Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***306***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata la amiaza mare

Vazui discutii diverse, vin si io sa-mi dau cu parerea in cazul Evei: de ce nu se imbraca fetita cu pijama? Noi avem inca pijama de se incheie la spate, asa ca nu se pot baga miinile in ea. Si, cind spune "mingiie mami", atunci Ana, sa o mingii pe fata, frunte, par etc, poate i se face si ei pofta sa mingiie pe-acolo, in loc de pampers.
Am auzit si io de un caz al unei fetite care are 4-5 ani si reactioneaza asa, e un fel de autolinistire. Stie ca nu e bine ce face si spune persoanelor care sint in camera ei sa iasa, ca sa poata sa o faca in liniste. E nasol

Simply, am un coleg care a mers la madrid zilele ce trecura, cica cu un avion lowcost, 80€ biletul A/R.... ar trebui sa ne vedem si noi, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Chato, e super ideea ta! Multumesc!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Poti folosi si un body tip pantalon scurt, nu poate baga mana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani!

ILEANA

Fetelor, multumim pentru aprecieri Micul meu muzicant, e tare pasionat, am zis ca o sa-i treaca cu timpul, dar se pare ca nu, parca mai mult ii creste pasiunea. Cat despre public, erau de ceva timp acolo, de aia nu mai aveau entuziasm

Si Luc il incuie pe Sebi in dormitor, sper sa nu reuseasca si cu mine acelasi lucru.

Felicitari lui Luca pentru sushu la olita, la cat mai multe reusite

Cat despre, obiceiuri la somn, noi suntem cu suptul degetul,am facut un prim pas, i-am scos funditele din preajma, ca avea paturicile fara de care nu adormea, ca trebuia sa aiba ,,dita'', ca pe unde vedea funde, hop cu degetul in gura, ca asocia cu somnul.
Aseara l-am luat cu mine in pat, sa ne mai dragalim si i s-a facut somn, s-a cuibarit la gatul meu, cu o mana ma luase de gat si aprope a adormit, spre fericirea mea fara deget. Am ramas foarte uimita ca el nu a adormit niciodata in pat, se foia de o mie de ori si mai ales fara deget
Prin luna mai am zis ca o sa-i scot patutul si vreau sa-l obisnuiesc in pat, in camera lui si am sa stau o perioada cu el pana adoarme,poate reusesc sa-l dezobinuiesc de deget.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata la amiaza mare

Vazui discutii diverse, vin si io sa-mi dau cu parerea in cazul Evei: de ce nu se imbraca fetita cu pijama? Noi avem inca pijama de se incheie la spate, asa ca nu se pot baga miinile in ea. Si, cind spune "mingiie mami", atunci Ana, sa o mingii pe fata, frunte, par etc, poate i se face si ei pofta sa mingiie pe-acolo, in loc de pampers.
Am auzit si io de un caz al unei fetite care are 4-5 ani si reactioneaza asa, e un fel de autolinistire. Stie ca nu e bine ce face si spune persoanelor care sint in camera ei sa iasa, ca sa poata sa o faca in liniste. E nasol

Simply, am un coleg care a mers la madrid zilele ce trecura, cica cu un avion lowcost, 80€ biletul A/R.... ar trebui sa ne vedem si noi, ce zici?

Chato cu mintea ei limpede imediat gaseste solutii! Pai un over-all pijama cu nasturi la spate ar rezolva problema. Eu m-am gandit doar la body, mai departe in lungime nu m-am dus...

Mergi la inceput

Simona, am admirat si eu solistul, chiar ca trebuie sa il dai la ceva cursuri de muzica, fiindca se vede ca ii place si ca il preocupa mult. Lucian e un copil tare frumos, am mai spus-o si o mai spun si pare si tare simpatic din ce povestesti tu despre el.

Noua gaselnita a Guliei pe drumul acumularii tuturor bunelor obiceiuri ale unui sef care se respecta este sa bata cu mana in podea si sa-ti porunceasca ferm: "Sezi!"...suntem pe drumul cel bun, asa-i?!A inceput si el cu propozitiile - nu spectaculoase, dar propozitii!- care sunt, evident, niste ordine adresate sclavilor sai: "Hai tata apa!", "Mama iesi!" , "Tanti ici!" etc.

Edit: ca am uitat de ceva care se inscrie in aceeasi nota. Cand il enervam - adica nu facem ce vrea el - ne "spurca" (vorba lui H.), de ne ies fulgii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Am trimis pe mail, o mica carte ,,Parinti straluciti,profesori fascinanti'', am citit o parte si mi-a placut.

Eu azi am fost putin data peste cap, am o prietena care are o fetita de 2 ani si jumatate, care a facut-o cu greu dupa ceva ani, cu tratament si acum a ramas iar insarcinata, fara sa vrea si m-a sunat ca vrea sa faca avort, ca ea nu mai e pregatita sa o ia de la capat Eu sper, prin vorbele mele, macar s-o fi facut sa se gandeasca mai bine, sa mai existe o speranta si poate, poate...

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna fetelor!!
Eu nu sunt tocmai intro stare prea buna de socializat, se pare ca ameteala mea nu este chiar asa simpla, am fost ieri la control unde totul era bine iar de dimineata am luat-o de la capat cu ametelile in special cand intorc capul, posibil sa nu treaca decat prin fizioterapie sau operatie.

Pisigri pt. tine de fapt intrasem sa-ti spun ca dupa ce am citit despre lichidul ce iese din sani, bineinteles ca am strans si eu sa vada si surpriza si la mine iese mai intai ceva incolor apoi mai albicios. Eu am alaptat exclusiv pana la 6 lui si cand am intrerupt lactatia am luat si Dostinex, deci nu stiu ce ar putea fi dar vad ca toate avem acelasi lucru.

Anamaria tie iti trimit o imbratisare sa-ti treaca sperietura cu incuiatul, noroc cu Eva cea desteapta , cat despre ticuri, chiar nu stiu ce sa zic, noi nu avem asa ceva, dar la noi o perioada s-a manifesta un interes prodund pt. "pasarica", atat tragea de ea si o studia, la inceput i-am spus ca nu e bine ca o doare dar apoi am lasat-o in pace sa-si satisfaca curiozitatea si acum s-a calmat, dar la voi e putin mai complicat avand in vedere ca se intampla la somn, deci e clar un mod de a se linisti, sigur il asociaza cu somnul, asa cum alti sunt cu degetul sau suzeta. Oricum fetele ti-au dat o gramada de ideei bune, cred ca asta cu nebagatul in seama, adica nu prea mare caz pe tema asta si restrictionatul catre zona cu pijama cu nasturi sunt metode foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Multumesc, Saby!Si noi te pupam Poate ar fi bine sa mai insisti cu somnul pe o parte...zic si eu. Multa sanatate!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Saby, sa te faci bine! Eu ma gandeam ca s-a imbunatatit situatia pana acum...imi pare rau ca nu-i asa

Mergi la inceput