Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

am uitat sa va spun ca ieri am fost cu Ilinca la eco de sold si gata, avem confirmarea ca e totul absolut ok.

Vasari, noi suntem mari fani casa retro; anul acesta copilul vrea sa faca el martisoarele si felicitarile ptr 8 martie, asa ca saptamana viitoare mergem iar sa ne luam materialele necesare.

Tinker-bell, te inteleg asa bine cu indoielile; noi ne-am chinuit catva timp ptr bb 2 care pana la urma a venit in urma unui fiv. Eu luasem in calcul si adoptia insa sotul nici nu vroia sa auda, tot timpul imi spunea ca ii e teama ca nu-i vom iubi la fel, se gandea cum s-ar simti cel de al doilea copil cand va afla ca e adoptat etc...nu am reusit sa-i spulber temerile astea.Va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

ok, am inteles ca Ana_o este f ocupata, draga de ea! sper ca in scurt timp sa se rezolve si problemele ei.

dar Bravegirl, mirunam ce-or face? stiti ceva despre ele? ma gandesc sa le sun, parca niciodata nu au lipsit asa de mult.

si danait pe unde o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Hello, hello!
Anymona cum ii dai tu proboticul praf? Si eu am avut de ales intre Protectis si asta si l-am ales pe Protectis pe principiul usurintei cu care il pot da...asta praf mi se pare dificil, scria pe el ca la cei alaptati se pune pe san, dar nu prea inteleg cum, cat, nu cade? Tu cum ii dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sugubina am vazut pozele cu puficele .....
sunt atat de dulci ....
si stau asa frumos impreuna, iti vine sa le mananci !

sa va traiasca sanatoase si sa va bucurati de ele!

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

Sugubina, asta http://www.latrecut.ro/2006/04/fierbatorul-si-rashnitza/ Al meu arata bine, asta de aici e de pe vremea lu' tataie . Am dat vreo 5 lei pe el acum un an, si e mic, nu ocupa loc in bagaj si e buuun la incalzit lichide. Eu cred ca lactatia ta va fi stimulata cel mai bine de rate , nu cred in plante care sa faca minuni. Succes oricum!

Alina, nu se poate!!! Sofi mi-a sunat un clopotel, care m-a dus cu gandul la mama ei, prietena unei prietene ffff dragi de la randunici, mami de Thea. Din Buzau, nu?

Azi e ziua Sofiei la bunici, iar eu ma duc la dentist

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

'neata!

Sugubina, asta http://www.latrecut.ro/2006/04/fierbatorul-si-rashnitza/ Al meu arata bine, asta de aici e de pe vremea lu' tataie . Am dat vreo 5 lei pe el acum un an, si e mic, nu ocupa loc in bagaj si e buuun la incalzit lichide. Eu cred ca lactatia ta va fi stimulata cel mai bine de rate , nu cred in plante care sa faca minuni. Succes oricum!

Alina, nu se poate!!! Sofi mi-a sunat un clopotel, care m-a dus cu gandul la mama ei, prietena unei prietene ffff dragi de la randunici, mami de Thea. Din Buzau, nu?

Azi e ziua Sofiei la bunici, iar eu ma duc la dentist

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

da, chiar de Mihaela (Mihuta) e vorba! Noi ne-am petrecut ultimele vacante impreuna la mare cu fetele. Mai mult pentru noi, de ce sa nu recunosc. Si fetele amandoua foarte vorbarete.
Edit: succes la dentist.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

ceai de schinduf se gaseste si la plafarul din carrefour baneasa...

intrebare: cum preparati ceaiul si cat beti pe zi?!?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

beatrice mai da-mi o data, te rog, link-ul de la bebelsultau cu footmuff-ul acela mov!

am cautat footmuff de mi-au sarit ochii... ce mi-a placut aveau doar NEGRU si am refuzat aceasta culoare sau mai erau misto cele de la stroke, dar aveau un pret pe masura!

sunt disperata, vreau sa iau unul pana la botez si nu mai am decat 10 zile

asadar, heeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

beatrice mai da-mi o data, te rog, link-ul de la bebelsultau cu footmuff-ul acela mov!
am cautat footmuff de mi-au sarit ochii... ce mi-a placut aveau doar NEGRU si am refuzat aceasta culoare sau mai erau misto cele de la stroke, dar aveau un pret pe masura!
sunt disperata, vreau sa iau unul pana la botez si nu mai am decat 10 zile
asadar, heeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!
mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

Buna Burtici,

Am intrat si eu rapid sa va salut si sa incerc sa raspund la cateva mamici la cateva intrebari! Noi avem zile agitate, am inceput sa ii dau LP Evelinei, ne chinuim cate 30-40 min pt 30-60 ml...Asta e, o sa fim persuasivi!

Diana Uite link cu footmuff : http://ww w.bebelusultau.ro/subcat.php?categorie=Haine&marca=Bebe%20Confort
Nu stiu care era cel dat de Beatrice, dar asta am gasit eu cand am cautat!

Nu stiu cine intreba de Plafarul din Crangasi, sunt 2: 1 este in Piata Agroalimentara, la Parter, intrarea de langa banca Millenium e mai aproape de el; 2. un alt Plafar este vis-a-vis de complexul Crangasi, la stop, langa dealerul Vodafone, Fonamat, intre casa de schimb si cazino.
Sper ca am fost suficient de clara.
Mai citesc si revin, daca ma lasa Eve.

Pupici pt toate mamicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna dimineata la pranz .
noua inca nu ne-a trcut raceala + ca m-a sunat educatoarea ca au aparut cazuri de varsat de vant la iusti la gradi . ce ma fac fetelor????
Tinker-bell de ce nu incercati sa mai faceti un copil??? eu sincer as fii infiat numai in cazul in care nu as fi putut eu sa fac deloc. cred ca este inevitabil sa faci diferenta intre copii. nu zic ca nu o sa-l iubesti dar nu ca pe copii tai, cel putin asa cred eu. iar intre copii mei eu sincer nu fac diferenta sa zic ca ii iubesc diferit ...asta mi se pare o prostie. parerea mea nu da-ti cu rosii

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput