Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

sorry mi-a dat o eroare si de aceea s-a produs tripla postare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Ana_vio, La multi ani si voua.Cu kg sunteti si voi f bine, e normal sa fie mai micuta ca noi ca e domnisoara doar. Draga de ea.
Am folosit si mameloane din silicon. Degeaba

Simona, am ajutor pe mama care trebuie s-o invat eu ce si cum. O menajera noua cu care abia ma acomodez ca trebuie sa stau dupa ea sa o corectez. Mai multi nervi, oricum toata casa eu o gestionez, cand mananca bebe, cand mananca Ati, ai schimbat copilul- nu l-ai schimbat, mama trage de mine- hai baga la masina, fa laptele ca poate ii e foame la copil...numai faze din astea de ma scot din minti. De dimineata pana seara am ceva de facut, dorm ziua numai cand simt ca am ameteli, cum s-a intamplat zilele trecute in Carefour. Sotul lucreaza pana la 7-8 seara, eu deja sunt varza pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Diana, crema contine asa:
- ZnO
- talc
- lanolina
- vaselina
- nistatin
- neomicina
- vit. A
Asta scrie pe reteta.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Diana, crema contine asa:
- ZnO
- talc
- lanolina
- vaselina
- nistatin
- neomicina
- vit. A
Asta scrie pe reteta.

mersi frumos!

ma duc si eu la farmacie sa le cer sa mi-o prepare, daca zici ca e asa buna

astea sunt toate ingredientele, da?

cine ti-a dat reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

uite ce mai asculta puii mei: cantec (anda calugareanu), tudot gheorghe - pedeapsa macului, diligenta cu papusi, mama coace paine, daca razi.

plus tapinarii: sunt fericit

Mergi la inceput

Elfica, merci de incurajare. Doamne ajuta sa fie asa cum zici, macar de la 3 luni sa se mai linisteasca ca nu mai pot.
Si eu am dureri de spate, mai exact in zona lombara. Groaznice. Te inteleg perfect doar ca la mine sunt mai rare. Esti tot cu cezariana? Eu la Ati aveam niste dureri de spate de murem si ca sa-mi dau seama de fapt ca ma durea operatia inauntru.

Sashenka, tu ziceai ca vrei un salon de masaj si slabire in Corbeanca?
Ei bine am gasit. Eram programata luni la prima sedinta de parafango dar am avut iar un episod cu frisoane si am anulat. Dar te anunt imediat ce fac prima sedinta. Uite oferta: 8 sedinte parargil+4 electrostimulari+ 4 sedinte vacum costa 560 lei.
Impachetarile le poti face cu ce iti place, in loc de parargil poti pune parafango, ciocofango..etc doar ca va costa 630 de lei.
Ce zici? Te bagi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Syl, te inteleg perfect! Eu sunt singura toata ziua, doar cu bebelina si simt ca imi iau campii uneori. Sotul meu ajunge acasa pe la 17.00-17.30, si cand ajunge are treaba (diverse chestii de la serviciu). Si cum in ultima vreme bebelina a trebuit sa fie schimbata de pampersi la fiecare 2-3-4 ore, am fost cu treziri noaptea, cu papa, cu leganat si asa mai departe. Am avut (si mai am inca) nopti in care ma trezesc la 2 si adorm (daca adorm) pe la 5. Sau nu mai adorm decat a doua zi seara, dupa ce adoarme mandra. Ziua nu pot dormi, ca mi se foieste copila de cum ma simte langa ea si se si trezeste, plus ca a fost ea agitata si n-a dormit in unele zile decat vreo 2 ore peste zi, si alea cu rugaciuni.

Mergi la inceput

Tinker_bell, multumesc de suport.

Amelia, nu alaptez pentru ca iau medicamente ca sa scap de raceala. Iau panadol pt frisoane, paracetamol, aspirina...sunt cam multe ca sa zzici ca nu se duc in lapte.

Mergi la inceput

Amelia, stiu ce vorbesti. Eu sunt la fel, de la 4 dimineata incepe treaba, e prima trezire- schimbat si dat papa apoi il pun in patut si de pe la 5 incepe laganatul. Scot un picior din plapuma si misc patutul- momentan se linisteste si iar se foieste si tot asa pana la 7. De la 7 iar schimbat si alimentat- vine Buni si il preia adica doarme langa el si eu o preiau pe viespia de Ati. O pun la masa pe la 9 si ma scol la 10 de la masa. Deci nu las unul din mana ca vine altul si asa imi trece ziua. Printre picaturi bag la masina, fac o mancarica sau mai fac cate ceva pt firma pe calculator prin mesenger sau telefoane.
Cel mai grav este ca nu-mi revin fizic. Eu le am pe toate, raceala, frisoane, dureri de spate, dureri de sani, rani la sani....mai bine tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

atentie la impachetari: daca aveti vase sparte, exclus!

sta cineva langa parcul regina maria?

Mergi la inceput