Nasuc infundat-nounascut

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

aceeasi senzatie o am si eu ca se fac mai multi...
cred ca o sa incerc si ceva aerosoli doar cu ser

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

aceeasi senzatie o am si eu ca se fac mai multi...
cred ca o sa incerc si ceva aerosoli doar cu ser

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

aerosoli? la un copil de 12 zile? pentru ca fornaie? fara secretii nazale?

Mi s-a recomandat sa ii pun ser fiziologic - daca un doctor ti-a recomandat ceva de ce nu il asculti? sau, daca nu ai incredere in el, de ce nu ceri o a doua opinie?

multe mamici ti-au raspuns ca probabil - spun probabil pentru ca nici una din mamici nu a fost langa copil si eventual sa ii faca un consult medical - e de la faptul ca nu a fost curatat nasucul corespunzator dupa nastere. eu iti spun ca, din cate stiu eu, aceasta "fornaiala" este normala, pt ca nasucul lor se curata in timp de secretiile pe care le au de cand erau in burtica.
totusi, daca ai dubii mai cere parerea unui medic.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu aerosoli aiurea....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Eu cu amandoi copiii am avut aceasi problema.
Fetii pe la 2 luni mi-a dat pana la urma dr Eurespal si i-a trecut(acum imi dau seama ca eram nestiutoare si puteam sa rezolv doar cu ser si aspirat).
Baiatul, la 16 zile m-am internat cu el cu reflux esofagian sever si tot asa fornaia la greu.
cat am stat in spital 4 zile, il aspirau si ii faeam aerosoli cu ser fiziologic.
Dar eram in spital.
In afara de ser si aspirat parerea ea e ca nu trebuie altceva.
Culca-l cu salteluta un pic mai sus la caput. Sa se poata drena un pic secretiile.
Sanatate multe

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

ser fiziologic si pompita de curatat

nu batista bebelusului

si te sfatuiesc sa nu ii cureti nasul cand se opune, sau sa nu insisti prea mult

Mergi la inceput