus pata pe un YAMAHA YDP-141 ARIUS, de 3000 lei. O sa-i mai sun maine sa mai cer niste detalii.

Multumesc Roxana

www.freewebs.com/bbianfeb2004/index.htm" target="_blank">Bebelusi de ian-feb 2004

Mergi la inceput

Inca o intrebare: ce credeti ca e mai bun pt pian, un scaun fix sau un scaun rotativ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fix, fara discutie.

la pian digital nu ma pricep, stiam de Clavinova ca sunt bune.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Noi am cumparat in urma cu 3 ani Roland. Suntem foarte multumiti, l-am luat la recomandarea profesorului de pian. L-am luat impreuna cu scaun.

Este www.thomann.de/gb/roland_rp201_sb_set.htm" target="_blank">acesta , cumparat din Germania.

Mergi la inceput

Pana sa-mi raspundeti voi, am comandat deja un scaun rotativ, ca tot rotativ am avut si eu cand eram mica si cica invatam sa cant la pian :)

Din pacate am avut bugetul oarecum limitat, asa ca n-am putut sa iau ceva mai performant decat ce am luat, desi as fi vrut. Dar macar sa invete bine pe asta si cine stie, daca descopar un maaare talent, cand o mai creste luam ceva mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Cum "scaun rotativ"? Cine ti l-a recomandat? Un profesor de pian in nici un caz. Ma rog, noi avem o profesoara de moda veche si sa zicem foarte riguroasa. Un scaun bun pentru o pozitie corecta se regleaza si pe verticala, iar pe orizontala este mai lat decat un scaun obisnuit.Daca vrei sa folosesti un scaun obisnuit ii proptesti picioarele si fundul pe un vraf de carti groase.
Nu am vazut nicaieri vreun instrumentist stand pe un scaun rotativ.

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput