Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 13
simplicity spune:
Ca tot vorbiti de concedii si noi o sa plecam la sfarsitul saptamanii viitoare in Tenerife,evident toti 3;noi plecam iarna ca vara e plina de examene si adunat bani pt ce planuri mai avem....
Abia astept,e prima iesire in 3,asa ca va fi de vis,abia astept sa ne relaxam,detasam de ce e aici,sa fim numai noi 3
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
alexutzzza spune:
BF am sunat la o pensiune de langa ei pe care ii gasisem pe net si erau fully booked (noi cautam pe 14 august ptr 15 august
ful sezon de pe o zi pe alta...mai greu gasesti) si ne-au recomandat.E pensiune, e personal care face curat. asta e site-ul lor dar e numa in graca : http://www.zasstudios.gr/
Dar la ce tocmai i-ai raspuns Decenuelei cu cum vezi tu vacanta iti recomand din suflet http://www.parosbay.com/en/
In perioada in care mergi tu scoti la 60E pe noapte dubla si iti dau pat gratis ptr bebe. Ai mic dejun inclus si insula e superba. Poti sta lejer 3-4 saptamani si sa mergi in fiecare zi pe alta plaja, toate cu apa buna ptr bebe limpede si mica (majoritatea au apa mica, dar sunt si mai adanci). Insula e ieftina (la taverne , cluburi), ai si Naussa ca oras de fitze cluburi baruri si viata de noapte sa iesiti frumos la un drink cand lasati copilul acasa, ai ce vizita, stradute pitoresti, cea mai veche biserica construita de Constantin si Elena, orasel pitoresc in munti etc. Ai avion si au masina sa vina sa te ia de la aeroport de la hotel. De asemenea daca bookuiesti masina vin sa te ia cei de unde ai bookuit. Noi la hotelul asta am stat la nunta impreuna cu majoritatea invitatilor si am facut nunta la restaurantul de pe plasa de langa hotel unde mancarea e mai mult decat excelenta!!! 

Si oricum, in Paros, oriunde ai manca totul are alt gust. Fructele de mare ti se topesc in gura! totul e proaspat si delicios, bucataria excelenta! Si crede-ma, copilul nu e deloc prea mic sa il iei cu tine, noi am fost cu Yannis la 6 luni...singuri! Voi mai aveti si bunicii cu voi e la fix!
de
Yannis
plateea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Ce imi place cand vorbiti de vacante....parca ma si imaginez pe insule grecesti stand la soare. ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
da, da, da...
eventual, toate gazelele pe sezlonguri, la soare, iar pufuletii toti in apa, stropindu-se de zor...

hai, vara, hai...
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
exista o explicatie medicala pt treaba asta... condilii interni se dezvolta mai tarziu decat cei externi, de aceea toti copiii par "cracanati" la inceput. se insista doar daca asta afecteaza mersul normal sau daca persista dupa 2 ani... Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
ce inseamna omul cu carte

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui xela_07 BF - nu e scumpa Grecia fata de Turcia, Spania si chiar Bulgaria ... O sa zica lumea ca suntem fitzoase cu hotelul ... Copilul nu e prea mic daca vreti sa-l luati cu voi, mai ales ca mergeti si cu bunici. |
Fitoase, nefitoase, urasc sa ma gandesc la mancare, sters masa, spalat vase si facut ordine in concediu. Mai bine stau acasa si ies in curte.
Iar cu copilul....noi ne dorim, pt ca i-am dus dorul o gramada in Austria, dar ce facem ca trebuie sa il culcam la 8.30-9, la pranz unde doarme? trebuie adus acasa, sa fie inturneri si liniste, draperii trase, oameni in varful picioarelor, etc....stam dupa fundul lui tot concediul...si nu stiu daca se merita, ca el oricum nu intelege nimic. Plus tone de bagaje, pampersi, haine....nici nu stiu daca am destule genti pt bagajele lui!!!!
Acu ca ma gandesc....incep sa imi dau seama de dimensiunile proiectului vacanta cu bebe. Pai noi pt 2 zile de uichend in alt oras, la mama, si plecam cu un portbagaj mare-mare plin ochi. Darmite pt 7 zile, cu avionul! Mi se pare aproape imposibil. Doar sa ii iau de acolo tot ce are nevoie.
plateea spune:
| citat din mesajul lui simplicity Ca tot vorbiti de concedii si noi o sa plecam la sfarsitul saptamanii viitoare in Tenerife,evident toti 3;noi plecam iarna ca vara e plina de examene si adunat bani pt ce planuri mai avem.... Abia astept,e prima iesire in 3,asa ca va fi de vis,abia astept sa ne relaxam,detasam de ce e aici,sa fim numai noi 3 ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
crapa in mine ranza, da' va doresc sa aveti o vacanta de vis...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
danasor spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tomaca
Da, se fac gratis cu trimiterea pt ca se deconteaza la casa de sanatate. Dar este posibil sa se conteze undeva de la cine sunt trimiterile si sa se recompenseze doctorul. Este un mecanism pe care l-am intalnit pe la toate firmele de farmaceutice le care le-am auditat si nu numai. Bine pus la punct de altfel. Acum poate ca nu este cazul dnei doctor si laboratorul este bun. Nu este insa singurul. Si nu stiu cat de mare este. Oricum sunt multe laboratoare bune, pot sa dau exemple. Este departe de tine, ca si asta conteaza. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
cine stie.... stie
macar bine ca isi fac treaba cum trebuie,cel putin asa inteleg de la voi
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui simplicity Ca tot vorbiti de concedii si noi o sa plecam la sfarsitul saptamanii viitoare in Tenerife,evident toti 3;noi plecam iarna ca vara e plina de examene si adunat bani pt ce planuri mai avem.... Abia astept,e prima iesire in 3,asa ca va fi de vis,abia astept sa ne relaxam,detasam de ce e aici,sa fim numai noi 3 ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
go go go!Have fun!
suuuper!!!

de
Yannis
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
crapa in mine ranza, da' va doresc sa aveti o vacanta de vis... ![]() ![]() Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Si mieeeeeeeee!

Sa va distrati super!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Beatrice1982 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
ce inseamna cracit? poate cracanat? pt ca cracite sunt toate cand desfacem picioarele... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
dap cracanat.............
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...