Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dianav cred ca dani va merge la scoala la 6 ani si 10 luni. pe de o parte pentru ca educatoarele imi spun ca, daca as vrea, ar putea merge acum lejer la grupa mare sau chiar pregatitoare, pe de alta parte pentru ca mie mi se pare tarziu la 7 ani si 10 luni, pe de alta parte pentru ca eu am fost la 6 ani si o luna si am fost ok, etc, etc.
totusi, pana atunci - adica pana cand trebuie sa ne decidem - mai e un an, mai vedem cum evolueaza copilul. singura mea emotie e cu atentia si statul "linistit"... din moment ce se muta grupa pregatitoare la scoala, cred ca vor trebui sa stea in banca ... no, acolo am eu emotii.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 19+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yagmur

Buna dimineata,
Ruxandra, auch . Asa este, nu voi mai spune ca nu poate face ceva... dupa cum s-a vazut atunci cand isi doreste ceva, reuseste...
Porumbita, am citit ce ai scris si nu pot zice ca nu sint lucruri adevarate acolo. Cel putin eu am putut observa pe Luca cum l-au afectat schimbarile neplacute din jurul lui sau efectul starile stresante prin care am trecut... Inca lucrez mult la acest aspect avand in vedere mutarea in Bucuresti si atmosfera destul de tensionata de aici.
Diana, inca nu am decis la ce varsta va merge la scoala... as inclina spre 6 ani si 9 luni avand in vedere ca este la grupa mijlocie, dar sa vedem ce va fi mai incolo. Luca nu sta in banca, educatoarea spune ca nu reuseste sa se concentreze la activitati . Ieri si-a pus toata apa din sticla pe cap... pai da, daca este elementul destabilizator al grupei. Plus ca nu ma incanta deloc noua lege a educatiei si mutarea grupei O la scoala..
Danutz - e chiar interesant la turca; imi aduc aminte si de gramatica lb. romane .
Pupici

Yagmur si Luca

ma enervez cand te "aud" cu elementul destabilizator al grupei .
pai sa faca bine educatoarea sa gaseasca modalitati de cooptare a tuturor copiilor la activitati. si dani mai are momente cand nu e atent, se zbentuie in loc sa stea in scaunel, vorbesc cu el, vorbeste si educatoarea, dar sa nu aud ca destabilizeaza ceva ca ma apuca ... toate alea

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Mda...voi incerca sa nu raspund provocarii...Porumbita..teoria ta e viabila poate intr-o oarecare masura - CORECT...dar conteaza si cum o spui.. CORECT
Si cum am mai spus..nu generaliza.. CORECTcunosc si copii din familii mai putin idilice care sunt suficient de "zdraveni"! CORECT

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Laura, m-am grabit si nu am pus ghilimelele. Nu eu il numesc asa, ci una dintre educatoare... cu care am avut o prima discutie saptamana trecuta, foarte serioasa, dupa ce respectiva s-a panicat si a reactionat gresit la prima criza de isterie a lui Luca. E greu sa gasesc cooperare la educatoarele astea de moda veche, care isi doresc sa aiba doar copii care stau in banca, asculta intotdeauna, nu vorbesc neintrebati si nu urla la ele .
El este vehement cand nu vrea sa faca ceva, refuza sa desene/picteze dintotdeauna si ele nu au rabdare. Sper sa imi asculte sfaturile.
Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

'neata.
frig la noi. nu, nu atat de frig ca la mamaana , dar tot frig.
si nu. nu mai ploua azi. sau nu, nu ploua inca azi.

the secret circula si prin cercul meu acum vreo 2,3 ani, si recunosc, pe cuvant de indian, cum zice bea, ca n-am avut rabdare mai mult de 15 minute sa-l vizionez.
parca-mi spala neuronii. unul dupa altul. nu contest importanta gandirii pozitive, dar de aici si pana a afirma ca daca mie nu-mi plac vecinii mei din dreapta/stanga/fata/spate are oaca muci mai multi, sau o dezechilibrez in oarecare mod, mi se pare o aberatie.

by the way oaca. intai m-am pierdut in calcule, am luat dom'le creionul in mana sa vad cum sta treaba. bea o sa mearga la scoala sau la 5,9 ani sau la 6,9 ani. nu stiu inca. depinde de ea.
varianta cu 5,9 ma inspaimanta ...parca-i devreme tare...dar daca o sa inceapa sa se plictiseasca de moarte la gradi?!? mai bine o las sa se taraie un an??...si nici macar nu stiu daca poate asa devreme..aici e imbarligata treaba, cu copii care pot - daca vor - sa inceapa scoala, si copii care trebuie sa inceapa scoala. si varsta se schimba de la an la an...plus ca trec toti printr-un test, o adevarata comisie invadeaza gradinitele in fiecare martie..
mai e timp sa urmarim problema. ma iau transpiratiile de pe acum..brrr.

yagmur ce-mi place mie de tine!! turca?
afiet olsun. ce-i mai important stiu,cu burta plina vine restul de la sine..
luca a trecut prin multe schimbari, da-i nitel timp. o sa razbata.
danut? schimbi domiciliul? stres?

oaca e ok. cu muci si tuse noaptea, nimic nou, cu drame la gradi care trebuiesc alinate acasa, cu dorinta de a se marita - ba cu mine, ba cu piromanul, ba cu vreun prunc de la gradi - foarte prezenta..cand am intrebat-o de unde pana unde mi-a spus ca in povesti toti fac nunta la sfarsit... inoculare dom'le din frageda copilarie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinico

'neata.

the secret circula si prin cercul meu acum vreo 2,3 ani, si recunosc, pe cuvant de indian, cum zice bea, ca n-am avut rabdare mai mult de 15 minute sa-l vizionez.
parca-mi spala neuronii. unul dupa altul. nu contest importanta gandirii pozitive, dar de aici si pana a afirma ca daca mie nu-mi plac vecinii mei din dreapta/stanga/fata/spate are oaca muci mai multi, sau o dezechilibrez in oarecare mod, mi se pare o aberatie.

by the way oaca. intai m-am pierdut in calcule, am luat dom'le creionul in mana sa vad cum sta treaba. bea o sa mearga la scoala sau la 5,9 ani sau la 6,9 ani. nu stiu inca. depinde de ea.
varianta cu 5,9 ma inspaimanta ...parca-i devreme tare...dar daca o sa inceapa sa se plictiseasca de moarte la gradi?!? mai bine o las sa se taraie un an??...si nici macar nu stiu daca poate asa devreme..aici e imbarligata treaba, cu copii care pot - daca vor - sa inceapa scoala, si copii care trebuie sa inceapa scoala. si varsta se schimba de la an la an...plus ca trec toti printr-un test, o adevarata comisie invadeaza gradinitele in fiecare martie..

oaca e ok. cu muci si tuse noaptea, nimic nou, cu drame la gradi care trebuiesc alinate acasa, cu dorinta de a se marita - ba cu mine, ba cu piromanul, ba cu vreun prunc de la gradi - foarte prezenta..cand am intrebat-o de unde pana unde mi-a spus ca in povesti toti fac nunta la sfarsit... inoculare dom'le din frageda copilarie..

Beatrice (13.12.2006)

Filmule "the secret" este doar un punct din univers, dar nu am sa incep aici sa dau lectii de fizica cauantica. Si daca la neoronul ala care isi face viata acolo undeva in capusorul dms. nu a ajuns informatia asta nu inseamna ca nu-i adevarat. Este mult mai usor de negat adevarul decat sa-l incerci sa-l intelegi.
Dar eram sigura ca fetele care iubesc sa stea cu poala in brate si cu mainele in san asa vor reactiona.
Mii de scuze fetelor
Dar am incercat sa fiu mai aproape de acele esente mai putin cenusii

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

cand dau de oameni care se bat cu pumnul in piept sustinand ca ei detin adevarul suprem ma ia cu tremurici.

porumbita asa cum ziceam..inteleg importanta gandirii pozitive. plus ca am pe cineva fooooarte apropiat mie, persoana mare consumatoare de literatura de specialitate. asa ca, crede-ma, sunt in tema.stii tu cum e...teoria si practica, doua papuci diferiti.

lasa-ma sa ma scald in cloaca mea de ganduri, ale mele's toate...
si vino mai des pe la fulgi, sa ne pove ce-ti fac flacaii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui porumbita80

Citat:
citat din mesajul lui chinico

'neata.

Beatrice (13.12.2006)

Filmule "the secret" este doar un punct din univers, dar nu am sa incep aici sa dau lectii de fizica cauantica. Si daca la neoronul ala care isi face viata acolo undeva in capusorul dms. nu a ajuns informatia asta nu inseamna ca nu-i adevarat. Este mult mai usor de negat adevarul decat sa-l incerci sa-l intelegi.
Dar eram sigura ca fetele care iubesc sa stea cu poala in brate si cu mainele in san asa vor reactiona.
Mii de scuze fetelor
Dar am incercat sa fiu mai aproape de acele esente mai putin cenusii

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

fain mesaj.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yagmur

Laura, m-am grabit si nu am pus ghilimelele. Nu eu il numesc asa, ci una dintre educatoare... cu care am avut o prima discutie saptamana trecuta, foarte serioasa, dupa ce respectiva s-a panicat si a reactionat gresit la prima criza de isterie a lui Luca. E greu sa gasesc cooperare la educatoarele astea de moda veche, care isi doresc sa aiba doar copii care stau in banca, asculta intotdeauna, nu vorbesc neintrebati si nu urla la ele .
El este vehement cand nu vrea sa faca ceva, refuza sa desene/picteze dintotdeauna si ele nu au rabdare. Sper sa imi asculte sfaturile.

Yagmur si Luca

ce ma intristeaza pe mine dani ca nu vrea sa deseneze. nu de alta dar eu habar n-am, n-am avut niciodata nici un fel de talent, mi-am pus bazele in dani
se pare ca si pusiul meu are tot atata talent, iar chef si mai putin. pana una alta, educatoarele s-au obisnuit ca el sta la lectii, din carti, chestii logice, dar cand vine vorba de desen l-au pierdut.
no, asta e, s-au invatat.
tot asa, sunt sigura, se vor invata si cu luca, educatoarea care se plangea ca dani nu deseneaza imi face, acum, capul patrat cu cat e de bun la karate si dans . fiecare cu ale lui.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

acu'despre bb
fost la eco. am facut pana la urma morfologie, bb are 19 sapt si 5 zile. mare, bre.
clar, s-a stabilit, e baietel. (dani imi spunea dimineata ca spera sa fie baietel, ca sa trebuiasca EU sa am grija de 3 baieti - logica de la 4 ani )
toate sunt la locul lor, organe, inimioara, camarutele de la inimioara, masuratorile coincid cu varsta conform ultimei mestruatii, deci dormim linistiti. o perioada, pana ne apuca iar

gasca

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput