Zmeurici de iulie-august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Ieri ziceam ca nu o radiez pentru ca oricum nu are ce sa-i faca acum la dinti, si aseara am ajuns la urgente si i-am facut radiografie la cap, ca s-a lovit rau la marginea biroului. Nu are nimic la craniu, doar un hematom mare si o taietura. Am trecut prin clipe pe care nu le doresc nimanui. Acum e bine, datorita arnigel, s-a retras aproape tot hamatomul.

V-am trimis pe contul comun un mesaj de martisor din partea Mariei, inainte de eveniment.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna seara,Corina imi pare rau ca ati trecut prin asa momente,Alex s-a lovit anul trecut in concediu in Spania si tot asa ne-am dus cu el la urgente,i-au dat cu betadina la rana si au zis ca bine ca nu e prea rau ca ar fi trebuit sa-l coasa.Radiografie nu i-am facut,la noi nu era nevoie.
Dar am intrat pe cont si am azut filnuletul cu Maria ta,e cea mai tare de aici cred,vb si Alex dar nu poate repeta atat de bine cuvintele,bravoooo

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Corina, uffffffff! Pupici multi multi si Mariucai si tie mamii, doua fete incercate. Sa treaca bubita repede si tie spaimele! Unde e taiata? tre sa vad pe cont pe martisoara ta
Patricia, Giova, multumesc!Mai sunt caninii de sus si cand or fi maselele de 2 ani.
Alus sanatate puiutilor tai! Super ca lucrezi de acasa!
Patricia, naspa cu zmeurelul mamos, eu il inteleg perfect si te intelg si pe tine
Giova, ma bucur ca ti-a iesit painica, finuta e delicioasasa va traiasca!am intrat repede in magazinul cu produse organice din fata Auchanului, acolo aduc quinoa dar azi nu aveauau spus sa stau linistita ca sigur vor primi din nou. In schimb am vazut ca aveau amarant. De asta stie careva ceva? Ce gust are si cum se prepara?
Va pupacim!NB!

Mergi la inceput

Anemona, multumim! Im pare rau acum ca i-am facut radiografie, nu mai zic ca vroia sa-i faca anestezie generala ca sa stea nemiscata, dar am preferat sa strang din dinti si sa o tin cat pot eu nemiscata, si nu am reusit decat una. La cum arata noaptea trecuta, nu cred ca mai eram om a doua zi, macar am stat linistita ca nu are nimic la cap. Sper sa nu-i fi facut mai mult rau.

Lucialu, . S-a lovit la frunte, cumva deasupra ochiului drept, o taietura si un hematom cat jumatate din frunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ce mai faceti mamicutze?
Aseara mi-au dormit amandoi copiii in acelasi pat. Doamne ce dulci erau. M-am trezit de cateva ori si m-am uitat la ei...aveau amandoi aceleasi pozitii.

Alus sananate copiilor. mai ce viata si acolo...totul se face cu pile si relatii...ca si la noi.
Poate ajungi macar tu la consulat, cred ca ar fi frumos.
Patricia aoleu....cred ca ar dormi mult mai linistit daca l-ai intarca. am vazut si eu la edi treaba asta si au mai zis aici cateva mamici. Nu te-ai mai gandit la pasul asta?
Bafta cu dieta. eu tot cu Rina, dar merge greu de tot...vad ca numai la ziua de vitamine mai dau jos, in rest stagnez. dar nici nu o tin cum trebuie si nu beau 2 l de apa/zi. Pana la vara, tot ajung eu la 60 kg. Important e sa nu urce cantarul.
Moniland doamne ajuta sa gasesti bona cat de cat perfecta pt. fetitze.
Corinna bine ca s-a retras hematomul. te cred si eu ca te-ai speriat. ai actionat bine, nu te mai gandi acum la radiatii.
In mail ai pus tot filmuletul de pe FB? doamne ca e bestiala, ce frumos si cate stie sa vorbeasca Maria. o fetitza delicioasa.
Lucialu spor in iesit caninii de sus cat mai repede, si fara dureri asa mari.
Aha...deci acolo se gaseste quinoa dintr-ala. sa-mi zici cat este si ce gust are dupa ce-l cumperi. Ma tenteaza si pe mine sa-l incerc.

merg sa schimb lista cu sarbatoritii. paremi-se ca si au fost cateva...sau vor fi in zilele urmatoare.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

ce de sarbatoriti avem luna asta. Vom petrece nu gluma. vai de dietele noastre, la cate bunatati vom primi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

wow ce de sarbatoriti in martie

Corina bine ca a trecut si sunteti bine acum, am vazut filmuletul cu Maria e dulcica foc...aaa l-am vazut cred ca de 10 ori ca asa a vrut Anastasia nu se mai satura de bebe
Moni succes cu cresa , bona , sa gesesti repede si buna, eu as inscrie fetile si la cresa totusi in caz ca ramai fara bona...
eu o duc la cresa pt ca la noi bonele vor salariu de director si nu prea ne permitem acum plus ca nu prea am incredere
Alus credeam ca numai la noi e cu pile si spaga la cresa/gradi/scoala...mi-e groaza...a se citi sila cand ma gandesc ca tb sa merg la cresa sa ma milogesc de directoare sa o primeasca pe Anastasia sper sa am noroc...daca nu chiar nu stiu ce o sa fac...

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza la pranz, mamici dragi!
Am facut si noi putin smotru si acum am intrat sa vad ce mai faceti.

Corina, imi pare tare rau ca a patit Mariuca beleaua asta. Cred ca toate mergeam cu copilu direct la radiografie, stai linistita, n-are de ce sa-ti para rau, te-ai asigurat ca e bine. Hematomul o sa se retraga. Pupam vorbareata mica, sa-i treaca repede!

Giova, nu le-ai facut si cateva poze sa vedem si noi cum dormeau puii tai? Mama, ce satisfaactie uriasa trebuie sa ai cand ii vezi asa impreuna .

Si eu am mai multa incredere in cresa decat in bona. Cred ca o sa fie greu la inceput pt David, ca e complet dependent de mine, dar tocmai de aia vreau sa-l dau la cresa, sa se mai desprinda putin de mine. PLus ca invata o multime de chestii noi acolo, plus diciplina, etc. Sper din toata inima sa gasesc una cat de repede cand ajung in mai in bucuresti.
Gata, ma duc sa dau de papa la pui, sa aveti o zi buna!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

heiiii! salutari la zmeurici!

G se chinuie cu caninii in continuare...o tinem asa de doua luni
aproape ufffff...noaptea e si ea agitata asa ca am inceout sa-i dau Baby Calm si de doua nopti doarme bine ...in rest suntem bine
am avut si "intamplari nedorite"

aaa...m-am hotarat intr-un final si m-am tuns o sa descrac poze...
nu prea reusesc sa scriu...dar de citit va citesc mereu

Giova ce bine suna, in weekend ancati la restaurant mai iei si tu o pauza; bafta la cursul de foto (poate ne dai si noua cateva trucuri ) Edilinul a inceput sa vorbeasca bine, felicitari Finuta este dragalasa foc, sa va traisca!!! eeehhh, poate, poate vine si la voi o fetita

Uliasi imi pare foarte rau!!!

Monilland uuffff...greu sa te imparti intre munca si copilasi mie imi este foarte greu si nu mai am timp de nimic...cu toate ca G sta cu mama mea ... dar daca merita dpdv finanaciar go for it!Bafta!

Clara multa bafta in bussines-ul tau! mi-a placut foarte mult site-ul si mai ales lucrusoarele impletite de tine: sunt originale, altfel!si eu l-am cautat pe Bryce printre copilasi diferenta dintre noi si partea vestica este dorinta de imbogatirea rapida cand iti deschizi propria afacere; binenteles ca sunt si exceptii!
bafta multa!

Lucialu si voi tot cu dintisorii va chinuiti greu...greu...o sa treca si perioada asta si vor veni altele: sa speram mult mai bune!

Muffinuta uuffff...Makka Pakka are personalitate! multa rabdare

Corina imi pare rau pentru intamplarea urata! si noi am trecut prin ceva asemanator, dar nu chiar asa! am vazut filmuletul, dar fara sonor pentru ca nu am boxe la servici o sa incerc sa ma uit de acasa...daca ma lasa G pupupicei multi Mariucai sa-i treca repede si sa nu mai treceti prin astfel de momente! anestezie generala...? uffff

noi facem painica in casa la cuptorul de la aragaz cu seminte - iese mult mai buna si mai repede (asta pentru ca masina de paine s-a stricat )

noce vreti sa infiati un copilas?
citesc mereu blogul tau! este foarte util si te prinde
cand mai pui poze cu Pi ?

mqqm am incercat sa intru pe blogul tau si scrie ca v-ati mutat

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vally de Gloriutza 13.08.2009

Mergi la inceput

Giova, Adriana, Uliiasi, Vally va multumim si voua pentru incurajari si pentru aprecieri !

Mergi la inceput