LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Va doresc o primavara frumoasa care sa va aduca multa fericire, sanatate si noroc! Va pup cu drag pe toate!

Si eu am primit martisor de la baietelul meu si de la tati a lui, un Mickey si o Minnie Va dati seama ca le am in piept acum. Vladut mi le-a adus si mi-a zis "La multi ani!"

La multi ani sarbatoritilor ultimelor zile, sa cresteti mari si sanatosi!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Miere spor la treaba.

Cristi foarte frumoase lucrusoarele. Ce face Carol, a facut si el varicela pana la urma?

Porumbita sper sa vina si bb2 in curand. Felicitari pentru vocabularul lui Robert. Poti sa-mi spui te rog aici sau pe PM la ce gradi mergeti voi?

Arriel am vorbit la gradi de stat, mai mult ca sigur nu mi-l primesc de la toamna ca sunt foarte aglomerati, au foarte multe cereri, anul trecut au ramas o gramada de copii de 3 ani neinscrisi din lipsa de locuri. Asa ca ma indoiesc tare ca o sa mi-l primeasca pe al meu la 2 ani jumate si fara sa faca minimul cerut. Ne-am orientat acum spre o gradi particulara mai ales ca vrem sa inceapa din primavara. Sa vedem daca se poate obisnui daca nu inapoi la mami.

Ledi am vazut tunsuliciul...mama dar tu chiar te pricepi la tuns.

Mara lasa ca incepe Andru cu distrugerile dar o sa vezi ca in curand o sa inceapa sa repare tot prin casa...asa eram eu cand eram mica: mesterul casei.

Bee mersi de intrebare...eu pana acum ceva timp ma gandeam ca mananca prea multa carne...daca nu are carnita mancarea nu e asa de buna, e ca mine. Felicitari pentru Alexia si progresele ei.

Daiopri am vazut pisoii, ce mare s-a facut Tudor.

Micola uite aici nishte pozici de saptamana asta.

gashca de mamici si licurici

Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

O primavara frumoasa tuturor!

Crisspy si mie mi se pare ca e lipsa de carnita, papa mezeluiri? Si un pic viral. Multa sanatate! Ai sa vezi ca va fi bine cu bebe 2.

Miere multa sanatate lui Aidan si sa vina bebe 2 cat de curand sau cand e timpul!

Porumbita spor la bebe 2, vine el cand stie! Multa sanatate!

Ledi multa sanatate si voua! E super David tuns! Ti-am zis ca te pricepi!

Cristi fff frumoase hainutele! Ce mai face Carol?

Lisa nu-mi vine sa cred ca deja ai trecut de prima jumatate a sarcinii! Pupici si multa sanatate!

Dana felicitari piticului pt dezbracat!

Bee multa sanatate! Sa fie cat mai multe vesti bune! Socrul tau cum mai e?

Dark spor la lucru!

Mara bine ca nu au patit copii nimic.

Paula ce repede a trecut 1 an...Spor la bebe 2!

Micola bravo pt reintoarcerea la gradi fara incidente!
Sa va zic de olita... Karina mai foloseste pampers doar la somnul de noapte!

Noi am fost de dimineata cu floricele si martisoare la gradi, pe care le-a facut mami! http://kadarbijoux.blogspot.com/

O zi minunata tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

tzumpi, ca de obicei, dulce de-ti vine sa-l mananci..
si vesel, nevoie mare:)

Mergi la inceput

Eehehe...pupam grasunelul Razvi si mamica pe burtica Iti sta tare bine cu burtica!!!!

Pe Aidan il admiram mereu pe FB!

Intru acusi si pe mail

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Vai, cat e de dulce Razvi Nu-l mai vazusem de mult si mi-era dor de gropitele lui

Uitati poze si cu baiatul meu mare si intarcat https://picasaweb.google.com/annavladut/2Ani?authkey=Gv1sRgCLbt3rvpkOasEQ#5570882391971156722

http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc fetelor

Intr-adevar e un nebunica, dar ma enerveaza ca nu zice zi el vorbe, d'astea, nu se dezbraca / imbraca, nu mananca singur...a fost prea mult cocolosit de mami si se vede.

Astept minuni de la gradinita asta, sper sa nu fiu tare dezamagita.

Tocmai ce mi-am facut programare pentru amniocenteza pentru 18 martie...sa-mi tineti pumnii

Anna eu ti-am admirat flacaul mai demult (mai trag cu ochiul pe la buburuze cand si cand)...zici ca, gata, v-ati intarcat? Felicitari!

Crisspy, fericita de Razvi si 14 sapt

Mergi la inceput

Eeee...de cand il astept eu pe Vlad si cum il tine mami ascuns... E un frumos si un baiat mare! Anna ce mult s-a schimbat, e baietel in toata regula!

Va si fug la treburi!

Daria

Karina

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Multumesc fetelor

Intr-adevar e un nebunica, dar ma enerveaza ca nu zice zi el vorbe, d'astea, nu se dezbraca / imbraca, nu mananca singur...a fost prea mult cocolosit de mami si se vede.

Astept minuni de la gradinita asta, sper sa nu fiu tare dezamagita.

Tocmai ce mi-am facut programare pentru amniocenteza pentru 18 martie...sa-mi tineti pumnii

Anna eu ti-am admirat flacaul mai demult (mai trag cu ochiul pe la buburuze cand si cand)...zici ca, gata, v-ati intarcat? Felicitari!

Crisspy, fericita de Razvi si 14 sapt

Multumim Da, l-am intarcat cu o saptamana inainte sa implineasca 2 ani. A fost neasteptat de usor, am un baiat atat de intelegator si eu mereu l-am subestimat. Nu mi-a plans absolut deloc, desi se vedea ca sufera, dar totul s-a bazat pe comunicare (si el manca tzatzi de 100 de mii de ori pe noapte). Acum doarme toata noaptea fara sa se mai trezeasca nici macar sa bea apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Multumim Da, l-am intarcat cu o saptamana inainte sa implineasca 2 ani. A fost neasteptat de usor, am un baiat atat de intelegator si eu mereu l-am subestimat. Nu mi-a plans absolut deloc, desi se vedea ca sufera, dar totul s-a bazat pe comunicare (si el manca tzatzi de 100 de mii de ori pe noapte). Acum doarme toata noaptea fara sa se mai trezeasca nici macar sa bea apa

asta zic si eu intarcat cu succes! bravo!

Mergi la inceput