Centrul Educational Fecioara Maria

Centrul Educational Fecioara Maria | Autor: Catalishka

Link direct la acest mesaj

Stie cineva ceva de aceasta "gradinita"? Este situata undeva in zona Baba Novac, urmeaza sa stabilim si o vizita la fata locului, insa as vrea sa am si ceva info "Extra". Are vre-o legatura cu vre-o religie aparte?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

Fetitele mele sunt amandoua acolo, asa ca poti sa ma intrebi orice despre gradi Ele sunt fericite si noi pe langa ele.

Saptamana asta fac martisoare pe care le vor vinde duminica in Diverta din Mall Vitan. Va asteptam si pe voi sa veniti intre 10 si 14 sa cumparati martisoare facute de manute de copiii Banii se vor dona unei asociatii care ajuta copiii defavorizati sa mearga la scoala.

Cat despre intrebarea ta, gradinita nu are nici o orientare religioasa. Si eu am intrebat-o pe directoare cum de a dat acest nume gradinitei si mi-a zis ca a infiintat gradinita pe 8 septembrie. Si ca daca gradinita s-a nascut intr-o asemenea zi, nu putea sa poarte alt nume. Gradinita are o multime de optionale, copiii fac dansuri cu scoala lui Mihai Petre, fac engleza cu o profesoara care ii implica in tot felul de jocuri amuzante (au "cules banane" in engleza, s-au jucat de-a delfinii etc), la vara vor face inot in piscina proprie, dar religie nu fac. Eu personal consider ca este o chestiune foarte personala, de care se ocupa fiecare parinte in parte, dupa convingerile proprii. Si probabil ca mama baietelului turc care este coleg cu fiica-mea ar fi de acord cu mine

Succes sa gasiti cea mai potrivita gradinita pentru copilul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Buna,
Are cineva copilul la after school in acest centru? Puteti sa-mi dati si mie detalii: se ocupa de copii, isi pregatesc temele, cati sunt in grupa etc....
Multumesc

Mergi la inceput