Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Magiun de Topoloveni am vazut eu la selgros.

A papat puiul piureul de fructe: para+mar+porto (ca nu am avut suficienta para si nici mar). Astuia daca-i dau para cu orice, cred ca ar baga... la greu.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Pai, ar cam fi vreo trei saptamani decand o tragem si a facut aerosoli la greu, acum mai are homeopate si sirop din muguri de calin, insa parca tot haraie si ma cam sperie. Sper sa nu recidiveze

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Bumblee si eu am luat un borcan dintrala cum spui tu dar inca nu i l-am dat, chiar am sa ma uit sa vad cum e si asta cu concentrat ori ba

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata!

LA multi ani Raducu scump de Tina!!! Ce baiat mare esti!!!

La multi ani Eva cu ochi frumosi de ELa!

La multi ani Mihai blondin dulce de Victo!!!

La multi ani Sofia de Ana! La multi ani Maria de Rubia!!!

La multi ani Miguel de Aelita!!! 6 lunite! Si la multi ani mami Aelita pt Sf. Valentin! - m-am trezit acum si eu...

Cristina, mamica scumpa!!! La multi ani draga noastra, sa fii mereu fericita, mereu sanatoasa, sa te bucuri de cei dragi in fiecare clipa!!! Ia zi, papam si noi o felie de tort?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

La multi ani si de la noi....
Si cu intarziere pentru Rody multi ani fericiti, cu intelegere si multa dragoste

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

La noi nu se gasesc nici borcanele Milupa, nici Hero Baby. Asa mi-e ciuda ca aici tot parca aduc toate ciurucurile. De ex. pe Amazon UK au astia de la Hipp o gama cu "100% Fruit" garantat dar nu le livreaza la noi si nici in magazine nu le gasesc.

Cu prunele f. f. bun e Magiunul de Topoloveni nu are decat prune si atat. Daca vrei iti fac pachet un borcan si ti-l trimit

mai sunt vreo cateva firme care produc papa ptr bebe (gen Nutriben, Blevit, Hipp), de astea nu am mai pomenit ca si aici sunt mai mult in farmacii si mai scumpe. dar sa va faceti o idee cu celelalte: 2 borcanele de fructe/legume a cate 250 g sunt cam in jur de 1.80-2 euro, un set de 4 cutiute de 100 g fructe 1.30-1.50, 2 sticlute cu suc de fructe, 1 euro...

da, saddie, am putea sa facem schimb de pachete, la cat mai platesti pe kg, iti ramane si de-o cafea daca le cumperi tot din Ro

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput