asteptam....
nu s-a intamplat nici luna asta.... :( ajunsesem sa cred ca sunt insarcinata, parca nici durerile inainte de menstruatie nu le mai simteam, dar au venit uratii si visul s-a destramat! O luam de la capat! luna viitoare. Ma gandeam ca poate fiindca sunt mai plinuta, sa nu pot ramane gravida? Mi-am facut un abonament la o sala de fitness si am de gand sa merg de 3 ori pe saptamana sa alerg, poate slabesc si asa poate ajut corpul sa raman insarcinata. Am citit undeva ca portul excesiv afecteaza fertilitatea. ma gandesc ca de 3 ori pe sapt cate 40 minute nu strica, nu? Inca nu am intrat in panica, insa ma gandesc cu groaza ca daca nu se intampla mai repede o sa ne pierdem rabdarea. Va pup pe toate!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
Raspunsuri
MACARIE spune:
nu este rau ca te-ai apucat de sport....de cata vreme incerci sa ramai gravi? ce analize si investigati ati facut , tu si sotul?
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
racheel spune:
elena, du-te la aspirante optimiste.Acolo fetele o sa fie alaturi de tine.
Macarie, 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
11+ cu
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
p@ulici spune:
Eu nu stiu cat e de bine. Avand in vedere ca in primul trimestru pt femeile care nu fac sport constant dinainte de sarcina nu e indicat sportul, eu ti-as recomanda sa nu te incepi acum, se pare ca exista riscul e a nu se prinde sau chiar desprinde sarcina. In schim ti-as recomanda o ora de plimbari pe zi. Pe de alta parte nu trebuie sa disperi, bebe va veni cand te astepti mai putin ... priveste totul pozitiv.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
ioanna16 spune:
Buna,
Eu zic sa nu disperi.Bebe isi va face aparitia cand te astepti mai putin. Asa am patit si eu, m-am chinuit 3 luni pana am ramas.In fiecare luna asteptam cu nerabdare sa vad daca s-a intamplat "evenimentul" si constatam cu stupoare ca nu.Si am descoperit ca vine bebe tocmai cand eram nervoasa
si credeam ca nu am reusit nici in cea de-a 3 a luna.
Ca un mic sfat, iti recomand sa iei acid folic.Este recomandat si inainte de a ramane gravida si in cursul sarcinii, prevenind anumite amalformatii ale bb-ului.
Deci, capul sus si keep on workin'!
30+
elenusht spune:
:) iti multumesc pentru sfaturi! Acid folic iau deja de aproape 3 luni de cand tot incercam! Beau si ceai de branca ursului si de azi si eu si sotul vrem sa citim acatistul sfintilor Ioachim si Ana. (ni s-a spus sa il citim timp de 40 de zile- sa vedem cum se va conforma sotul). Ma nelamureste faptul ca luna aceasta mi s-a pozitivat testul de ovulatie in ziua 12, iar luna trecuta in ziua 16.Oare de ce s-a decalat asa? Ciclul il am regulat de 31 de zile. o sa mai fac si maine un test de ovulatie sa vedem ce iese si sambata am si programare la monitorizare ecografica a ovulatiei. Va doresc la toate rabdare si bebei in burtici!
elenusht spune:
Macarie, eu am facut o gramada de analize, mai putin cele ce privesc trompele, adica laparoscopia.Noi incercam de 3 luni sa facem copilasi. Sotul nu si-a facut inca nicio analiza, am zis sa-l mai las vreo 2 luni si il trimit si pe el la analize. Eu apar cu un ovar micropolichistic dar care ovuleaza. (l-am vazut luna trecuta)
GORGY spune:
nu intra in panica, o sa se intample cand te astepti mai putin, eu am zis la fel ca tine ca nu a fost sa fie nici a 3-a luna...si am fost surprinsa sa aflu acum 2 zile, cum mi-a venit ciclu peste sarcina, si sunt gravi in 6 saptamani si ceva.. acum trebuie sa merg la doctor sa fie totul ok. Mult succes!!!
elenusht spune:
buna gyorgy. cum asa? ti-a venit ciclul peste sarcina? a fost un ciclu normal sau ceva mai putin? Salutari!
vreau sa fiu
!!!
GORGY spune:
Buna Elena, in primul rand scuze ca raspund asa greu,dar abia invat sa umbluu pe aici, da mie mi-a venit CM si in luna feb si mi-a venit normal, si dupa ce mi-a trecut la vreo 4 zile, am observat ceva maroniu, ca un semn, si am facut testul si a fost pozitiv. Pana se face nidarea ,o sa mai vad din cand in cand ceva pe hartie...dar nu mult. Miercuri ma duc la eco sa speram ca e totul bine! Pupici 
mamica
Mixaela spune:
Buna seara! Cele care ati trecut prin asa ceva aveti experienta, asa ca lamuriti-ma putin deoarece sunt in ceata de cateva zile, de cand s-a intamplat micul accident. Chiar daca suntem pregatiti moral pentru a avea bebe, cand si-a dat drumul doar un pic drumul si eu fiind pe ovulatie, e posibil sa se prinda sarcina sau nu?
Ultimele menstruatii :
14 decembrie 2010
15 ianuarie 2011
09 februarie 2011
Perioada menstrei este de 5 zile , "accidentul" s-a intamplat intre data de 22-23 februarie, acum rezultatul va fi bebe sau nu? Dupa 2 zile am facut un test de sarcina si stiam ca l-am facut degeaba ca a iesit negativ ... si va trebui sa astept 2-3 sapt ... Pe 9-10 martie ar trebui sa-mi vina urmatoarea menstruatie, desi eu as zice sa nu-mi vina ca imi doresc pe acest bebe.